tom3kb Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 @cez137 przyzwyczajenie do cen od Sidorowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 @tom3kb ująłeś to w punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Niezły by był ubaw gdyby mnie nagrać i obejrzeć jak próbowałem zabić patrol powinności z początku, pomijam emisję w środku i próbę dotarcia do obozu stalkerów w nocy gdzie GG sapie co 15m. To jak zjazd na linie bez używania rąk, gdzie lądujesz w smole obrzucany pierzem i masz na sobie tylko stringi, może ktoś takie wyzwana lubi? Na razie muszę odsapnąć od tych wrażeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 @MOS Przecież teraz to już standard, że zaczynając nowego moda musisz dostać na początek porządnego kopa, abyś reszty moda nie lekceważył. A jeśli nie będziesz biegał "najkrótszą drogą", a na tej dłuższej zaglądał do wszystkiego co naturalnie dla takiego miejsca nie pasuje ( np. sejf daleko od zabudowań i na dodatek w kałuży), do każdego powalonego pnia, chałupy, paki ciężarówki, to szybko się wzbogacisz. A na tych powinnościowcach można się było jak na początek, dobrze obłowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Tak sobie gram, no i bardzo fajny modzik. Odpukać nie ma zadań na znajdź coś, gdzieś tam a to gdzieś to wykmiń. Zadania z użyciem narzędzi mających interfejs, niemal same się robią(2 kliki i już, bez zbędnych udziwnień). Bronie skuteczne na mutanty, nie trzeba pakować tony ołowiu. Gdzieś po drodze wpadł mi "kamień życia", teraz stoisz w miejscu i strzelasz(zamiast modlić się w biegu aby ucieczka się udała) a nie to co na początku. Nie wiem jak to zrobili ale load trwa mrugnięcie okiem, znalazłem plecak i wyjmowałem z niego zawartość aż wypadło coś fajnego. Przyjemnie się gra, mod prosty jedynie trzeba przebrnąć przez prolog. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Skończyłem go, jak dla mnie to "taki se", wszystko już zostało powiedziane na jego temat, więc nie będę się powtarzał, dla mnie taki se pewnie dlatego że mój toster na wiele nie pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Wszystkie linki się uchowały z wyjątkiem dwóch od @kondotier ( we wstawce pisało, że od @kondotiera, a w jednym z postów w temacie, że od @pacjent1972 ). Znajdowały się one w spoilerze " Alternatywne Linki " i zawierały letnią oraz jesienną wersję moda z Yandexa. Obecnie mamy tylko te z Cloud.mail.ru + wszystko w jednym z MEGA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Świetny mod ! W Pajęczynie Kłamstw zadebiutował w 2015 roku i zmiótł z powierzchni Zony poprzednie odsłony serii. Pełna intryg fabuła, dobrze stworzona lokacja, wysokiej jakości rosyjski dubbing i świetne dźwięki otoczenia. Znalazło się nawet miejsce na nowego mutanta. Czego chcieć więcej ? Jak najbardziej polecam. Będę musiał pamiętać o tym, żeby wrzucić wersję " Full " ( Jesienna wersja moda + Patch z 19.12.15 + Spolszczenie + Zoptymalizowane tekstury roślinności + Sound Addon + Spolszczenie ) na nasz serwer. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Cześć Panowie zabrałem się za moda i uroki są przepiękne,ale nie w tym rzecz,dostałem zadanie aby zapełnić trzy schowki sprzetem,czyli kałachem antyradem,,paczką amunicji oraz konserwą,ale problem w tym że brak żarcia i antyradów,zastanawiam się czy czasem nie kupić reszty u barmana i doktora.A jeszcze jedno,detektory mam są to niedzwiedzie. Tu macie film ktory mnie tak kłopocze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 @FilmisterPL Skoro wszystkie niezbędne rzeczy można kupić u handlarzy na terenie bazy stalkerów, to w czym problem ? Pamiętam, że broń i detektory dostajemy od Isaja. Musisz mieć AK-104 + paczkę naboi, detektor Niedźwiedź, apteczkę, antyrad, bandaż i konserwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Mam już więc poszło jak trzeba choć z początku myślałem że tam jest jakiś haczyk by zająć się tymi co okradają schrony czy tam schowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi