naznaczony09 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Trzeba grać w poprzednie wersje, czy nie jest to konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 @naznaczony09 Graj w ostatnią wersję, bo zawiera poprzednie. Mod był robiony po kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Gdzie znaleźć dwa kawałki drutu dla wojskowego? Zadanie na naprawę radiostacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 @naznaczony09 https://www.youtube.com/watch?v=4tCJ1V9hnEc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Czy mógłby ktoś odświeżyć linki na dysku google bo są martwe? chciałbym wrócić do tego moda na nowym sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 @cez137 a tak na szybko linki z moddb mogą być? Bo u Rosjan na razie widzę tylko torrenty i repacki, ewentualnie yandex, nie wiem czy na google drive coś się znajdzie bo też padnięte na razie widziałem: https://www.moddb.com/mods/spatial-anomaly-update-4/downloads/spatial-anomaly-update-4-1-rus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 @tom3kb no jak nie da się na google to może być i na moddb chociaż nie powiem bo wolałbym z google dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Jak odblokować trzecie zakończenie? Miałem to z samobójstwem. Później nie pomogłem Dzikiemu i obudziłem się w jamie. To trzecie jest zapewne najlepsze, ale nie wiem jak je odblokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 @naznaczony09 pierwsza strona, jeden z ostatnich postów, ten od gawrona, jest spoiler z tym co trzeba zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Ludzie gdzie jest ten cholerny akumulator dla wojskowego? pamiętam że jak grałem wcześniej to był chyba w jakimś aucie, szukam we wszystkich i nie ma nigdzie, po yt też szukałem to jak na złość ruskie pokazują filmy jak znaleźć te druciki a nie aku no co za niefart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 18 minut temu, cez137 napisał: Ludzie gdzie jest ten cholerny akumulator Akumulator dostaniesz od Murada po tym, jak go przyprowadzisz do bazy i z nim porozmawiasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) @gawron aha, to mnie chyba pamięć zawodzi, byłem pewien że jest w jakimś gaziku, dzięki Pytanie mam, czy muszę gadać z tym czachą w tym tunelu żeby potem fryzjer chciał ze mną gadać? bo czachy nie zdążam ubić więc z nim nie gadałem w ogóle tylko od razu go załatwiłem i zabrałem walizką a teraz fryzjer nie chce gadać a zadanie normalnie się zaliczyło i w PDA mam żeby wrócić do fryzjera no i nie wiem ocb z tym Zrobiłem to jeszcze raz, trzeba gadać z czachą, inaczej fryzjer nie chce gadać. Edytowane 17 Lutego 2020 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 No! skończyłem go, bardzo fajny mod, szczególnie te nieoczekiwane zwroty akcji, pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Witajcie. Addony spod linków będą działały z tym modem? Dziękuję z góry za odp. 1. https://www.moddb.com/addons/polish-voices-for-coc-142215/ 2. https://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/outfit-addon-coc 3. https://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/maximum-outfit-addon-upgrade 4. https://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/arsenal-overhaul 5. https://www.moddb.com/games/stalker-call-of-pripyat/addons/full-upgrades-for-weapons-and-armors-mod-1-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 3 godziny temu, Włóczykij napisał: Witajcie. Addony spod linków będą działały z tym modem? Dziękuję z góry za odp. Nie, na bank ci się coś posypie. Ale Przestrzenna Anomalia jest wystarczająco ładna, ma paczkę broni, podmienione modele npców itp więc nie ma sensu cudować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Włóczykij (lub Wagabunda - jak wolisz ) zrób kopie plików które zamierasz ulepszyć lub zmienić i podmieniaj na w/w addony sprawdzając przy tym który powoduje wylot a który nie. W razie lipy bez sosny - wylot lub brak reakcji/gra się nie uruchamia już wiesz który się nadaje do twojej gry a który nie. Komp kompowi nierówny, nie wiadomo co masz postawione i jak to będzie współgrało z modem/modami bo inni mogą mieć już inaczej i im zagra a tobie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 W dniu 26.05.2020 o 08:53, vidkunsen napisał: Włóczykij (lub Wagabunda - jak wolisz ) zrób kopie plików które zamierasz ulepszyć lub zmienić i podmieniaj na w/w addony sprawdzając przy tym który powoduje wylot a który nie. W razie lipy bez sosny - wylot lub brak reakcji/gra się nie uruchamia już wiesz który się nadaje do twojej gry a który nie. Komp kompowi nierówny, nie wiadomo co masz postawione i jak to będzie współgrało z modem/modami bo inni mogą mieć już inaczej i im zagra a tobie nie. Właśnie sprawdzałem i żaden nie działa. A znacie może, jakiś mod typu Full Upgrades for Weapons and Armors? Taki typowy pod tę wersję moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Mod jest na zewie, więc spawner masz do zewu: http://trainer-engine.ru/load/chity/spavner_dlja_stalker_zov_pripjati_povelitel_zony/1-1-0-735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 29.05.2020 o 19:08, vidkunsen napisał: Mod jest na zewie, więc spawner masz do zewu: http://trainer-engine.ru/load/chity/spavner_dlja_stalker_zov_pripjati_povelitel_zony/1-1-0-735 Dziękuję Ci bardzo, ale aż takich cheatów nie potrzebuję. Wiesz może, którą linijkę, w którym pliku zamienić, bym mógł instalować wszystkie ulepszenia? Jak w addonie Full Upgrade. No i jedno jeszcze mnie interesuje - czy da radę zmienić odpowiednią linijkę, w odpowiednim pliku, bym mógł zamontować, np. GP25 i ACOG do AKS-74U? Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Włóczykij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 @Włóczykij Podeślij mi plik config broni, może coś wykombinuje, ale nie obiecuje że nie będzie wylotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Włóczykij - nie nie znam się. p.s. ja to nawet nie wiem o czym ty do mnie piszesz! p.s. 2 - dział mechanicy, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 40 minut temu, Włóczykij napisał: No i jedno jeszcze mnie interesuje - czy da radę zmienić odpowiednią linijkę, w odpowiednim pliku, bym mógł zamontować, np. GP25 i ACOG do AKS-74U? Zmiana jakiejś linijki w configach to ciul - jak model broni nie wspiera montowania danego dodatku, to nic nie zrobisz. W tego moda jeszcze nie grałem, więc nie wiem jak tam namodzili, ale gdybym miał zgadywać, to na 99% model AKSU nie będzie wspierał ani ACOGa, ani GP25. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 W dniu 12.06.2020 o 21:33, ArNie napisał: Zmiana jakiejś linijki w configach to ciul - jak model broni nie wspiera montowania danego dodatku, to nic nie zrobisz. W tego moda jeszcze nie grałem, więc nie wiem jak tam namodzili, ale gdybym miał zgadywać, to na 99% model AKSU nie będzie wspierał ani ACOGa, ani GP25. Jakbym miał zgadywać, to granatnik też bym wykluczył, ale ACOG może dałoby radę. Kto wie? Może w tym modzie jest możliwość zamontowania jaskółczego ogona, lub już jest zamontowany (ew. automatycznie się pokazuje po podczepieniu czegoś standardu RIS/RAS)? AK wcale nie musi mieć dedykowanych celowników. W dniu 12.06.2020 o 21:14, MaklerR napisał: @Włóczykij Podeślij mi plik config broni, może coś wykombinuje, ale nie obiecuje że nie będzie wylotu. Czort z podczepianiem dodatków. Dałbyś radę zrobić Full Upgrade do uniformów, jak i broni? Niby duże ułatwienie (choć nie zawsze), ale zawsze to trzeba więcej rubli uzbierać na podrasowanie. - Czyli więcej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Co by jeszcze dołożyć do Przestrzennej Anomalii Update 4.1, żeby ją jeszcze bardziej odpicować? A może by tak Gunslinger Mod 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy1986 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Mod wydaje się spoko, ale nie umiem wskoczyć do wraku autobusu w jamie, ma ktoś może save po wyjściu z jamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi