Ignachinio Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 No spoksik masz rację protestuje i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) W zadaniu uwolnienia powinnościowca w dm, jest on do czegoś potrzebny? Mam zawalone to zadanie Poszedłem i go uwolniłem bez gadania z borowem a potem wyskoczyło że zadanie nieudane Zapomniałem jeszcze wziąć zadanie od doktora na leczenie ludzi ale jego już nie ma na kordonie Edytowane 16 Grudnia 2022 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Tego co ratujesz to daje zadania cykliczne przynajmniej tak było w OP 2.1 Co do Doktorka trochę lipa spotkasz go w Prypeci zadanie powinien dać Ci raz jeszcze ale... no właśnie do tego czasu powinieneś mieć je już skończone i jechać dalej z fabułą. A co do moich problemów muzyka zaczęła się pojawiać nawet bez przeinstalowania moda. Rozumiem, że teraz rzadkie schowki są z góry ustalone i nie ma możliwości zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Schowki chyba tak, ja dopiero 2 zdobyłem gdzie w jednym był egzoszkielet monolitu + jakaś giwera Nie ma opcji żebym grał od nowa przez doktora, najwyżej dopiero w prypeci to wezmę Edytowane 16 Grudnia 2022 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 No to spoko Tylko to jest chyba na żywe serce potrzebne to będzie Ci fabuła stała. Na przyszłość ktoś pamięta co odpowiada za wysokość skoku i przykucu w grze jakie parametry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 witam przez dłuższy czas miałem uszkodzony aparat fotograficzny który mi wybuchł. Musiał bym się baardzo dużo cofać w grze a i tak pewnie znowu bym go zniszczył. w spawnerze go nie ma, kupić tez go nie da rady ktoś ma jakiś pomysł. Ewentualnie cofnąć się jak go miałem i w plikach naprawić jak się da. A widziałem quest na nibymacki pasożyta u Dana. gdzie je dostanę. Dzięki za każdą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Panowie i Panie mam sprawę. Ktoś wie gdzie w podziemiach Agro są dokumenty dla Akima? Bo w tym miejscu gdzie powinny być czyli na schodach za tunelem z elektrą brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 @Ignachinio Powinny tam być. https://www.youtube.com/watch?v=Xg98YXd7Elg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Pytanko Panowie U was tez remizestawy do naprawy działają w 2.2 tak słabo? Naprawiają tylko o parę procent i znikają od razu? Jest gdzieś jakiś fix żeby było jak w OP 2.1 ze naprawiają więcej i nie znikają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 @Ignachinio z tego co pamiętam w op 2.1 remastery też naprawiały tylko 5% jeśli dobrze pamiętam. A może powiedzieć co mam zmienić w plikach by np Sidor naprawił mi aparat fotograficzny ma 0%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 No właśnie mi remi zestawy naprawiały znacznie więcej prawie całość i wystarczały na większą ilość sprzętu A teraz naprawiają około 30% i znikają. Jest na to jakaś łatwa aby przywrócić normalność? A co do aparatu to nie idzie go też naprawić zestawami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Cześć, Po instalacji uruchomiłem grę i wyskoczył mi taki komunikat jak w załączeniu. W logach jest fatal error: [24.12.22 20:02:42.827] FATAL ERROR [24.12.22 20:02:42.827] [24.12.22 20:02:42.827] [error]Expression : FS.exist(fn,"$game_textures$",buf,".ini") [24.12.22 20:02:42.827] [error]Function : CGameFont::Initialize [24.12.22 20:02:42.827] [error]File : GameFont.cpp [24.12.22 20:02:42.827] [error]Line : 91 [24.12.22 20:02:42.827] [error]Description : d:\op 2.2\op-2.2\gamedata\textures\ui\ui_font_letter_18_crossed_1024_cent.ini [24.12.22 20:02:42.827] [24.12.22 20:02:42.827] [24.12.22 20:02:42.827] stack trace: [24.12.22 20:02:42.827] Dodatkowo, po rozpakowaniu OP 2.2 nie pojawił mi się folder gamedata. Czy mógłbym poprosić aby ktoś pomógł mi rozwiązać ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 @Akron1112 z gamedata mogę pomóc. Op 2.2 - pobieralnia i tam na 2 stronie @AntiCitizen udostępnił post na wypakowanie gamedata. a ktoś pamięta kto daje opis przejścia jantar-radar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 @suchyyy1 możesz podpowiedzieć skąd wziąść aparat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 @coles313 a aparat to nie był w trupie w podziemiach Agropromu? Tam co Kontroler nas atakuje gdy my idziemy w kierunku powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) @coles313 Użyj spawnera z aparatem, jeśli jest wgl do op 2.2 Edytowane 27 Grudnia 2022 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 @tom3kb Dzięki za podpowiedż , byłem w podziemiach dwa razy i fotografa nie było ,pojawił się za trzecim razem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Nie wiem czy ktoś wklejał Dużo dodatków (czitów) do opka https://stalkerportaal.ru/board?page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 @Zwinny zainstalowałem 8 czitów z podanej strony i wszystko działa. Gra się bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Do grających, czy karty Kuzniecowa zabrane z trupów pojawiają się w ekwipunku, bo u mnie nie mimo, że jest komunikat o zabraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Chyba w tej wersji nie. Pojawia się tylko ich liczba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Dzięki @Ignachinio gram dalej bez stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Spoko Ktoś już znalazł te rośliny dla Kałmuka w zdaniu Kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Jest coś takiego jak artefakt Teleport ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 czy tylko u mnie po podnoszeniu jakiegokolwiek artefaktu z ziemi wyskakują z niego muchy i szczury , tak ma być? czy co xD? bo wcześniej tego nie było po odwiedzeniu zapomnianego lasu tak zaczęło się dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi