Agrael Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Mod ukończony. Podziemia Prypeci i szybka pogoń. Ostatni dialog kończy wszystko. Spoiler Mod bardzo przyjemny, a zadania prościutkie. Dorobiłem się kasy przeszukując schowki a ich zawartość opylałem handlarzom. Dzięki temu kupiłem zielony kombinezon naukowy. Po jego maksymalnym ulepszeniu można szukać artefakty. Jedynym problem może okazać się rzadki spawn tych artów, które potrzebujemy, ale na to jest rada. Podczas gry wystarczy wejść w opcje AtmosFear i dać częstotliwość emisji co 6-12 godzin. Śpimy pod rząd 4-6 razy i mamy wysyp artów w anomaliach. Pozostaje podziękować za spolszczenie. Dobra robota @yellow, @metek58, @gawron 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 @Agrael. Nie brałem udziału w pracach nad spolszczeniem. Cóż, chyba potraktuję to jako zachętę na przyszłość, tylko nie wiem, czy zasłużę W dniu 26.02.2020 o 10:59, koboldzisko napisał: dalej mam krzaczki Sprawdź jeszcze, czy masz localization.ltx w takiej postaci: Spoiler [string_table] language = pol font_prefix = _cent ;_west Te zabiegi mogą Ci być potrzebne w przypadku każdej nie eng modyfikacji stawianej na tej wersji ZP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 @gawron Przepraszam. Moja pomyłka Czasami zaczynam się gubić, co kiedy i jak. Za dużo tych modów. Ale i tak brawo, bo nie jeden mod spolonizowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) 14 godzin temu, gawron napisał: Sprawdź jeszcze, czy masz localization.ltx w takiej postaci: mam tak @gawron font_prefix = ;_cent ;_west z średnikiem przed cent o.O zmianę zrobię wieczorem - czekam już na Noego więc to będzie krótka piłka już - jeszcze alternatywne zakończenie i idziemy na REBORNY Edytowane 28 Lutego 2020 przez koboldzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Witam, mam problem z pobraniem moda, z Yandexs,a nie bo nie mam go zainstalowanego, z Modsfire przerywa, a nie umiem znaleźć torrenta na tej rosyjskiej stronie. Proszę o wskazówkę, z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 @bolo poniżej plik torrent do repacka ze strony => https://gk-stalker.xyz/games/call-of-pripyat/3185-thorny-way-ternistyy-put-repack-by-serega-lus.html [gk-stalker.xyz]thorny-way-ternistyy-put.torrent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Strona z torrentem - repack: https://gk-stalker.xyz/games/call-of-pripyat/3185-thorny-way-ternistyy-put-repack-by-serega-lus.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Bardzo bardzo dziękuję, byłem na tej stronie i nie umiałem pobrać samego torrent,a, ściągam. Następny problem, pobrałem, jest tego 3.2 GB, ale nie chce mi się zainstalować, to jest kompletny mod ?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Instalujesz z pliku .exe. To repack czyli mod + podstawka. W czym problem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Tak, instalowałem z tego pliku, wskazałem gdzie ma się instalować i zaczęło mielić i nic. Zainstalowałem Yandex i pobrałem moda. Teraz wszystko instaluję. Dziękuję za grzeczność. Postawiłem moda i gram, dziękuję wszystkim za pomoc. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Jeszcze jedna sprawa, modach jak można to zwiększam udźwig oraz szybkość biegu, w tym też chciałem i nie ma reakcji, czy ktoś wie czemu?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udźwig można podnieść w pliku system.ltx. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Tak, udźwig jest zwiększony w tym pliku co jest na zmniejszenie zmęczenia ale usiłuję zwiększyć szybkość biegu i tak jak by mod nie widział zmian jakie robię, chciałem zmienić wygląd HUD-a ale link jest padnięty, wstawi ktoś aktualny link?. Tak samo nie widzi zmiany wysokości skoku. Edytowane 7 Czerwca 2020 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 @bolo Zmień wartości w pliku actor. Znajduje się w folderze creatures. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zmieniłem, w tym rzecz, że mod nie widzi zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 @bolo. Sorry, ale nie rozumiem dlaczego zmiany u Ciebie nie działają. Po zmianie w pliku actor w linii jump_speed mój GG po prostu fruwa, to samo z innymi zmianami. Na potwierdzenie screen z lotu ptaka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) U mnie tak jak wspomniałem chyba mod nie widzi zmian, mam prośbę, gdyby to nie był zbytni kłopot wstaw plik actor, podmienię zobaczę czy zadziała. Dodam, że zapisuję zmiany i nie działa. Edytowane 7 Czerwca 2020 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Proszę, plik z bardzo wysokim wyskokiem. actor.ltx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Bardzo dziękuję, działa, ale jak zwiększę udźwig to już nie, nie wiem dlaczego tak się dzieje, prawdo podobnie coś mam skopane w modzie, jeszcze raz dziękuję za grzeczność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 41 minut temu, bolo napisał: Bardzo dziękuję, działa, ale jak zwiększę udźwig to już nie, nie wiem dlaczego tak się dzieje, prawdo podobnie coś mam skopane w modzie, jeszcze raz dziękuję za grzeczność. Nie ma sprawy. Skoro już w to zabrnęliśmy, jeśli chcesz, to możesz sprawdzić, czy zadziała po podmianie poniższych plików. Wyższy skok, szybszy bieg i sprint, waga do 80 kg. gamedata.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Działa, wszystko gra, serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Chyba koniec przygody z modem, nie mogę uruchomić generatora aby windą zjechać do X8, kombinowałem na wszystkie sposoby i nic. Ktoś już miał taki problem ale rozwiązania nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 @bolo jak masz jeszcze jakieś zadania w pda to je rozlicz i wtedy spróbuj, tak sobie poradził z tym problemem @Szczepan9205 Na poprzedniej stronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Dobrze, spróbuję może zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 a ja zaczynam dopiero przeprawę mam kłopot ze spolszczeniem nie widzę nazwy zadań tylko komendę np. zat_b103_search_wedge_name pozostałe rzeczy są dobrze. co robię źle moda postawiłem na repaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi