Urdur Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 jak wyjść z jamy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 @Urdur Która to jama, bo ich w modzie jest sporo. Stawiając pytanie, weź pod uwagę, że nie wiadomo gzie jesteś i na jakim etapie gry. Bądź łaskaw zawsze dodać parę szczegółów takich jak lokacja, kwestowy NPC, czy wykonywane zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Pzrestrzenna Anomalia skończona. Szybko - jak na moje możliwości ( dwa tygodnie) - "przetuptałem" lokacje. Sympatyczny mod - szkoda że nie ma dalszej części -narracja v4.1 - wg mnie- urywa się ciut zbyt szybko . A jako że mam nadal troche wolnego czasu - zagram sobie w Złota Kulę. Edytowane 28 Lipca 2018 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 No więc mod bardzo mi przypadł do gustu daje mu 9.5/10 a tej połówki żałuje tylko ze względu ze pragnę kontynuować ta historie i ze tak szybko się kończy a wciąga jak szalona | Ukończyłem poprzednia wersje także ale miałem tam inne zakończenie niż teraz a było całkiem smutne :/ Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 @Szeregowy Killer. Widzę, że wskazałeś przynależność frakcyjną Zwiera. Zmiana następuje przed akcją na budowie, GG nakłada kombinezon Monolitu i ma przestrojone PDA, wszystko po to, aby monolitowcy wzięli go za swojego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 @gawron tak wiem. Po prostu lubię monolit :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogień86 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Mod ukończony i bardzo stabilny "zero wylotów". Bardzo mi się podobała fabuła (szkoda że krótki modzik), im dalej w las tym się chce więcej i więcej. Z naszego GG w sumie spoko gość. Bardzo spodobała mi się nowa lokacja (Zastawa) może trochę za dużo wysypiska na około, ale coś nowego w stalkerze to się chwali. LabX + podziemia bardzo klimatyczne. Podziękowania Dla @gawron za świetne tłumaczenie . Jeśli się ktoś zastanawia czy zagrać to BARDZO POLECAM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Czy ten mod pójdzie na 32bit systemie?? Bo właśnie nie chce i albo ja coś robię nie tak, lub system za stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 @MOS nic nie widzę odnośnie zastrzeżenia, że tylko systemy 64bit. Jak chcesz to możesz zerknąć i spróbować z poprzednią wersją Update 4. Też bardzo dobry mod. Praktycznie to samo. No i wklej co jest w logu po crashu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Nie mam crashy. Gra się nie odpala(przy próbie uruchomienia gry) , mam tylko monit że xrEngine.exe nie jest właściwa aplikacją sytemu Win32. Trochę się pobawiłem i gdy usunę całą zawartość folderu bin(tego z dostarczonym modem) a wrzuca na to miejsce stare pliki folderu bin, gra się odpala(są błędy graficzne ale na razie nic poważnego). Czyli jednak coś jest nowego dodane w folderze bin "64bit only" co nie pozwala na odpalenie moda na 32bit systemie. Spróbuje pograć ile się da, najwyżej faktycznie zainstaluje starszą wersję moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issei Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Dzień dobry/wieczór otóż mam problem z pobraniem moda "przestrzenna anomalia" do stalker COP otóż po wybraniu plików do pobrania wyskaują wiadomości o nie aktualnym stanie czy coś w ten deseń nic się nie da zrobić ze spolszczeniem tak samo nwm czym to spowodowane.Może ma ktoś już na pc i się podzieli np z mega bo ja już nie mam pomysła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 59 minut temu, Issei napisał: Dzień dobry/wieczór otóż mam problem z pobraniem moda "przestrzenna anomalia" Nie napisałeś, o którą wersję chodzi to raz. sprawdziłem linki z update 4 i update 4.1 i w obu tematach są działające linki, to dwa. Nie ma linków do najstarszej wersji no ale kto by w to teraz grał. Jak coś to albo 4, albo 4.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Issei: https://stalkermod.ru/MODYI-Zov-Pripyati/prostranstvennaya-anomaliya-update-4-1.html https://ap-pro.ru/forum/59-21024-1 https://ap-pro.ru/forum/36-10399-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issei Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 nie znam rosyjskiego które pliki pobrać? bo nie ogarniam z tymi fixami jakby ktoś zaznaczył które to od pobrania to bym już siedział cicho ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 @Issei Ehhhh, no przecież w instalacji masz wszystko napisana, pobierasz moda, fix 4 i polonizację. Przecież nawet w tych linkach masz napisany, ze potrzebujesz tylko fix 4. Mod https://drive.google.com/file/d/0Bx5aZS-SiSLgYzdNb2Z6YVgtcFU/view Fix 4 https://drive.google.com/file/d/12sd8XQMX-rKMRoxvyxpJbt2k5nzWmE8U/view Polonizacja https://zone.stalkerteam.pl/file/288 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issei Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 dziękuję ci serdecznie w instrukcji piszę usuń plik stalker_cop i Stalker-COP nie mam tego 1 ? mam tylko to 2 w głównym katalogu gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Jakby ktoś chciał sobie pograć po angielsku to: https://www.moddb.com/mods/spatial-anomaly-update-4/news/official-english-translation-of-spatial-anomaly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 @MOS W modzie nie ma warunku wersji 64 bit. Ale oprócz polskiego bin, trzeba też usunąć nasz starter i jeszcze jeden plik. Jest to w opisie instalacji. Mod wstawi swój starter dla rosyjskiego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpeł194 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Miał ktoś może taki problem? Po tym jak zabiorę nieśmiertelnik Gilzy gra mi się crashuje i nie mam pojęcia co z tym zrobić. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 @kacper194PL w takich przypadkach musisz zawsze podawać log żebyśmy mogli pomóc. Próbowałeś zmniejszyć ustawienia i rozdzielczość do minimalnych a potem wziąć nieśmiertelnik? Dodano: przeczytaj proszę poniższy poradnik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpeł194 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Ustawiłem opcje graficzne na minimum i nic nie działa. Nie za bardzo orientuję się co to jest log i gdzie się znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 @kacper194PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpeł194 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 FATAL ERROR [error]Expression : pm->m_animations.size() [error]Function : player_hud_motion_container::load [error]File : player_hud.cpp [error]Line : 92 [error]Description : motion not found [walter99_holster] stack trace: 0023:007F75B1 xrCore.dll, xrDebug::fail() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 A wrzucałeś jakiegoś weapon packa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpeł194 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Nic kompletnie, dzisiaj świeżo pobrany ze steama, jedynie wgrywałem spolszczenie a potem moda + spolszczenie do moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi