kmicic0 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) Gdzie szukać Książek\dokumentów do nauki taktyk walki bronią np: taktyka walki bronią AK 74,jest taki wpis w pda. Chodzi o to. https://youtu.be/w_-Fq6vQm6w Edytowane 25 Sierpnia 2020 przez kmicic0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 W Zewie Prypeci? Coś chyba ci się pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 A te taktyki do walk to czasem w SGM nie były? definitywnie w zewie prypeci nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Dobrze pomyliłem się chodzi o SMG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Różnie. Niektóre można znaleźć, bo leżą gdzieś. Niektóre dostaje się za wykonanie zadań. A niektóre można znaleźć w schowkach (tych SGM). Znalazłem tylko informacje o dokumentach, ale tylko do SGM 1.7: [KLIK] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Właśnie gram w SGM 2.2 + Gunslinger i w tej wersji wszystkie informacje z ulepszeniami dostaje się za wykonywanie zadań: Na przykład w Lost Soul było chyba jeszcze inaczej i ulepszenia można było odnaleźć dodatkowo w schowkach, ale aż tak dobrze nie pamiętam. Temat przenoszę do SGM 2.2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Gram na repaku w wersji 2.2, jak do tej pory w schowkach SGM nie znalazłem ani jednego dokumentu , otrzymałem te dwa które widać na filmiku za zadania. A by nie zakładać kolejnego tematu mam pytania, do tych co grają na repaku. 1) Gdzie zapisuje sejvy i informacje o błędach. 2) W menu SMG ustawiam npc bez granatów, a mino to wszyscy rzucają granatami. 3) Kupiłem oprogramowanie hakerskie zainstalowałem, i nie mogę moim gg "zdobywać elektronicznych pieniędzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 1. Szukaj folderu o nazwie _appdata_ czy podobnego w głównym folderze moda. 2. Może to działa tylko przy nowej grze, odpal na próbę nową grę i sprawdź. 3. A nie wyświetla się sms jak przeszukujesz ciała, że zdobyto ileś tam wirtualnych rubli? Później idziesz do "bankiera" np na Skadowsku i wyciągasz kasę z konta. Może być też tak, że był jakiś quest na to oprogramowanie i kasa zacznie płynąć jak go zrobisz dopiero ale nie pamiętam już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Godzinę temu, kmicic0 napisał: 1) Gdzie zapisuje sejvy i informacje o błędach. W pliku fsgame.ltx odnajdź linijkę (przykładowo): $game_saves$ = true| false| $app_data_root$| savedgames\ $logs$ = true| false| $app_data_root$| logs\ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) @tom3kb Nie wyświetla mi się żaden sms zespawnowałem sobie ten dysk,uruchomiłem wyświetlił się biały napis,że program został uruchomiony ,i brak efektów. Szukaj folderu o nazwie _appdata_ czy podobnego w głównym folderze moda. Tego folderu nie ma,to jest folder w systemie . Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez kmicic0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @kmicic0 Jeśli nie w folderze z grą to w bibliotece w dokumentach są zapisy gry. A jeśli w folderze z grą, to musi być folder userdata. Zależy gdzie jest zainstalowany mod - czy na partycji systemowej czy innej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @kmicic0 Gdzie są zapisy, logi, zrzuty, najłatwiej się dowiedzieć otwierając plik fsgame.ltx . W nim jest pokazana ścieżka, gdzie one są robione. Albo będzie to oryginalna z gry do dokumentów na dysku C: , albo do innego katalogu bez wskazywania dysku. Nazwy autorzy modów dają różne, ale taki katalog zawsze jest wtedy w kat głównym moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Jeśli ma repacka to na 99,99% ma zapisy w jakimś folderze repacka, ile tam jest folderów do sprawdzenia 5-6? Chyba nie tak trudno to zrobić Jak nie appdata to jakiś inny. Jak co to wstaw screena z głównego folderu repacka, nie z gamedata, to zgadniemy gdzie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @tom3kb Prościej będzie znaleźć, jak da zrzut otwartego fsgame.ltx. Nie trzeba będzie zgadywać, bo będzie napisane "czarno na białym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Znalazłem C:\Użytkownicy\Publiczne\Dokumenty publiczne\stalker-1 Oprogramowanie hakerskie działa,zapisałem grę wyszedłem z gry i po ponownym uruchomieniu odpaliło. Dalej nie daje za zadania i nie mogę znaleźć w schowkach SMG Taktyk prowadzenia walki,jak to jest zapisane w grze spróbuję coś pokombinować. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez kmicic0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 @Anton Gorodecki Dobry człowieku, wykazałeś się ostatnio sporą wiedzą ratując mnie linkiem do spawnera do Gunsligera. Pomożesz mi i w tej wersji moda? Niestety Gunsliger przez swoje wykastrowanie z uzbrojenia nie jest dla mnie atrakcyjny a tu znalazłem to czego chciałem. Pomożesz? Lepiej mieć spawner na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 @Sarkazm niby w modzie jest już wbudowany spawner, sprawdź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 7 minut temu, tom3kb napisał: @Sarkazm niby w modzie jest już wbudowany spawner, sprawdź. Dzięki wielkie, działa. Przyda się jak coś się zawali. A wiesz jak ustawić na HUD ten pasek z itemami od F1 do F4? Bo nie jest widoczny, przydałoby się też tą mapę z kompasem zmienić na klasyczną bo przez tą grubą obwódkę nie widać strzałek a są przydatne, zwłaszcza jak mnie emisja dosięgnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 3 minuty temu, Sarkazm napisał: A wiesz jak ustawić na HUD ten pasek z itemami od F1 do F4? Pierwszy post i Dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 4 minuty temu, tom3kb napisał: Pierwszy post i Dodatki. Nie zauwazyłem, tak jest jak się nie śpi 31 godzin xD A poradzisz coś na tą szeroką obręcz minimapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 @tom3kbGunsPack Addon dodaje nowe zestawy broni czy tylko zmienia skórki tych co już są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 @Sarkazm z tego co pisałem 6 lat temu wynika, że dodaje nowe z kilku paczek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 @tom3kb Dręczy mnie jeszcze jedna kwestia, przeglądam sobie poradnik i widzę tam masę dodanych zadań i nowe lokacje, dużo już w grze zrobiłem, gram non stop wiele dni i większości tych zadań i lokacji nie odwiedziłem. Byłem tylko na Kordonie, Bagnach i w Czerwonym Lesie. DO reszty nie mam dostępu a wątek główny już się prawie kończy. Nawet w Bunkrze naukowców w Janowie nie mam dostepu do wszystkich zadań chociaż naukowcy nie mają mi już co zlecać. Dajmy na to zadanie z bioradarem czy z nowymi artefaktami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 @Sarkazm Jest wiele wersji SGM do Zewu Prypeci, które różnią się od siebie. W SGM 2.2 nie ma niektórych zadań, jakie pojawiły się w SGM 1.7 Geonezis Addon. Jak rozumiem, Ty grasz w 2.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 5 minut temu, Agrael napisał: @Sarkazm Jest wiele wersji SGM do Zewu Prypeci, które różnią się od siebie. W SGM 2.2 nie ma niektórych zadań, jakie pojawiły się w SGM 1.7 Geonezis Addon. Jak rozumiem, Ty grasz w 2.2? Tak, ale nadal nie mam dostępu do większosci map. Musze przecież 2 helikoptery w Agropromie zbadać, zostaje jeszcze Mroczna Dolina, Magazyny i masa zadań zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi