bolo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Tak też robiłem, w poradniku cichego wszystko pisze z tym, że ja nie mogę nigdzie odnaleźć tego sierżanta, stoi por. zaraz przy wejściu na posterunek na schodkach do maleńkiego budynku, wartowni czy pakamery nie wiem jak to fachowo nazwać. Z nim mam dialog, 2 opcje jedna i druga kończy się walką, chyba, że jest jeszcze jeden posterunek za tunelem, tam nie byłem.Nie pomyliłem, chodzi o drugą część kodu, pierwszą otrzymałem od pustelnika a drugą część ma jego dawny przyjaciel, który wstąpił do wojska.Dla uściślenia to jestem na lokacji gdzie jest tama-Wieś a post. przy wejściu do Opuszczonej Fabryki Edytowane 5 Czerwca 2014 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Z tego co pamiętam to tenże rzeczony to chyba parę razy zmieniał barwy i możesz go spotkać nawet przed sarkofagiem, spróbuj metody wyjścia i ponownego wejścia na swój sejf lub wyjdź całkiem i ponownie oraz , oraz cofnąć się możesz trochę.nie zapominaj, że to świeża sprawa, znaczy mod i wszyscy mają do siebie nawzajem pytania. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Sory ale mam trochę głupie pytanie piszecie o poradniku cichego otóż gdzie go mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Tutaj : http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=530.0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Na Bagnach mam wylot przy wczytywaniu po rozmowie z Doktorem. Myślałem, że to kodeki i zainstalowałem najnowsze K-lite, ale nie pomogło. O co może chodzić?Expression : fatal errorFunction : CTexture::LoadFile : ..xrRenderSH_Texture.cppLine : 216Description : <no expression>Arguments : Can't open video stream Edytowane 7 Czerwca 2014 przez bolo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Xvid'a zainstaluj najnowszego i sprawdź czy pójdzie. Xvid jest też z grą, ale nie zaszkodzi zainstalować najnowszej wersji :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dzięki, pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Nie ma za co :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczar15(долг) Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Czy będzie multi do LA(wątpię,ale pytam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys6791 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam. Proszę o pomoc. Nie wiem jak dodać nową broń (saigę) do spawnera. U handlarzy się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szomberg Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Cześć. Ja też proszę o pomoc. Nie mogę odpalić LA. Pojawia się komunikat "Cannot open file "fsgame.ltx". Pobrałem ten plik z chomika i wrzuciłem do głównego folderu to pojawia się komunikat "Cannot find file e:programy....gamedataconfigssystem.ltx". I co mam zrobić???? Jezusie Nazareński nie ten dział. Przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Szomberg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Przekopiowałeś na pewno cały folders configs ? Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Szomberg - To ten załączony, z mojej działajacej gry. Wklej wg wskazań błędu.system.7z Ale jak brakuje Ci już dwu plików, to przypuszczam, że masz braki w pobraniu.Wkleisz ten i jak wyskoczy następny brak, to ściągaj na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szomberg Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Big THX for all !!! Jak wróce z roboty to pokombinuje, a jak nie to pobiore od nowa. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagreg Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Jestem w trakcie zadania "porozmawiaj z przewodnikiem" wróciłem jednak do lokacji Wielka odlewnia metali i płk Pietrenki by naprawić nieco zużyty sprzęt. Pietrenko stoi obecnie w opuszczonym barze i niestety przy probie rozmowy wywala mnie w przysłowiową sina dal aż zatrzymuję się na pulpicie windowsa, w dodatku bez jakiegokolwiek błędu w ...XRay Enginereports. Czy ktoś spotkał się z podobnym błędem? Gdzie, u kogo, można jeszcze naprawiać sprzęt? Bo jakoś emocjonalnie jestem związanym z moim FT200M :P Edit: Przepraszam za brak informacji ze w logu sprawdzałem i również jest czyściutki bez wzmianki o jakimkolwiek errorze. na dzień dzisiejszy radze sobie zestawami naprawczymi ale Pietrenko przydałby się w pelni sprawny Edyta 2: Problem nieaktualny - rozwiązanie znalazłem na "bratnim" forum. temat "Problem z Petrenko" Edytowane 11 Czerwca 2014 przez pagreg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 http://stalkerteam.pl/topic/6615-poradnik-jak-sprawdzi%C4%87-logi/ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) http://stalkerteam.pl/topic/6615-poradnik-jak-sprawdzi%C4%87-logi/ !! Zgadzam się z przedmówcą.Daj loga, chyba że już sprawdziłeś i był pusty. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Polecam;http://stalkermod.ru/oraz:http://modstalker.com/ - wszystkie mody do stalkera - tak sie ogłaszają, stąd mam solucje do Diegtariewa. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Czy są jakieś wieści na temat następnego patcha (nowszego od 1.30013)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Chyba mam coś nie tak z pogodą. Jestem już u Deedee, a ostatnie słońce widziałem chyba w Darkscape podczas ucieczki samochodem... Cały czas deszcz/burza, już mi się rzygać od tego chce. Czyżby coś się zapętliło? Jest jakiś sposób, by temu zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Za pogodę odpowiadają pliki konfiguracyjne znajdujące się w "gamedataconfigweathers" jeżeli się nie mylę, tam po prostu ustawiasz konfiguracje pogody jaka ci najbardziej pasuję. Tutaj masz opis funkcji http://stalkerteam.pl/topic/1052-pogoda/ Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dzięki, ale póki co, znalazłem małego fixa na dynamiczną pogodę, zobaczymy, czy się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Na tymże temacie ktoś - przepraszam nie pamiętam - podpowiedział/pokazał mi pliki dotyczące pogody czyli jak usunąć burze itd/itp. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Fix działa, po niedługim czasie od wrzucenia wreszcie pojawiło się słońce, a pogoda jest bardziej dynamiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jeśli znalazłeś( i nie ma tego w temacie), działa to daj linka może komuś innemu się przyda. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi