kondotier Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 @Zwinny - odnieś się do mojej propozycji, bo robię porządki na kompie i S2016 pójdzie do kosza. Więc już niewiele będę mógł ewentualnie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Przy próbie przeszukania trupa specnazowca w X-25 wylot, bez loga ( komunikat: program XR_3DA.exe przestał działać ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Możesz spróbować powtórzyć lokację od początku ewentualnie wstaw sejwa w x-25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 x35.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Prototyp IRT i dokumentacja wzięta trzeba z tym iść do Sacharowa: x25 ok.ddsx25 ok.sav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Przeszedłem na NS-2016.I na początku mam problem.Po degradacji gry 1.0006 na 1.0004 według metody (Kpuc).Po odpaleniu gry woła o płytę Gra działa,aż do zapisania sejwa po powtórnym uruchomieniu z tego samego sejwa na ekranie pokazuję się ,,pauza'' i nie da się dalej grać. Czy trzeba coś jeszcze usunąć w plikach albo dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Akron1112 napisał: Gra działa,aż do zapisania sejwa po powtórnym uruchomieniu z tego samego sejwa na ekranie pokazuję się ,,pauza'' i nie da się dalej grać. Ja się nie znam, ale może spróbuj wcisnąć na klawiaturze coś takiego: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 7 godzin temu, Akron1112 napisał: Gra działa,aż do zapisania sejwa po powtórnym uruchomieniu z tego samego sejwa na ekranie pokazuję się ,,pauza'' i nie da się dalej grać.... Opcję pauzy po wczytaniu sejwa można wyłączyć w opcjach Soljanki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 @Akron1112 - w tych opcjach Solianki radzę powyłączać opcje będące tylko ozdobnikami, jak Zapalanie ognisk, lub Uderzenia psioniczne przy przeszukiwaniu trupów zombich. Ustawić długi czas pomiędzy emisjami. Po pewnym czasie gry, wyłączyłem też godzinę grozy, częsty respawn mutantów i pragnienie. Tylko przeszkadzały. Musisz jednak pamiętać, że po dokonaniu zmian i ich akceptacji, obowiązkowym jest wyjść z gry aż na pulpit. Inaczej zmiany nie zostaną dokonane. Jest o tym komunikat w ustawieniach podstawowych przy zmianach chyba HUDa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Wie ktoś jak zespawnować pda ducha? Przeszukałem całe lab i nigdzie go nie ma, wydaje mi się że mogłem je już znaleźć bo odtworzyła mi się jego notatka głosowa na temat wasiliewa, ale najwyraźniej gdzieś je wcięło albo sam go przypadkiem sprzedałem lub schowałem gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 @Zwinny PDA Ducha jest w pomieszczeniu w którym znajdowało się jego ciało. Jak wchodzisz kierujesz się w prawo i przy ścianie na "konsoli" masz PDA. Sprawdź dokładnie. Jeśli nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Wstaw sejwa coś pomyślę. @daniu w pobieralni jest do pobrania spawner PL Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 @Zwinny - masz filmik, ale w efekcie działania mutantów, może prawie niewidoczne leżeć na podłodze. https://www.youtube.com/watch?v=m72xwRFvu4s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rywa Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Witam wszystkich.Mam problem Przy próbie przeszukania trupa w X-25 wylot. Oto log, FATAL ERROR [error]Expression : no_assert [error]Function : CXML_IdToIndex<class CEncyclopediaArticle>::GetById [error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h [error]Line : 112 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : kostya_documents1 Na wszelki wypadek sejw w X-25. 675.dds 675.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 @rywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rywa Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dziękuję @Sierioża, wgrałem gamedata i przeszukanie powiodło się.Gram dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dzięki Sierioża ,pomogła Twoja podpowiedż z tym klawiszem Teraz,aż miło się gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Kolejny problemik, jakbym miał ich mało Po wykonaniu zadania na PDA Wasiljewa i otrzymaniu teleportu, każda próba wejścia do dziennika kończy się wylotem. Ktoś się z czymś podobnym spotkał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Nawet nie pytam o wyszukiwarkę... Ale logiem byśmy nie pogardzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) @Sierioża miło że nie pytasz zły folder, proszę bardzo log FATAL ERROR [error]Expression : no_assert [error]Function : CXML_IdToIndex<class CEncyclopediaArticle>::GetById [error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h [error]Line : 112 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : kostya_documents1 stack trace: Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez Gh0sTp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Był już zgłaszany ten error. Winny był brak patcha. Poczytaj tutaj - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 @Gh0sTp Ścignę Cię następnym razem... Parę postów wyżej masz rozwiązanie. ZAWSZE sprawdzaj loga i ZAWSZE sprawdzaj, czy już przypadkiem problem się nie pojawił. Najszybciej w pierwszym poście pobieralni, bo jeśli występuje często, to duże prawdopodobieństwo, że ktoś go dodał do opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Mam ten sam error co @bolo przy rozmowie z Wilkiem na MW. FATAL ERROR [error]Expression : start_node && path [error]Function : CXml::NavigateToNode [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrXMLParser\xrXMLParser.cpp [error]Line : 97 [error]Description : NavigateToNode failed in XML file [error]Arguments : gameplay\game_tasks.xml Zastosowałem plik @gawrona (game_tasks.xml) i plik 'text' @kazika. Na początku - osobno, następnie - razem. Nic to nie daje. Prosiłbym o podesłanie pliku game_tasks.xml przez kogoś, kto nie ma takiego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Proszę, oto plik. Z Wilkiem na MW nie miałem problemu. game_tasks.xml Podbicie tematu. Daję jeszcze mój zapis na MW przed Kutwą. Podejdź do Wilka i spróbuj zagadać. Będzie jasne w czym problem. Nie mogłem znaleźć na oddanie radiostacji. 1491 mw kutwa.dds 1491 mw kutwa.sav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Niestety nie działa. Z tego co wyczytałem wynika, że problem jest w plikach z dialogami. Więc chyba plik "text". Czy mógłbyś @kondotier podesłać jeszcze ten plik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi