kanon1022 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 gdzie jest schowek Kosti na wysypisku pod dachem w hangarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Od 2:07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 @Mirecki - robiłem zadania w różnych kolejnościach i nic się nie blokowała. Ale w zadaniach u poszczególnych NPCów, zadania muszą być wykonane w kolejności. Czyli brak wykonania poprzedniego zadania, blokuje następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirecki Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Wszystkie fabularne kwesty raczej mam ukończone. Powinienem teraz iść na Generatory , wymiana smsów z Kłem i Duchem jest. Duch pojawia się na CEA i nie chce gadać. Nie mam zrobionych dzienników monolitowca więc to może przeszkadza mu w dialogu ze mną... Jeśli ktoś ma jakieś namiary na filmik gdzie się one znajdują to bardzo bym prosił o podesłanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Jestem w fabule trochę dalej ale nie wiem o jakie dzienniki chodzi? Ewentualnie wstaw sejwa przy Duchu i popatrzę o co kaman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirecki Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 190.dds 190.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Sprawdziłem. Zrób zadanie na dzienniki i wracaj do Ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirecki Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Wielkie dzięki Kazik.... Tak czułem że bez papierów nie będzie gadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Sądzę, że te trzy screeny wyjaśnią wszystko. I jeszcze raz, serdeczne podziękowania dla @kazik , bo bez niego by ich nie było . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 GRATULACJE ! Ja też jestem przed ostatnią bitwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Okazuje się, że to nie jest koniec. Do moda jest dodatek, który pozwala grać dalej. Jego tytuł w swobodnym tłumaczeniu, to "Ognisko domowe". Striełok dalej będzie musiał brodzić w Zonie, urządzić sobie dom na Bagnach i znaleźć Panią Domu. Sądzę, że gdyby został przetłumaczony, to po doklejeniu jakby fixa, można by było dalej pograć. Ale to decyzja @kobal. A ja mam pełną satysfakcję. Dziesiątki modów za mną, w tym Reborny, no i na koniec ikona stalkerki, Solianka. Chyba sam sobie przypnę medal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) @kondotier Specjalnie dla Ciebie Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ja też się pochwalę skończyłem Sojankę 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 @kazik - również gratuluję, medali nie mam w zapasie, za to mogę dać flaszkę, abyś nie musiał gnać do baru. "kurNwica" to tak miejscowa emisja. W skutkach naprawdę do niej podobna, jak i skutki tej, co nazwę dostała. Podleczysz przyjaciół. A czy ciąg dalszy nastąpi, to zależy od dobrej woli @kobal i znalezienia tego dodatku na rusforach. Z wypowiedzi gameplayowca wychodzi, że to jest chyba fix z czerwca. @cichy wrócił z podróży poślubnej, to może go znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dzięki. Takiej wódeczki nie znam. A co do Очаг Семьи też bym ciał jeszcze trochę pograć bo niedosyt pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 @kazik- to trzeba poznać. https://propaganda24h.pl/pl/producer/WODKI-REGIONALNE/320 A najlepiej nabyć u źródła: Beskidy -Szczyrk . Latem i zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Wielu z was gra w tego moda na wersji Stalkera 1.0004 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) @Gh0sTp Ja tak do połowy moda grałem na 1.0006 ale zaczęły się wyloty bez loga więc zmieniłem wersję na 1.0004 i trochę to pomogło ale od około 80% gry wyloty znowu się zaczęły i były już do końca. Nie liczyłem ale miałem ich około 100 przez całego moda. To i tak lepszy wynik bo w starej wersji Soljanki miałem ich z 200 - 300 . Ogólnie oceniam moda na 4.5/5. Godzinę temu, kondotier napisał: @kazik- to trzeba poznać. https://propaganda24h.pl/pl/producer/WODKI-REGIONALNE/320 A najlepiej nabyć u źródła: Beskidy -Szczyrk . Latem i zimą. Z chęcią ale kogo na to stać ? Muszę mieć na rachunki za prąd Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 @kazik no ja na 1.0006 mam wyloty co chwile przy emisji, spaniu, nawet w trakcje rozgrywki potrafi wywalić bez loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) "Urok" Soljanki zmień wersję na 1.0004 będzie trochę lepiej ale z wylotami i tak trzeba się pogodzić.. A jak dotrzesz do Martwego Miasta i miał kłopoty z rozmową z Perfumiarzem to opisałem w problemach technicznych jak to obszedłem bo to jest miejsce gdzie dużo ludzi ma ten błąd albo odezwij się do mnie pomogę Małe OT: W tej wersji Soljanki brakuje mi trochę takiego mechanizmu jaki był w OP-2. Tam mod sam po wzięciu lub zakończeniu zadania sam robił autosejwa z nazwą zadania. Mała rzecz a cieszy Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ja grając od początku na 1.0004, z uniemożliwiającymi grę wylotami spotkałem się dopiero przy drugim wejściu do Martwego Miasta. Wcześniej tylko z braku pamięci, ale jak pociągnąłem grę non stop kilka godzin. Wczytanie i znów spory czas gry. Przy trzecim miałem wylot, ale że MM było wtedy bez zadań, to ominąłem go teleporterem. Przy 4 wejściu gdzie były zadania, wchodziłem z duszą na ramieniu. Ale tym razem obyło się bez wylotów tak z braku pamięci, jak i przy wczytywaniu savów po zginięciu. Czyli u mnie wychodzi na to, że przyczyną były te pasy ochronne wokół miasta. Bo jak zostały wyłączone, to i wyloty ustały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Czy warto jest wykonywać zadanie dla Pietrenki ( Zaginiona Piersiówka ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Co to znaczy "czy warto"? WSZYSTKO warto robić, bo każde zadanie jest w jakiś sposób wynagradzane. Poza tym wykonywanie kwestów to część tej gry, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Czy to w tym miejscu powinien znajdować się Arhara ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Tak ale pojawi się dopiero jak na Bagnach pogadasz z Danem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi