kamilxx2 Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Cholercia , Musiał bym na spokojnie usiąść i posłuchać muzyki , bo ja ostanie słucham trochę bardziej depresyjnych piosenek . Przykłady Nie zwracajcie uwagi na styl . Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Natknąłem się na ten kawałek. To że Will Smith użył go do teledysku i napisów końcowych Facetów w Czerni to się szybko podłapałem, ale że George Michael też? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Chociaż klasyk wciąż fajne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Андрей Державин & Сталкер (stalker disco 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Wolność kocham i rozumiem Wolności oddać nie umiem... Spoiler 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) Coś dla fanów science-fiction, kosmosu, Warhammera 40000, militariów. Edytowane 3 Maja 2022 przez Skryty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Prosta, wesoła, radosna pioseneczka ale tylko jak nie znasz angielskiego 😛😈💀⚰️ "Dobra muzyka przy odpoczynku" może lekko dwuznacznie, a "losera" też by można podpiąć w takie klimaty 😁 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 @tom3kb jak to powiadają - "fun for the whole family" A ode mnie.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Albo coś spokojnego od Blur Ale jak byśmy chcieli skończyć odpoczynek to też od nich Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Lekkie letnie orzeźwienie na upały : Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szramowski Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 To ja też coś od siebie dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 СОКИРА ПЕРУНА Spoiler Kapela zamieniła się w Specbat - Specjalny Batalion - Sokira Peruna!. https://www-discogs-com.translate.goog/artist/1079306-Sokyra-Peruna?_x_tr_sl=uk&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=sc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Pogoń u Hallmanna: A tutaj wersja źródłowa: Spoiler Na ten zespół natknęłam się przypadkiem, niedawno wydali album 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 (edytowane) Odnośnie muzyki, przedstawię Into the breach oraz Prolouge z dawnej, ale mocnej i świetnej gry RTS jakim było Myth 2: Soulblighter. Całość jako soundtrack był dla mnie świetny i warto posłuchać muzyki z tej gry. Nie wspomnę również o klimacie, jakie gra ze sobą wnosiła. Oglądając i słuchając intro do tej części gry, wywołała u mnie spore ciary na plechach, wtedy wiedziałem, że gra zostanie we mnie na długo w pamięci. Edytowane 1 Lutego 2023 przez Skryty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Może nie jest muzyka dobra przy odpoczynku, ale wart przesłuchania i skłaniająca do refleksji. Piosenka ku uczczeniu pamięci wokalisty, artysty Chestera Benningtona. https://youtu.be/7NK_JOkuSVY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 @Skryty w ogóle wyjdzie teraz na dwudziestolecie specjalna wersja albumu Meteora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 @tom3kb O, to widzisz, jak będzie ku temu okazja, nabędę ich najnowszy album. Albumy Hybrid Theory i Meteora mają to coś w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Wopli Widoplasowa - Wiosna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Jestem Stary. Tak Stary że pamiętam .... właściwie już nie pamiętam ,co pamiętam🤪. Ale pamiętam , że jako muzyka do odpoczynku to ... Satie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Lunatic Soul https://lunaticsoul.com/pl/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=sc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Wehikuł czasu. 93. Marzeniami żyłem jak król... Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Czterdzieści lat temu: https://www.youtube.com/watch?v=ye5BuYf8q4o Obecnie: https://www.youtube.com/watch?v=-4Anu6qvhrM&t=1291s Starości - ty nad poziomy Wylatuj , a okiem Słońca ludzkości całe ogromy ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi