OldMan Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Jesteś w Barze kukła psa do kupienia u Barmana: 37a.dds https://yadi.sk/d/YCpFlFNn3LXHah - plik sejw niestety musiałem tak podać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Kazik jesteś Wielki, bardzo dziękuję za grzeczność i czas jaki mi poświęciłeś, serce rośnie, że jeszcze są tacy ludzie, pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Wyjaśnienie w/w tematu: udałem się do Pantery oddałem kukłę psa i dostałem następne zadanie w DM, pancerz, no to chodu i okazało się, że kukła psa była na swoim miejscu. Z tego morał aby nie wybiegać przed szereg, w opisie zadania na psa była sugestia aby poczekać na następne zadanie od Pantery i dopiero wtedy walić do DM. Ja chciałem być bardziej papieski od papieża to narobiłem sobie bigosu , może komuś ta wskazówka pomoże. Jeszcze w temacie zadań dla Pantery, po zrobieniu tych zadań wisi mi zadanie na zwrot sygnetu Łukaszowi, przychodzę do niego i nie ma opcji dialogowej odnośnie sygnetu, czy coś jeszcze trzeba zrobić?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Miałem problem z misją dla Adrenaliny na agropromie, miałem iść na jantar i zdobyć od wojskowych miniguna, problem w tym że wojskowy po wyjściu z helikoptera od razu lazł w stado snorków i zombiaków.Próbowałem wszystkie wytłuc zanim ten głąb po raz setny poleci dać się zabić, ostatecznie wkurzyłem się i strzeliłem w helikopter żeby nie zaliczyć zadania.Ktoś miał ten sam problem? Edytowane 29 Lipca 2017 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Pokombinuj ze spaniem i dopiero wtedy wejdź na Jantar, zaznaczam to tylko domysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 18 minut temu, Zwinny napisał: ostatecznie wkurzyłem się i strzeliłem w helikopter żeby nie zaliczyć zadania. xDDD genialne rozwiązanie. W takich sytuacjach trzeba sobie radzić oczyszczając terytorium przed, lub jeśli już nie masz czasu na zrobienie tego, to wybij snorki razem z nim. Zasejwuj potem grę i na nowo wczytaj a wtedy NPC opuści garde i będzie skory gadać. Miałem tak wiele razy z Kostią, bo nie chciał gadać z jakichś niewiadomych powodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 @bolo zanim @kazik znajdzie Ci w spawnerze, poszukaj najdawniejszego sava w DM i sprawdź. Jak pies będzie, to zacznij grę od ponownego wejścia do DM przy tym zadaniu. Możesz spróbować z innej strony. Jak teraz wchodziłeś z Wysypiska, to wejdź od Parowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 6 minut temu, kondotier napisał: @bolo zanim @kazik znajdzie Ci w spawnerze, poszukaj najdawniejszego sava w DM i sprawdź. Jak pies będzie, to zacznij grę od ponownego wejścia do DM przy tym zadaniu. Możesz spróbować z innej strony. Jak teraz wchodziłeś z Wysypiska, to wejdź od Parowu. @kondotier problem rozwiązany powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Sorki - nie przewinięta strona poniżej postu z prośbą o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Już olałem tego questa, nie będę wczytywał save sprzed godziny grania,może nawet jest nadpisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Godziny grania? To chyba bardzo szybko chcesz ukończyć grę. Niektórzy cofali się tydzień gry w OP. Taka tylko rada ode mnie, żebyś potem się nie zdziwił jak któraś linia fabularna się położy (niekoniecznie przez to zadanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) 14 minut temu, Zwinny napisał: Już olałem tego questa, nie będę wczytywał save sprzed godziny grania,może nawet jest nadpisany Zawsze można spróbować dopisać do sprzedaży minigan. Jak chcesz wstaw sejwa sprzed akcji z helikopterem. Миниган M-134SM -- wpn_m_134 lub M134 Minigun"+" -- wpn_m134 Edytowane 29 Lipca 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Cześć, robię za pytalskiego. Czy ten grawigan który dostajemy w nagrodę, jest do czegoś potrzebny, czy jest tylko atrakcyjnym gadżetem do zabawy w rzucanie do burerów tym czy one nas traktują. Trochę waży, więc do dźwigania się nie nadaje. I drugie pytanie. Czy na Szpital jest jakieś zadanie, lub czy jest to tylko lokacja "przejściowa"? Mam go otwarty tak od strony Limanska, jak i z Generatorów. Włazić samemu, czy czekać na zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 4 godziny temu, kondotier napisał: Czy na Szpital jest jakieś zadanie, lub czy jest to tylko lokacja "przejściowa"? Jest. W Szpitalu kończy się linia zadań "Kwesty Kota albo poszukiwania Czarnego Doktora", i tam ożywiasz Muchę (o ile masz wszystko co potrzebne do stworzenia odpowiedniego artu). A z grawiguna nie udało mi się w NS2016 skorzystać, nie było potrzeby. Z tym, ze mogłem jakieś zadanie przegapić, albo bez grawiguna je wykonać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 2 pytania Skąd wezmę strzelbę toz Gdzie jest pda ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirecki Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Pda Ducha znajdziesz w x16 w ostatnim pomieszczeniu , tam gdzie wyskoczył ci kontroler (w pierwszej klatce po prawej). Toza wymienisz u handlarza na wysypisku (Woron stoi obok hangaru) za 2 ręce kontrolera. Edytowane 29 Lipca 2017 przez Mirecki poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 @kondotier grawigun nie jest potrzebny i można znaleźć drugi w martwym mieście na obrzeżach w jednym z domków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirecki Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Panowie coś się chyba posypało. Kieł z Pielgrzymem wyruszyli do baru ale chyba na panienki poszli bo tam ich nie ma , no i dalej wszystko stoi Pantera smsa nie przysyła i sygnet Łukasza leży w plecaku.... Jakieś sugestie bądź pomysły mile widziane. ---- Chłopaki faktycznie poszli na dziewczynki i utknęli ale wcześniejszy save pomógł 2 godzinki w plecy. Edytowane 30 Lipca 2017 przez Mirecki problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Obaj są przy ognisku przed barem, kwestia sygnetu sama się wyjaśni, miałem też tak samo. Zrobiłem kwest Sarkofag, CEA1 i CEA 2, pogadałem z Doktorem w Prypeci i dopiero miałem rozmowę z Łukaszem w sprawie sygnetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Panowie , mam takie pytanie: robię zadanie na dzienniki monolitowca i w związku z tym chciałem przejść przez Sterownie Monolitu na CEA2 ale nie mogę wejść do tej sterowni. Wpisuję kod tak jak za pierwszym razem ale drzwi się nie otwierają, jest jakieś inne przejście?. Posiłkuję się poradnikiem nr 55 ale tego momentu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 @bolo Po co chcesz tam wchodzić, skoro schowek jest przed drzwiami? Drugi raz nie da się już tam wejść z tego co pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirecki Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Wejście na CEA2 jest z CEA1 . A do sterowni monolitu już nie wejdziesz , drzwi zamykają się podczas robienia kwesta ze świadomością Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 To gdzie są te nieszczęsne dzienniki i gdzie jest to przejście z CEA1 na CEA2?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirecki Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Przy monolicie znajdujesz notatkę a wraz z nią otwiera się to przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Wybacz moją upierdliwość ale chyba się pogubiłem, czy chodzi o notatkę przy tym kamieniu co mnie woła?, jeśli tak to ją mam a przejścia nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi