Skocz do zawartości

Czas Sojuszu - Więź czasów (III część serii)

Rekomendowane odpowiedzi

W Prypeci, podczas psi-sztormu wyleciałem z takim logiem -

FATAL ERROR

[error]Expression    : !m_error_code
[error]Function      : raii_guard::~raii_guard
[error]File          : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line          : 748
[error]Description   : No such operator defined

To mój pierwszy wylot w tym modzie, ale za to poważny, bo teraz w ogóle nie mogę uruchomić gry!

Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc. To już końcówka moda i chciałbym go skończyć.

Widzę że pojawiły się poważniejsze błędy. U mnie przestało działać schronienie podczas emisji, praktycznie po ogłoszeniu alarmu chowam się we wskazanym miejscu i dostaję komunikat o przeczekaniu, a i tak zaliczam zgon. Jedynym ratunkiem jest zażywanie preparatu i tak sobie puki co radzę.   

@mkk7, jedno pytanie - masz na pasie art "Syn Zony"? Miałem tak samo, a powodem śmierci podczas Emisji, był właśnie ten art. Na czas Emisji, trzeba go zdejmować.

Co do mojego problemu z wylotem, to uruchomiłem ponownie kompa i "odpaliłem" moda. Na wszelki wypadek wyłączyłem ten psi-sztorm. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem po angielsku, ale podobno 8GB RAMu, to za mało.

• Dodatnia 1

No i ukończyłem moda:) Fajnie mi się grało i bardzo się cieszę, że pomyliłem się w początkowej ocenie moda. Według mnie zasługuje na mocne 8/10. 

Patch Finalny do spolszczenia wstawię jak @mkk7 skończy grę. Pewnie znajdzie coś, czego ja nie zauważyłem:)

Mała podpowiedź -

Pokaż ukrytą zawartość

Finałowa walka -

Pokaż ukrytą zawartość

• Dodatnia 3

Oczywiście, że ten:) Gdyby było inaczej, dałbym sprostowanie. 

Opis - Zadanie zostało wykonane. Wszystkie schowki zostały założone. Dla bezpieczeństwa lokalizacja schowków została zaszyfrowana. Odszyfrowanie według mapy obszaru kontrwywiadu. \n 1. Ogon "krokodyla" znajdującego się w fabryce. \n 2. Korpus zielonego ślimaka znajdującego się na moście. \n 3. Zielona kieszeń granatowego siłacza znajdującego się w magazynie kontenerów. \n 4. Ręka wielorękiego w dziurze. \n 5. Gąsienica żółtej koparki w wiosce.

@kanon1022, gdybyś miał problemy, napisz o który schowek chodzi.

• Dodatnia 1

Mod ukończony po raz drugi, tym razem z polonizacją, mimo krótkiego odstępu czasu od pierwszym zakończenia rozgrywki, grałem w niego po raz drugi z przyjemnością (jak dla mnie jeden z lepszych modów). 

ss_mkk7_06-01-18_19-27-58_(pripyat).thumb.jpg.9aac07f76ea59a7b30a81bb973c312fc.jpgss_mkk7_06-01-18_19-21-07_(pripyat).thumb.jpg.53ed3bdec8c1919f530e000a4b559778.jpg

Co do polowania na CEA, Na pijawki zdecydowanie lepiej polowało mi się po północy, trudniej było im mnie wykryć, a ich świecące oczka to doskonały cel :). Do świtu się z nimi uporałem, w dzień lepiej idzie z chimerami i burerami. Co do finalnej walki, ja akurat nie miałem problemu z włażeniem w spalacz moich towarzyszy. Była też różnica w zdobywaniu osiągnięć, między grą w rus wersji i z polonizacją. Może to przypadek, ale rozgrywkę prowadziłem podobnie.

Moda po raz kolejny zdecydowanie polecam. 

Przy problemach ze schowkami i znajdowaniem kwestowych rzeczy i postaci, po raz kolejny polecam poradnik zrobiony przez @kamil190.

Link do poradnika.

https://stalkerteam.pl/topic/10868-czas-sojuszu-więź-czasów-3-część-serii-poradnik/

• Dodatnia 2