boberm Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 8 godzin temu, Ignachinio napisał(a): Ktoś ogarnia czy w grze występuje drugi egzemplarz SPASA Huntera? Tego co daje Łukaszek? Bo nie wiem czy Kucharzowi oddawać. I od razu żeby nie robić spamu drugi AA Wilka (ten z 43 nabojami w magazynku) też już występuje czy znów tylko jeden? O ile pamięć mnie nie myli - obydwie pozycje występują tylko raz. Musisz zdecydować czy chcesz wypełnic nitkę Perka od Powara ( nie pamiętam co finalnie daje jako główną nagrodę) , czy też nie . BTW: ponizej masz w pliku .xls zestawienie broni co "ciekawszych"- kto , co , za co . Plik ma ustawioną funkcję tabeli przestawnej- aby łatwiej cos znależć.Spis broni.xls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irobo Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @DarkDeath Z tymi świetlikami to jakiś zgrzyt w grze, ale jak nie wnikać "dlaczego?" - tylko uciec do przodu i zamknąć zadanie z 12 sztukami w plecaku - to może tak... Z tego co piszesz to chyba? masz 'działającą' gamedata. Tutaj taki mały 'fiksik' i on jest tylko do tej tutaj sytuacji -gdy respi się zbyt mało świetlików: Den 12 Firefly.7z Rozpakować, wkleić z zamianą. Jest to usunięty (no - zakomentowany) warunek pojawienia się dialogu na zakończenie zadania ze świetlikami i zmiana w tekście. Spoiler W sumie jest to cheat i świetlików można nie łapać wcale. Jeśli te wszystkie działania wyglądają zbyt skomplikowanie - albo nie działają - to w katalogu userdata w Den 12 Firely jest zapis-save zaraz po oddaniu 12 świetlików. Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDeath Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 @irobo potem zobaczę, może się uda, dzięki za pomoc Mam jeszcze jedno pytanko, pamiętacie może jak się zdobywało od Akima tą broń fn f2000 "палач" (kat) z automatycznym namierzaniem za 150 000 rubli? Trzeba wykonać jakiegoś questa? i czy to działa na wersji op2.2, bo na op 2.1 pamiętam że miałem ale już zapomniałem jak to się robiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Można mieć go już na wczesnym etapie, zrób jak najszybciej jakieś zadania na dokumenty albo ręce zombie i powinna wyskoczyć opacja kupna Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 termin: "dźwięki dla streamerów" nic mi nie mówi. Czym dokładnie się różnią od podstawowej wersji? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomkowsky Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Jedyne co mi przychodzi do głowy to możliwe że usuwa piosenki z radia żeby uniknąć roszczeń o praw autorskich kiedy się streamuje grę np. na platformie Twitch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Po spotkaniu z duchem na placu budowy gdzie jest jego grupa? Trzeba się z nimi spotkać i zabić kogoś u wojskowych na kordonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Własnie na Kordonie - w wiosce Kotów . Przy Buustym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 (edytowane) w tej wersji moda nie da się ominąć schowka Kolekcjonera pod mostem? Od ponad godziny co chwile wczytuje save by to ominąć i ciągle nic. Setki prób i ciągle wczytuje ten syf. Przecież to niewykonalne by go wyjąć Edytowane 25 Maja 2023 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 (edytowane) Podejdź do krawędzi tak że aż prawie spadasz i się wciśniesz do tego schowka, zajęło mi to z 5 prób Albo daj save to zrobię Edytowane 25 Maja 2023 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Godzinę temu, Zwinny napisał(a): Podejdź do krawędzi tak że aż prawie spadasz i się wciśniesz do tego schowka, zajęło mi to z 5 prób Albo daj save to zrobię Właśnie zrobiłem, ale wyczerpałem limit wulgaryzmów na dekade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Przecież odtwarzacz MP3 nie działa. A szkoda bo By się fajnie słuchało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 @Ignachiniowiesz może czym się różnią te dwa spawnery? Jeden ma pokazometr a drugi anticheat ale nic mi to nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Podejrzewam, że może chodzić o twórców. Nigdy nie używałem tego systemu więc się nie wypowiem. A któryś Ci nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Czy czegoś nie pamiętam? W Pieczarze idę do Górnika, a on nie chce ze mną gadać, a powinien dać mi kielicha żebym się obudził. A on ma tylko jeden niebieski tekst, że nie ma dla mnie zadań. Na ruskich filmikach widzę, że ma jakiś tekst i zabiera nam całe wyposażenie. Czy problemem może być to, że Burer wyszarpał mi pistolet i gdzieś zginął i go nie mam i mod przez to nie chce mnie puścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Skrypt uznaje, że jakąś rzecz sobie "schowałeś". Miałem takie hece, bo chciałem sobie przychomikować egzę, a tu klops. Oddasz wszystko i po problemie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 (edytowane) To normalne że każdy pada na strzała, łącznie ze mną? Edytowane 19 Września 2023 przez Sin member Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Questowi wrogowie są dużo twardsi zazwyczaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Ale, że kładziesz wrogów na jeden strzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Nie wiem, jak jest na innych poziomach trudności, ale na realizmie bandytę można zabić jednym strzałem. Z tym że dłużny nie pozostaje. Na pewno zauważyłem to, co napisał @Zwinny, a więc że questowi NPC są znacznie twardsi. Z takimi najemnikami na Wysypisku trochę się namęczyłem. Swoją drogą nawet się wkręciłem. Bardzo mi się spodobała muzyka w tle z filmu „28 dni później”. Mam nadzieję, że jeszcze ją nie raz usłyszę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 (edytowane) 20 godzin temu, Ignachinio napisał(a): Ale, że kładziesz wrogów na jeden strzał? Tak, dostaną nawet z zwykłego PPM w klate to padają, ja również. Bandyci i wojskowi (jestem na etapie w drodze do baru) Nwm czy przez przypadek jakiegoś moda zainstalowałem czy co Edit: @Agrael Racja, to przez wybór poziomu trudności "realizm". Problem rozwiązany Edytowane 20 Września 2023 przez Sin member Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 No to masz super realizm w grze Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 @Agrael jak Ci się udało wszystkich naukowców na Dziczy uratować? Mi zawsze padają. Jakaś podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 @Ignachinio Częstym wczytywaniem gry Wilczarza i jego przydupasów obrzucałem granatami od strony torów kolejowych, a później wybiłem tych, którzy mogli ich zaatakować. Z Krugłowem porozmawiałem, dopiero gdy wyczyściłem całą Dzicz z najemników i mutantów. Na końcu poszło z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 A więc przeżyło mi czterech ludków i Krugłow Zrobiłem rajd z karabinem maszynowym wszystkich szybko wytłukłem. Ale jest inny problem. Towarzystwo nie chce iść za mną i Krugłowem wije się zostaje w miejscu próbuje wracać na start. Jak ich zmusić do przejścia na Jantar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi