Anton Gorodecki Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 11 godzin temu, bolo napisał: mój antywir blokował mi rosyjskie strony, Mój Kaspersky również, dlatego musiałem wejść na niezaufaną domenę i co najmniej kilkanaście razy kliknąć w przycisk pobierz, co skutkowało przekierowaniem na stronę reklamodawcy (o dziwo - WoT). Właśnie dlatego wspomniałem o tych "kliknięciach". Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrych łowów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 (edytowane) Cześć, jestem w Martwym Mieście i mam znaleźć walizkę. Timer już odlicza a nie mogę jej znaleźć. Znalazłem film - 19:05 jest walizka a u mnie nie. Coś pominąłem? Edytowane 21 Stycznia 2022 przez prozmus84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 @prozmus84 Sprawdź, czy o to chodzi: Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 @Agraelwielkie dzięki, znalazłem w Miejscu 2. Kurde, trzeba jeszcze dokładniej przeszukiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Ja również zacząłem grać w PSz2. Pozytywne zaskoczenie na Bagnach, bo w części pierwszej na tej lokacji byli naziści, a tutaj mamy zwykłych najemników: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 jak się daje tym śmigłowcem w gorę?? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 @Szeregowy Killer Nie daje się, na to nie mamy wpływu. Tylko ruchami myszki wskazujemy kierunek. Najwygodniej lecieć z włączoną mapą, bo wtedy na niej widzimy znacznik, dokąd mamy dolecieć. I dopiero w ostatniej chwili tuż przed doleceniem przechodzisz do widoku. Śmigłowiec wyląduje sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Witam zaczołem grać w tego moda i mam problem z zadaniem Kostii na absoluty , nigdzie nie mogę ich znaleść przeszukałem wszystkie plecaki i nie otwiera się jako schowek. Jak dokładnie wykonać to zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 26 minut temu, kanon1022 napisał: Witam zacząłem grać w tego moda i mam problem z zadaniem Kostii na absoluty , nigdzie nie mogę ich znaleść przeszukałem wszystkie plecaki i nie otwiera się jako schowek. Jak dokładnie wykonać to zadanie. Tu masz przyjacielu video : p.s. I błagam Cię strasznie, nie pisz "zaczołem" bo strasznie nie wali po gałach. ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 @kanon1022 U mnie plecak z absolutami był tutaj: Spoiler Najwidoczniej schowki są losowo rozmieszczone. Pamiętaj, że przed wejściem do teleportu, który prowadzi do dawnej bazy Czystego Nieba, musisz wyrzucić na ziemię artefakt od Kosti. Drugi taki sam art jest w plecaku na drzewie - obok chaty mechanika. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 @pacjent1972 Dzięki znalazłem , ale ktoby tam szukał. @Agrael Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Witam, jak pozbyć się osobistego płaszcza Szramy, w żaden sposób nie mogę go wywalić a biorąc pod uwagę to, że udźwig ograniczony to mi zaczął przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 2 godziny temu, bolo napisał: Witam, jak pozbyć się osobistego płaszcza Szramy, w żaden sposób nie mogę go wywalić a biorąc pod uwagę to, że udźwig ograniczony to mi zaczął przeszkadzać. Tu masz podpowiedź. U mnie zadziałało. A zmian dokonujesz tutaj: Czy to podziała na udźwig GG nie wiem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Dziękuję, ale jak byś dobry człowieku podpowiedział w jaki mliku to zmienić bo tak to zrozumiałem, będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 3 minuty temu, bolo napisał: Dziękuję, ale jak byś dobry człowieku podpowiedział w jaki mliku to zmienić bo tak to zrozumiałem, będę wdzięczny. A tutaj masz moda na udźwig 100kg: Klik 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Dziękuję, ale jak byś dobry człowieku podpowiedział w jaki mliku to zmienić bo tak to zrozumiałem, będę wdzięczny. Udało się, jeszcze raz bardzo dziękuję. Pośpieszyłem się, płaszcz dalej mam i nie mogę go wywalić, sprzedać ani dać do schowka, w pliku dokonałem zmiany tak jak podpowiedziałeś. Zrestartowałem kompa i jest dobrze, przepraszam za moje lenistwo. Zrestartowałem kompa i jest dobrze, przepraszam za moje lenistwo. Niestety nie mam konta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 13 godzin temu, bolo napisał: Niestety nie mam konta. Proszę. Переносимый вес - 100 кг.rar 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Ślicznie dziękuję, pojawił się problem z walizką pieniędzy w Martwym Mieście, nie ma jej , tak jak by się w ogóle nie pojawiła, kilka razy grałem od wejścia na lokację i nic. Poratujcie poradą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 @bolo Nie o tę walizkę Ci chodzi? https://stalkerteam.pl/topic/15344-powrót-szramy-2/?do=findComment&comment=190016 https://stalkerteam.pl/topic/15344-powrót-szramy-2/?do=findComment&comment=190019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Tak, zaczynam od ostatniego zapisu przed MM i zobaczę, dzięki za grzeczność. Problem rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalA68 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Cześć. Fabuła idzie ok., po odlocie wiedżm z Martwego Miasta mam spotkanie z najemnikiem Ara. Po papierosie, wybuchu i ucieczce do babuni, zabieram majdan i przechodzę przejściem do magazynów a następnie na Radar. tam odkrywam schowek Striełoka, scena ze śmigłowcem, ratuję pilota. Następnie po scenie mam rozmawiać z pilotem ale brak z nim dialogu - co nie tak zrobiłem? Do tego momentu wszystko szło ok. zadanie po zadaniu. Proszę o pomoc. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Ja z kolei utknąłem na MW, Lukasz milczy ani be ani me ani kukuryku, co trzeba zrobić aby przemówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Dałem radę na MW, teraz wchodzę na Bagna aby pogadać z Lebiediewem, przylatuje helikopter i latam jak głupi bez końca, na filmie tego nie ma , proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Link google drive nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalA68 Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 po zlikwidowaniu bandytów w cerkwi przeleć nad kopułą, śmigłowiec się zawiesi, dialog z pilotem - musisz rozwalić śmigłowiec. Proszę o odpowiedź na moje pytanie, bo dalej nie pójdę z grą. dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi