tom Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Mnieciu napisał: Kiedy dostajemy zadanie na artefakt Пульт ? https://www.youtube.com/watch?v=RkRhvOURA0c Musisz podnieść notatkę na posterunku, bo bez tego quest "Побег" zaliczy a później się zbuguje i nie będziesz miał dialogu na arta Edytowane 15 Września 2017 przez tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Ma ktoś save z początku? Najlepiej przed zadaniem na wciągnięcie kogoś w Kurtyne, bo jedną rzecz ominąłem i nie mogę się wrócić, a mam już trochę za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 SPAWNER DEDYKOWANY DO MODA: Спавн-меню Золотой Шар.rar Opisy spawnowanych przedmiotów są w "krzaczkach" - reszta wyświetla się w PL. Konfliktów z grą brak. ŹRÓDŁO: http://stalkermod.ru/Treneryi-STALKER/spavner-zolotoj-shar-zavershenie.html Antyczit od kolegi @anatol - wystarczy wstawić tylko plik actor.ltx, amk.script - nie występują w spolszczeniu i nie powodują konfliktów. Pozwoliłem sobie wypakować moda i wyodrębnić plik system.ltx niezbędny do zmiany udźwigu; TU DO POBRANIA: system.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 @cichy - czy mógłbyś do #1 dodać linka do tego antyczita, aby wszystko było w kupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Dodane do #1 postu pod spoiler z linkami do moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Radzę zachować daleko posuniętą ostrożność w używaniu Spawnera i Antyczita. Można sobie bardzo skutecznie popsuć przyjemność z rozgrywki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Witam, czy ten mod jest po polsku, wgrałem spawnera i anticzita i nie mogę ruszyć się z miejsca. Edytowane 16 Września 2017 przez Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Spolszczenie jest w fazie testów. Pisz do @smox na PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 @cichy wojujemy, wojujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 @kanon1022 - na spolszczenie trzeba będzie trochę poczekać. Trzeba na nim przejść całego moda, a niektóre lokacje dwukrotnie, bo są na nich dwa oddzielne wątki. Jeśli się nie pomylisz i nie oddasz Skidanowi artu Pilot, to spawner przestaje być potrzebny. Idziesz jak najszybciej na Obrzeża, a tam sprzętowe eldorado. W tym gameplayu możesz zobaczyć, co znajdziesz. https://www.youtube.com/watch?v=76jChHXxeFE A znalezione, kupione pancerze, poprawiją udźwig. Plecaki umieszczone na drzewach zestrzeliwujesz z TOZa śrutem. Tak, że albo czekaj na spolszczenie, albo graj bez czita i spawnera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Spawner używany bardzo rzadko i rozsądnie ( wyjątkowe okoliczności, sprawdzałem później ) nie powinien popsuć rozgrywki, nie jest potrzebny antyczit. Większość potrzebnych rzeczy zdobędziemy w trakcie rozgrywki, mod pod tym kątem jest bardzo dobrze zoptymalizowany. Do zestrzeliwania schowków z drzew bardziej przydatna była u mnie snajperka, niektóre są wrednie usytuowane i czasami trzeba wybrać odpowiednie miejsce z którego będziemy strzelać bo plecak lubił się zawieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Gdzie można znaleźć tłumaczenie moda? I czy wersja z Google discu jest już tą spachowaną i gotową do instalacji? Pytam bowiem zauważyłem spolszczenie u: Edytowane 17 Września 2017 przez Wędrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 @Wędrowiec Już niebawem się pojawi do pobrania.@Mnieciu zapewne gra w wersję testową spolszczenia i przy okazji wyłapuje jakieś błędy. Oficjalna wersja spolszczenia ma się pojawić już niebawem, tak jak informował nas o tym @smox i @kondotier 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 @Wędrowiec o odpowiedź masz 3 wpisy wyżej. Zanim postawisz pytanie, zobacz wcześniejsze wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Teraz, Agrael napisał: @Wędrowiec Już niebawem się pojawi do pobrania.@Mnieciu zapewne gra w wersję testową spolszczenia i przy okazji wyłapuje jakieś błędy. Oficjalna wersja spolszczenia ma się pojawić już niebawem, tak jak informował nas o tym @smox i @kondotier Dziękuję ślicznie^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ciekawy mod. Mam dylemat czy zagrać na czicie z zachowaniem początkowego sprzętu czy grać tak jak autor moda chce nas prowadzić. Gram na repacku i na początku miałem problem z zapisami. Niby gra się sejwowała ale katalog był pusty. Nie tworzyły się ani sejwy, ani logi ani plik user. Pomogło uruchomienie gry jako administrator. Jest też cziterski sposób na ucieczkę z posterunku na samym początku gry: Spoiler Podkręcamy parametry skoku i uciekamy przez strych pomieszczenia w którym jesteśmy zamknięci. Nie rozmawiamy z żołnierzem idącym do kibelka. Zadanie się zalicza, a snajper się nie pojawia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 @Gatzek - nie wolno tak robić, bo ten żołnierz ze sraczką, za otworzenie nam drzwi musi dostać się do pierdla na nasze miejsce. Bez tego nie wykonasz zadania na okradzenie sejfu na czartaku. On podaje kod, za uwolnienie go. Jak tak wyszedłeś, niestety powtórka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ja nie wiem czemu niektórzy kombinują jak koń pod górkę... Autor moda miał taki zamysł, to trzeba za tym zamysłem podążać. Tym bardziej w przypadku tego moda, bo wszyscy go chwalą. To oznacza, że jakieś dziwaczne rozwiązania to element tych pochwał. Dajcie się porwać, a nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Dzięki chłopaki, tak właśnie myślałem, że lepiej zagrać "po bożemu" Na szczęście to sam początek gry więc z powtórką nie ma problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 52 minuty temu, kondotier napisał: @Gatzek - nie wolno tak robić, bo ten żołnierz ze sraczką, za otworzenie nam drzwi musi dostać się do pierdla na nasze miejsce. Bez tego nie wykonasz zadania na okradzenie sejfu na czartaku. On podaje kod, za uwolnienie go. Jak tak wyszedłeś, niestety powtórka. @kondotier, pamiętaj że wcale nie musimy iść na posterunek po skafander. Jeżeli uda nam się złożyć ofiarę z Agenta, to mamy 15 sekund na przejście Żelaznej Kurtyny. No i zawsze możemy przejść Kurtynę przez wyrwę. Dodano: Przytrafiła mi się dziwna sprawa. Jeden z artefaktów Kryształ znaleziony w schowku na Kordonie ma niesamowite właściwości. Czyni mnie praktycznie nieśmiertelnym. Inne Kryształy już są inne - 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 To Ci się poszczęściło @smox, raz go miałem w rękach przy zadaniu na niego od Andrieja żeby uleczyć wojskowego ( po drugiej stronie bariery na Kordonie ), albo jest możliwość znalezienia dodatkowego albo to ten questowy. Barierę też przeskoczyłem wpychając tam agenta, ale jak się komuś nie uda to pozostaje posterunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 5 minut temu, mkk7 napisał: ale jak się komuś nie uda to pozostaje posterunek. Nie koniecznie. Jest jeszcze wyrwa w Kurtynie. Można łazić w tę i z powrotem ile się chce. Ten Kryształ z niesamowitymi właściwościami był na dachu przystanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Można przez wyrwę, ale przy tych dwóch wariantach jest więcej zabawy i satysfakcji z gry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Każdy gra jak chce, ale dlaczego tracić fajne zadanie na okradzenie czartaku? @smox - możesz wstawić screena z miejscem gdzie jest ta wyrwa? Jakoś nie miałem szczęścia się na nią natknąć. Może być na PW lub na dropa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Czy ktoś wie (może trafił na schowek), gdzie w Prypeci można znaleźć coś do jedzenia lub wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi