OldMan Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 To wstaw linka do tego wyglądu NPC Bo muszę łatać co chwilę sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @kazik proszę bardzo https://drive.google.com/file/d/0BxCQAYFfhcHlQmlMbTRmMFNYU1U/view Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 ok już pobieram.. a co Cię podkusiło? Jako "straszy" dostajesz ode mnie burę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) a dlaczego by się nie pobawić na mistrzowskim poziomie trudności i nowych modelach, wyglądają co niektórzy śmiesznie ale mi tam pasuję Edit: tylko zapytam jakim cudem BTR widzą mnie w nocy , jak mam na sobie maskujący egzo XD ?, mają wbudowaną podczerwień czy co ? Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Gh0sTp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Niby można ale u mnie jest to wylot co chwilę i tak myślałam, że coś kombinujesz No nic idę do Sidora kupić odtwarzacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Skąd wytrzasnąć złotą rybkę dla kostii? Gram już sporo czasu i ani razu jej nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 szkoda że nie ma spolszczenia do do dodatku po końcowej bitwie z ostatnim dniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 @Stanley Dodatku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Zwinny napisał: Skąd wytrzasnąć złotą rybkę dla kostii? Gram już sporo czasu i ani razu jej nie znalazłem Na Kordonie jest przystanek autobusowy, zaraz naprzeciwko elewatora. Tam jest skrzynka do rozbicia, u mnie była Złota Rybka właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 @Stanley - gameplay który wstawiłeś, to tylko początek gry. Piszesz chyba o tym, co zaczyna się od #96. A prośbę o przetłumaczenie, trzeba się skierować do @kobal, bo to on jest tłumaczem S2016. Ale wstawienie tego dodatku, nawet przetłumaczonego, może nie pozwolić na dalszą grę tym, co w bieżącej grze zabrali i np. sprzedali Playboye. Teraz ich nie zbiorą. A nie sądzę, aby ten dodatek, spawnował ich ponownie. Obejrzę tę końcówkę i zobaczę z czym może być jeszcze problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Witam, koledzy mam prośbę, szukam Bosmana na Bagnach zgodnie z filmem nie mogę go odszukać ani nawet chatki nie ma . Czy muszę z kimś pogadać aby Bosman się pojawił?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Tak Ci nie pomogę.... Wstaw sejwa na bagnach i wtedy sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 @bolo - tak, musisz pogadać. Bez gadki na Generatorach, jego nie ma. I to jest dopiero jakiś kolejny dialog na nich. Tak, że jeśli tego dialogu nie miałeś, to go nie szukaj. A idąc do niego, dobrze jest mieć kilka butelek wódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Wie ktoś w którym miejscu jest ammo dla biesa? Przeszukałem wszystkie pojazdy na cmentarzysku od środka i pod nimi Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Tak @Zwinny nie pograsz. Najlepiej znajdź sobie z tej play listy odcinek gdzie jesteś w grze - https://www.youtube.com/watch?v=CtGQjwsFT3s&list=PLaqm7hHKV00lIHvLW0qQp4MbZv4t0vYEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 @Zwinny - musisz wznieść się na wyżyny. Poszukaj na śmigłowcach, ale dokładnie. Schowek z nimi widać nawet z ziemi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Witam, na Generatorach gadałem z Duchem i Czarnym Doktorem, który mnie podrzucił śmigłowcem na Bagna i dalej nie ma Bosmana. Cofnąłem się z grą do czasu przylotu do wioski na Generatorach Czarnego Doktora i klapa, wstawiam seywa, proszę o pomoc. a15.sav a15.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 @bolo - mowa o Bosmanie jest chyba dopiero przy takim namiocie. Ale musiałbyś mieć zakończone wszystkie linie poszukiwań. Także Kła i Striełoka. Zobaczę ten Twój zapis, co masz zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 No jak nie ma jak jest. a15 bosman.ddsa15 bosman.sav Zanim do niego zagadasz idź w stronę cmentarza i czyść wszystko po drodze łącznie z bandytami w cerkwi. Dopiero potem do niego wróć i zaprowadź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Bardzo dziękuję, ja durny szukałem w innym miejscu, ruszam z grą. Gdyby nie Wasza pomoc to siedzę i kwiczę, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 @bolo @kazik Też znalazłem Bosmana. Ale nie od razu. Na zapisie bolo, jak doszedłem do chatek, nie było go. Grasowały zombiaki. Wyteleportowałem się za Bagna, wróciłem i jest. Tak na wszelki wypadek, daję też zapis od siebie, bo musiałem zmieniać oświetlenie, aby nie mieć wylotów, albo zamiast obrazu czarny ekran z HUDem. jest bosman.sav jest bosman.dds Na którymś ruszy dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 @kondotier u mnie też były problemy z wyświetlaniem tekstury broni miałem całą czarną. Coś mi się zdaje, że kolega @bolo troszkę w plikach grzebał np. magazynek w Wal 32 szt... No nic najważniejsze, że gra dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Trochę, tzn. zwiększyłem udźwig i pojemność magazynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Spoko. Ja też sobie często coś zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 No i niestety dopadł mnie pierwszy problem przy wyjściu z labu na radar wywala mi grę bez loga jedynie to. stack trace: 0023:05173AF3 xrRender_R2.dll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi