mirzal Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Ok. dzięki za filmik; u mnie to był chyba inny problem bo na wejściu do Labiryntu ubiłem jakiegoś monolitowca i Cieniu sie obraził 😜 jak wszedłem grzecznie to problemu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia W dniu 19.04.2023 o 22:05, Samotnik67 napisał(a): @boberm Sory za Double Post, ale dobre wieści, Owy dialog na Schowek Striełoka w Centralnej w Prypeci sie pojawił oto wymagania żeby to sie pojawiło: - Gracz musi ukończyć Zadanie na Torbe Sacharowa / Wszystkie zadania Sacharowa - Gracz musi ukończyć / zrobić wszystkie schowki Kostii aż do Centralnej Prypeci, Aż do momentu kiedy Kostia przysyła Dialog o Schowku Alpinisty. Sory boberm, że temat sprzed roku ale problem podobny - czy te same warunki należy spełnić aby pokazał mi się ostatni schowek Styriełoka na Radarze ? Po dialogu z Doktorem idę na Radar ale z daleka przez lornetkę schowka na antenie nie widzę 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia @mirzal Na wieży są ukryte dwa restryktory które trzeba zaliczyć podczas wchodzenia na anteny, wtedy schowek się pojawi. Takie zabezpieczenie przed cziterami. Na pewno dotyczy to schowka z artefaktami Strieloka, a czy tego ostatniego schowka to nie wiem, ale chyba też. A tak w ogóle ten ostatni schowek nie znajduje się bezpośrednio na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Wpierw łykasz pierwszy a potem jest sms i drugi pojawia się na połączeniu lin trochę niżej na takim prostokącie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 7 godzin temu, wariat napisał(a): Na wieży są ukryte dwa restryktory które trzeba zaliczyć podczas wchodzenia na anteny, wtedy schowek się pojawi. Takie zabezpieczenie przed cziterami. Na pewno dotyczy to schowka z artefaktami Strieloka, a czy tego ostatniego schowka to nie wiem, ale chyba też. A tak w ogóle ten ostatni schowek nie znajduje się bezpośrednio na wieży. ok. ale gdzie te restryktory tzn. na której wieży ? czy ja muszę wchodzić po konkretnej wieży czy dowolnie i wtedy to cziterka ? a tak wogóle to jak można zczitować ten schowek na wieży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Wchodzimy na tą wieżę, na której widzimy schowek. Jest on widoczny przez lornetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia @mirzal Idź tak jak na filmie od 14:30 Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia No to bez sensu bo gdzie mam szukać tych restryktorów ? na której wieży ? a w ogóle to - jak można zczitować ten schowek ?!? Aha - pisząc ostatni schowek miałem na myśli ten na wieży ale to nie ma znaczenia bo ten drugi leży w pobliżu więc to i tak jedno zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Możesz sobie podnieść skok i wlecieć po niego. Albo skakać w miejsca które pokazane są na filmie jako te ważne i tylko je zaliczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia A jaki ma kolega problem? Trudno wejść na tą wieżę? Nie ma schowka? O co chodzi, bo to jest easy schowek, naprawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja W dniu 26.04.2024 o 02:38, ksantyp napisał(a): A jaki ma kolega problem? Trudno wejść na tą wieżę? Nie ma schowka? O co chodzi, bo to jest easy schowek, naprawdę... Nie widzę przez lornetkę schowka z ziemi; wg. podpowiedzi kolegi wariata (kilka postów wyżej) schowek pojawi się - i chyba będzie widoczny - po "zaliczeniu" restrykatorów na wieży czyli droga do schowka jest liniowa i nie można improwizować. Tak to zrozumiałem ale jeszcze tego nie sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja https://op-2.fandom.com/wiki/Strelok's_last_stash Strona do poradnika. I tam jest napisane jak koledzy wcześniej pisali. Nawet jeśli masz mnóstwo artefaktów związanych ze skokami, musisz skakać w ten sposób, ponieważ skrytka na niebie nie pojawi się, jeśli nie uruchomisz ograniczników w drodze na górę. Zobaczcie na filmie uderzenia nietoperza - wyznaczają one ograniczniki, w których należy stać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja (edytowane) W dniu 3.05.2024 o 21:35, Nice napisał(a): https://op-2.fandom.com/wiki/Strelok's_last_stash Strona do poradnika. I tam jest napisane jak koledzy wcześniej pisali. Nawet jeśli masz mnóstwo artefaktów związanych ze skokami, musisz skakać w ten sposób, ponieważ skrytka na niebie nie pojawi się, jeśli nie uruchomisz ograniczników w drodze na górę. Zobaczcie na filmie uderzenia nietoperza - wyznaczają one ograniczniki, w których należy stać. Może pamiętasz czy te restryktory/ograniczniki na wieży, które trzeba zaliczyć są tam gdzie GG łoi jakimś łomem w metalową półkę na której stoi ? I w ogóle - czy nie da się wejść bez walenia w te półki ? Schowki odkryte - problem rozwiązany dziękuję za wszystkie pomocne rady. Edytowane 13 Maja przez mirzal rozwiązanie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja co daje złota sztabka od wolności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja @JaJMaNxD W internecie piszą, że będzie ona potrzebna do jakiegoś zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Teoretycznie będziesz miał zniżki u Wolności i wszyscy Cię będą lubili. @LisKot z ciekawości o jakim zadaniu jest mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Nie wiem. Z jakieś 2 odpowiedzi znalazłem, że będą potrzebne do jakiegoś zadania, ale nie pisało do jakiego. Ja do tego momentu nie doszedłem. Jeśli jeszcze kiedyś do OP podejdę, to pewnie sam sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Złota sztabka od wolności daje obrączki a gdzie i po co i od kogo i dla kogo to dowiesz się w skadowsku - ale to raczej końcówka gry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja A już wiem. Przypomniałem sobie Także miłej gry wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja gdzie dam rade zdobyć naboje Fostera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Trupy plus w sprzedaży będzie miał je Barman. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja I ewentualnie jak masz chęci to leć na wysypisko. I tam w jak masz hangar metalowa brama parę metrów dalej lokomotywa tunel w stronę agropromu. Ubijaj na potęgę tzw. braciaków. I drogą na kordon za autobusem po lewej rozmontowany dźwig i kolejna grupa. Którzy zawsze coś maja - może na raz niewiele. Ale przy częstych zakupach tzw. wypadach może się nazbierać całkiem fajna kolekcja patronów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Pamiętaj tylko o zamiennym używaniu amunicji i będzie si. Jak idziesz tam gdzie będzie dużo Nato broni bierzesz Kałacha i na odwrót. Dzięki temu nigdy Ci się nie skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Są w tej grze ustawienia schowków? Bo chce ustawić na rzadkie przed rozpoczęciem a tam w ustawieniach nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca @Sarkazm wciśnij escape jak już zaczniesz grę i zobacz czy są ustawienia AMK bo to w tym chyba zawsze było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi