mkk7 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) @kanon1022, a detektor teleportacyjny trzymasz w ręce ? Edytowane 3 Czerwca 2018 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 @kanon1022 - Jeśli jest to teleport na skałach po znalezieniu schowka, to trzeba mocno podchodzić z różnych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Jakiego schowka i gdzie on jest i jak wejść na te skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Czy przenosiłeś się z bazy sojuszu na Radar?. Wtedy zgodnie z instrukcją tworzy się teleport na danej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Nie na Radar wydostałem się z X-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Właśnie sprawdziłem, bez namiarów na Radar w instrukcji obsługi, teleport się nie tworzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Co teraz można zrobić tyle gry na nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Teleport o którym pisałem, jest z zadania na szukanie schowka. A do niego przerzucają nas teleporty. Tylko pierwszy z nich ma naprowadzenie na siebie, coś o przytulaniu się, a resztę szukamy tam gdzie nas przerzuci. Tylko to jest dziwne, że masz teleport na Radar z labu. Jeśli nie masz tam czegoś do zrobienia, teleportu nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Na pewnym etapie gry, z Radaru maszerujemy na piechotę, info o przejściu dostajemy od bandyty po wyjściu z labu x5 (o ile mnie pamięć nie myli), ale najpierw musimy pomóc bratu oczyścić mózgozwęglacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Trzeba iść pieszą dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Filmik z działań na Radarze. https://www.youtube.com/watch?v=NrNxvj5g5TQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Na tym etapie tak, ale jak dostaniesz info o przejściu za wykonanie zadania pomocy sojuszowi w oczyszczeniu mózgozwęglacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Mod ukończony. Długo to trwało, bo z czasem było kiepsko. Spoiler Jest to mod z grupy modów kompletnie bezstresowych. Prowadzi gracza za rękę i nie zmusza do intensywnego myślenia. Takie też są potrzebne. Gra się łatwo i przyjemnie. Oczywiście czasami potrzebne jest wsparcie HugTV, ale rzadko. Jedynie rozwiązanie z przechodzeniem na lokacje jest niepotrzebnie zagmatwane. Wymaga to, pod koniec gry, niepotrzebnego biegania po prawie pustych lokacjach. Taki minusik moda. Ale ogólnie mod warty straconego czasu. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Kumulatywny Patch Finalny do spolszczenia. Zawiera wszystkie dotychczasowe patche. Proszę dodać do Pobieralni. Patch Finalny.7z --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dodano do pobieralni i pierwszego postu w tym temacie - @Anton Gorodecki https://zone.stalkerteam.pl/file/281 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zrobił ktoś zadanie z zniszczeniem Helikoptera na Jupiterze? Wale do niego ostro z granatnika.Tylko płonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 W mojej rozgrywce spadł po 2 trafieniach. Widziałem jednak na Youtube, że gościu miał tak jak TY. Trafiał go raz za razem, a helikopter tylko płonął. Wczytał zapis przed wzięciem zadania i wybrał to z rozminowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Jak się jest za daleko od śmigłowca ( ocenia to mod ), to tak się zdarza. Trzeba wybrać inne i bliższe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 jak aktywować teleport w x-5 do sojuszu nic mi się nie pojawia żaden komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Trudno jest to dokładnie wytłumaczyć. Popatrz tutaj - https://www.youtube.com/watch?v=aieJ6Bvz8Ow&list=PLit1Wbp6EQI84OQI1oR85vD_pxG3bh5Ts&index=16 Tylko cofnij do początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dzięki zapomniałem o tych kompach, szukałem koło znacznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Witam , zdobyłem nóż kata i idąc po drodze do Limańska tłukę zombi , ale nie ma tego gościa ( Żguta )co teleportuje do sojuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 W moim poście wyżej wstawiłem link do filmików z przechodzenia tego moda. Weź je sobie pooglądaj i z pewnością znajdziesz odpowiedzi na wszystkie Twoje problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dzięki za filmiki , teraz nie mogę używać klawiszy z jedzeniem,piciem oraz spaniem wywala na pulpit Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index) [error]Function : CUIXmlInit::InitStatic [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp [error]Line : 156 [error]Description : XML node not found [error]Argument 0 : second_thirst [error]Argument 1 : ui\ui_custom_msgs.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 1 godzinę temu, kanon1022 napisał: teraz nie mogę używać klawiszy z jedzeniem,piciem oraz spaniem wywala na pulpit Instalowałeś jakieś dodatki? Znalazłem taki wylot na rus. forum i tam przyczyną był konflikt z hudem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi