Buber Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Wiem ,że żaden wyczyn, bardziej wstyd , ale 11 lat na forum i miesięc temu skończyłem swojego pierwszego moda Wiec tak : Tajne Scieżki na OGSR - stabilny i graficznie bardzo ładny. Podstawka na OGSR - tez sie nie ma do czego przyczepić. Lost Alpha DC - podchodziłem sceptycznie , ale bardzo dobrze się grało. Na Czyste Niebo wybrałem Second Breath i się nie zawiodłem A na CoP niestety nic ciekawego nie znalazłem, SGM mnie jakoś odrzucił, wiec wrzuciłem trzy addony @Cromm Cruac, paczkę broni i tak przeszedlem podstawkę. Trochę tego było jak na miesiec grania. Przymierzam sie do OP 2.1 ale może poczekam na 2.2 Teraz muszę wybrać między Anomaly, Dead Air z Hybrid, albo Road to The North. Próbuję zainstalować wychwalany Powrót Legendy ,ale cos nie tak z instalatorem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 25 minut temu, Buber napisał: ale 11 lat na forum i miesięc temu skończyłem swojego pierwszego moda No tym mnie rozwaliłeś 11 lat na forum z modami do jakiejś gry i dopiero pierwsze mody zaliczone. Chyba ewenement na skalę światowa, z reguły jak się na takie stronki wchodzi to po to żeby mody ogrywać. No ale jak to mówią lepiej późno niż wcale I widzę nieźle się rozpędzasz 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 @Buber Coś nie mogę zrozumieć wypowiedzi z pierwszego Twojego zdania, w połączeniu z późniejszą wyliczanką. Ten ukończony mod, to te Tajne Ścieżki? Przecież LA to też mod, choć można go uznać za grę. Jeśli zechcesz, mogę zrobić litanię modów, w tym też na ZP, wartych zagrania w nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 @tom3kb A, bo to zawsze jakiś nowy mod, jakaś nowa gra. Nie , żeby brak szacunku dla tłumaczy. @kondotier Nie, nie. TT2 skończyłem niedawno jako pierwszy, a potem worek się rozpruł. Z tą litanią byłoby miło, mimo że czytam opisy , ale nie wszystko da sie streścić w kilku zdaniach. Po pierwsze fabuła , po drugie fabuła i po trzecie reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 @Buber No to tak na gorąco. Dla ZP masz moda Złoty Kufer II. https://stalkerteam.pl/topic/8493-złoty-kufer-część-ii/ Jest też ZK 1, będący do niego jakby prologiem, ale to była tylko jakby wprawka autora modów, a dla gracza nauka jak szukać schowków. No i wytłumaczenie, skąd tytuły modów. Jego spokojnie można sobie odpuścić. Dla CCz proponuję https://stalkerteam.pl/topic/13275-człowieczy-los-krok-w-nieznane-deja-vu-outfater-addon/ Wymagający, ale dający wiele satysfakcji. Połączenie wszystkich podstawek i części pierwszych modów. A dla CzN mody z serii Odrodzony ( Reborn ), ale to już są mody dla koneserów. Zaczyna się grać od https://stalkerteam.pl/topic/7416-reborn-ff-artefakty-śmierci/ Tu zaś połączenie s-f i historii alternatywnej, z maksymalnym wymuszeniem logicznego myślenia. To pierwsza część historii. Następna część to Duplikaty, rozbite na dwa mody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 No dobra, to jedziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 @Buber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 @Buber W takim razie masz sporo do nadrobienia Jeżeli chodzi o Zew Prypeci, to gorąco polecam: Wiatr Czasu Przestrzenna Anomalia Cudowny Kryształ. Podarowany przez Gwiazdy Warto również sprawdzić SFZ Project: Episode Zero na platformie Cienia Czarnobyla. Nie zawiedziesz się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Wystarczy poczytać opisy... ludzie naprawdę potrafią być kreatywni, inna sprawa ,że taka zona ma niesamowity potencjał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Buber, także jestem fanem NS5 TT2 a jeśli Zew to polecam Dywersant Hybryda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 @vidkunsen no niestety linki wygasly , nawet na rosyjskich stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Buber: Spoiler stalker-diversant-gibrid-piratka-tabletka-ne-trebuetsia.torrentStalker-Diversant-Gibrid.torrent Mod: https://drive.google.com/uc?id=0ByE8lBSMiRCUbzlLUFR5OEExRTA&export=download Fiks kumulatywny (yanek bez i z rejestracją): https://disk.yandex.ru/d/L2vPL_z93C2aDz Repack od SeregA-Lus: https://stalkerportaal.ru/load/zov_pripjati_repack/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_diversant_gibrid_1_6_02_repack_ot_serega_lus/135-1-0-2333 Spoiler s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_diversant_gibrid_1_6_02_repack_ot_serega_lus.torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Bo nie mogę się doszukać. jest spolszczenie do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 24 minuty temu, Buber napisał: Bo nie mogę się doszukać. jest spolszczenie do tego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 @vidkunsen @Buber ale tematy z StalkerUniverse to traktujcie jako historię, jest schomikowane tutaj żeby nie zginęło z internetów. SU od lat jest już martwe. Raczej nie szukajcie tam linków do modów, jak już coś to zajrzyjcie w te same tematy na stalkerteam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 @vidkunsen Brawo! Tym razem dajesz linki do forum, które od kilku dobrych lat jest martwe. Jeżeli polecasz moda, to wypadałoby napisać, czy został spolszczony. Przestań wprowadzać ludzi w błąd i przy okazji spamować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 @Buber Do Cienia Czarnobyla polecam Złotą kule, bardzo fajny mod albo NLC i Radiophobia 3 ale Radiophobia nie ma spolszczenia Do Czystego Nieba możesz spróbować Reborna, ciekawy ale dziwny i trudny mod. Mnie w sumie w nim najbardziej spodobała się ilość nowych lokacji. Do Zewu Prypeci to nie wiem samemu. Mogę co najwyżej ci polecić mody które zmieniają np. grafikę ale fabułę zostawiają. W dniu 5.01.2022 o 13:05, Buber napisał: Teraz muszę wybrać między Anomaly, Dead Air z Hybrid, albo Road to The North. Próbuję zainstalować wychwalany Powrót Legendy ,ale cos nie tak z instalatorem Myślę że Anomaly będzie dobrym wyborem. Sporo do niego dodatków, paczek. @FairFight zresztą taką paczkę ostatnio zrobił. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 2 minuty temu, Suseł napisał: Myślę że Anomaly będzie dobrym wyborem. Sporo do niego dodatków, paczek. @FairFight zresztą taką paczkę ostatnio zrobił. Owszem, ale paczka w fazie mocno testowej. A ogólnie, Anomaly to świetny wybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Aaa no to przepraszam, tak czy inaczej polecam Anomaly. Jak ci angielski nie przeszkadza to Escape From Pripyat jest fajny do niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Dzięki wszystkim za porady. Od syna na gwiazdkę dostałem 13 - tomowe Last Kingdom, wiec muszę trochę czas rozdzielić. bo jestem fanem. Ale mam dużo wolnego czasu ,więc skorzystam z porad. ostatnio ogrywałem wszystkie 12 części Assasyna wiec samozaparcie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi