Allen Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Myślę że MISERY zasługuje już na miano moda przetłumaczonego na język polski więc przenoszę go do odpowiedniego działu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Znalazłem już brakujące narzędzia w Janowie. Ostatnie były niedaleko tych które znajdujemy na terenie fabryki Jupiter między murkiem a garażem - są w budce - pakamerze przed wejściem do hali produkcyjnej gdzie grasuje poltegreist i kontrolerzy. Co do rozbudowy moda to aż się o to prosi, nawet nie dokładając nowych lokacji można dopisać nową albo równoległą linię fabularną. W grze i modzie są niewykorzystane postacie którym z łatwością można dopisać kilka questów, łącząc je w ciekawą całość można zrobić perełeczkę i kilkanaście dodatkowych godzin gry. Ostatni rozdział a raczej mapka - Prypeć przypomina już więcej Call off Duty xxx niż Stalkera, lepsze zagospodarowanie tej lokacji byłoby przejściem na wyższy poziom grywalności. Ponawiam pytanie o zmianą pogody w modzie - który plik i jak edytować żeby zlikwidować tą nieustanną gęstą siwą mgłę i ciemności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Witam !Wczoraj odkupiłem od kolegi orginalną kopię Zewu Prypeci gra chodzi wszystko fajnie .Zainstalowałem moda misery i dopa ...Chciałem uruchomić grę ale mam brak odpowiedzi .POMOCY !!! Napisze precyzyjniej tak .Kupiłem grę (używaną od kolegi) i kod aktywacyjny nie działał a więc użyłem patcha usuwającego aktywację od Cengi .Zainstalowałem ten patch ( zawierał on też aktualizację do wersji 1.6.02 ) a na to modyfikację MISERY 2.1 .Próbowałem uruchomić grę ale kończy się na tym , że program nie odpowiada . Gra przed instalacją modyfikacji działa bez zarzutu .Proszę jeśli ktoś borykał się z tym problemem wcześniej niech pomoże mi go rozwiązać .Jeśli kogoś to zachęci to za samą chęć pomocy mogę dodać do znajomych .Proszę a wręcz błagam o szybką pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Sprawdź czy po program nieodpowiada nie ma loga w foloderze z logami gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Nie ma przecież gdyby był to bym wstawił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 . Próbowałem uruchomić grę ale kończy się na tym , że program nie odpowiada ... Czy dobrze rozumiem że przy próbie uruchomienia p jakimś czasie otrzymujesz komunikat program nie odpowiada ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Tak na tym obrazku który włącza się przed otworzeniem gry . Ewentualnie mogę nagrać filmik jak próbuję uruchomić grę a wtedy wszystko będzie widać jaśniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Tak na tym obrazku który włącza się przed otworzeniem gry . Ewentualnie mogę nagrać filmik jak próbuję uruchomić grę a wtedy wszystko będzie widać jaśniej . byłoby może szybciej :) jestem przy kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Niestety program do nagrywania nie działa ale opiszę to w punktach :1.Uruchamiam program przez ikonę na pulpicie jako administrator 2. Kursor gdy najadę na obrazek z tytułem programu sługeruje że program się ładuje 3. Odczekuję ok 3s i naglę wyskakuję mi okno pod tytułem "Program X-Ray 1.6 Engine nie odpowiada .Oto o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Odinstaluj mod odpal czysta grę ustaw na oświetlenie statyczne zainstaluj mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Wędrowcze moje pytanie, czy gra chodzi ci na płytce czy na cracku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Gra na płycie . Orginalna ale używka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jakie to ma znaczenie , czy na płytce czy z witaminą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 U mnie podczas gdy miałem cracka nie zapisywało mi logów, z niczego. Przy każdej wizycie na pulpicie zamiast BugTrapa z logiem wywalało mi brak odpowiedzi. A logi by pomogły przy stwierdzeniu co powoduje problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Pokaż kod błędu systemowego z tego " program nie odpowiada " bo przyczyn tego może być milion :ermm: Panel sterowania - Narzędzia administracyjne - Podgląd zdarzeń - Dzienniki systemu Windows - System Z prawej strony okna opcja "filtruj bieżący dziennik" - poziom zdarzenia krytyczne/błąd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Na półce mam oryginały .Gram na witaminach i wszystko jest w porządku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Zdefiniuj witaminy ? Nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 A co tu definiować . Po prostu oryginalna gra bez dysku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Co rozumiesz przez bez dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Odpalenie gry zainstalowanej z oryginalnego dysku , bez fizycznego wkładania tegoż plastiku do stacji , za każdym razem kiedy chcę uruchomić grę . .Zdrowia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ale mam taki error z i bez płyty w stacjii dyslów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Między nami chłopakami , wypieprz co tam masz , a dostaniesz konkret . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Widzę masz przynajmniej trzy pytania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 No bo nie pojmuje o co ci chodzi ! ospały jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi