Pure Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Trup w zbiorniku nie jest powiązany z poszukiwaniem Gawra. O trupie dowiadujemy się z notesu naukowca w X-18 chyba w którym pisze o swoim przyjacielu na wysypisku, a tego z kolei odnajdujemy w silosie który ma notes z informacjami o częściach kodów w X-10 i na ATP. Quest zabójców Kła to raczej oddzielna ścieżka, i dowiadujemy się o tym od Saharowa, który kieruje nas do Woronina a ten z kolei mówi nam o układach Kła z najemnikami i wtedy dochodzimy do Gawra. Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 @Pure Znowu trochę pomerdałeś. Woronin kieruje do Kabla, ten do Gawra. I tak, trup w silosie to część zadania na poszukiwanie kodu - część nawet znalazłem. Nie wiąże się to w żaden sposób z poszukiwaniami Kła, przynajmniej jak do tej pory nie widzę żadnego związku. To oddzielna kategoria w Dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 No tak, przecież napisałem że Woronin mówi nam o najemnikach, a kabel ustawia nas z Gawrem. Nawet w dzienniku pisze, że początek poszukiwań zaczyna się od Saharowa więc nie wiem co ja namieszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) @Pure, @Sierioża Tu znajdziecie opis linii questowej " poszukiwania zabójców Kła" - rozbitej na ciąg questów . I poszukiwanie kodu JEST logiczną składową tej linii. http://stalkerportaal.ru/gid_po_narodnoj_soljanke_2016_ubiki_klika/2017-05-01-570 Edytowane 27 Czerwca 2017 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 @boberm Skoro tak mówisz, to zapewne masz rację. Ja jak do tej pory nie znalazłem żadnego związku pomiędzy tymi wydarzeniami, więc pisałem z własnego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 @Pure, niestety Sacharow za kombinezon Ducha dał mi receptę na Łzy chimery, ten artefakt miałem już wcześniej. Nic się nie dzieje, po prostu Łez ognia przyjdzie szukać dalej. Trochę z innej beczki. Ostrzeliwując się przed psami i cofając, wlazłem w strefę, nazywam ją "strefą bezwładności", udało mi się z niej wykaraskać w momencie, gdy psy rzucały się na Naznaczonego, Naznaczonemu się udało, a psy możliwe, że do tej pory tam lewitują. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 @gawron tak jak mówiłem, nie pamiętam za które zadanie daję receptę ale na pewno Saharow, także wykonuj zadania dla niego jeśli tak usilnie jej potrzebujesz : d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 @gawron Receptę na Łzy Ognia daje... Spoiler ... Sacharow, za przyniesienie mu oka Poltergeista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Cofnąłem się w zapisach i jeszcze raz wszystko sprawdziłem, wychodzi na to, że albo recepta od Sacharowa jest losowa, albo ją przeoczyłem. W każdym razie receptę na Łzy ognia dostałem po prostu za wyłączenie urządzenia w X-16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 SKAT 15 M - jednak @kobal miał rację. Potrzebuje on do prawidłowego działania Czarnej Materii. Bez niej nie pobiera automatycznie leków. W tym modzie często używam granatów, zmieniłem więc ich wygląd. Przy okazji zmieniłem też wygląd lornetki. Gdyby ktoś chciał, to tu jest mała paczka z tymi teksturami - http://uploadfile.pl/pokaz/1138502---8kkc.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Też lubię podstroić moda pod siebie, ale w tym przypadku zrobiłem to bardzo delikatnie, żeby nie stracić charakteru i klimatu pierwszego STALKERA, jaki udało się zachować autorom moda. Zmieniłem tylko parę drobnostek, które mają mi uprzyjemnić grę. Tekstury nieba, lornetki, mosina i jeszcze parę innych drobnostek. Pliki lornetki wyciąłem z Historii Dzika, jeśli komuś pasuje, to proszę, wystarczy wrzucić do gamedaty: LINK Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Schowek Kostii na Wysypisku na posterunku Prapora to jest w tym małym pomieszczeniu co znowu musimy podnosić właz? Czy gdzieś indziej bo ja tam miałem tylko butelkę wódki i jakąś brzozową skrzynkę amunicyjną, której nie mogę zniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 @tom3kb, jest tutaj: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Właśnie znalazłem przypadkowo bardzo fajna strzelbę w Mrocznym Parowie lokacja: Spoiler Edytowane 28 Czerwca 2017 przez bloodrise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Moim zdaniem ta strzelba to porażka, nic z niej zabić się nie da. Ogólnie to ja już sobie wyrobiłem zdanie na temat strzelb w Soli. Za to nóż który tam znalazłeś jest naprawdę super, i taka powinna być adekwatna nazwa "super" zamiast w tej strzelbie, bo tym nożykiem na hita pijawkę biorę. Przy próbie skoku za płot na bagnach dostałem taki komunikat : D Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jaki jest kod do tych drzwi w lab X-10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 @daniu, masz zadanie związane z tym pomieszczeniem? Jeżeli nie, to nie co się tam pchać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Gdzie są dokumenty/teczka dla Broma w Mrocznym Parowie, rozwaliłem bandytów ale teczki nie umiem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Teczka leży w budynku jeśli się nie mylę to restauracja, na półkach dobrze przeszukaj lub sejfie nie pamiętam dokładnie. Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Pure 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 @bolo sejf na dworcu obczaj dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 @bolo - tu: Sejfu nie otworzysz - patrz na szczelinę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Mam, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Czy jakaś dobra dusza mogłaby wstawić screena pokazującego, jak tym dewajsem od Kuzniecowa przekształcać artefakty? U mnie tylko w środkowych okienkach pojawiają się artefakty z plecaka, a górne i dolne nie reagują na strzałki. Mam sporo recept. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Skrina nie mam jak zrobić bo nie ma mnie w domu ale to banalne w wykonaniu. Podchodzisz blisko do odpowiedniej anomalii otwierasz "pudło" pojawiają ci się artefakty z recept które można stworzyć w anomalii przy której stoisz. Klikasz na artefakt który cię interesuję i w górnym oknie pojawiają ci się składniki i czas oczekiwania. Potem tylko klikasz start i czekasz to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) @kondotier na podstawie utworzenia K Kwiata 1/ Sprawdzasz receptę pod kątem składników i rodzaju anomalii oraz swoich zasobów 2/ Szukasz dedykowanej artowi anomalii i podchodzisz bardzo blisko 3/ Uruchamiasz ten Cudwichajster 4/ Ustrojstwo z automatu pobiera co trzeba , zatwierdzasz i ... voila. Dolna linia artów pokazuje co mozesz w tej anomalii stworzyć , srodkowa Twoje artefakty , a górna pokazuje co Usatrojstwo "podebrało" z twojego plecaczka. Edytowane 28 Czerwca 2017 przez boberm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi