boberm Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 10 minut temu, Zwinny napisał(a): Trzeba antycheat wgrywać żeby działało?Czy tylko gamedatę wrzucić ? Pewnikiem tak:-)) Wszak to jest cheat😜. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Zawsze rób kopię oryginału, by w razie chęci powrotu do "uczciwości ", móc to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Ja nie biorę zadań których nie mogę zrobić bo jeszcze gorsze od takiego osiągnięcia jest jechanie z zadaniami od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 @Ignachinio, nie wiem, czy dobrze zrozumiałem ten Twój wyżej wpis, bo mój post tyczy się kopii pliku, który zaproponował jeszcze wyżej @boberm, którym to plikiem można zatrzymać limit czasu na wykonanie wziętych zadań. Nie miałem na myśli grania tu jakiegoś odległego etapu od nowa, bo nie ma tu potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Ignachinio mi chodzi o zadania cykliczne, których nie można zawalać bo potem jest blokada na cykle, na discordzie pisali że jeszcze na jakąś linię zadań i teleporty Cofnę się sprzed zawalenia 2-3 cykli i wrzucę ten czit na nielimitowany okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 A mi chodzi o taką poradę Poradę aby nie lecieć na pałę z zadaniami od tak. Bo blokada blokadą ale wizja zbierania od zera rzeczy przy zadaniach typu przynieść jest irytująca. Przykład: zbieranie pistoletów jak odpuścić jeden np Glocka 20 to jak nie zaliczy Ci zadania to jedziesz od nowa od pierwszego PMm i musisz od nowa wszystko kitrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Nie brałem ich nie wiadomo ile, skoro na samym początku gry miałem na znalezienie glocka to mogłem przypuszczać że niedługo go znajdę, kilka anulowałem też nie wiedząc że nie wolno i mam efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Polecam zestaw - plecak + śpiwór. Staram sie na każdej lokacji mieć swój plecak do którego ładuje zbędne bambetle które potem mogą być przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 2 godziny temu, vidkunsen napisał(a): Polecam zestaw - plecak + śpiwór. To chyba niezbyt dobre, bo choć damy do plecaka zamek (taka kłódka), to i tak kręcący się w pobliżu jacyś stalkerzy/bandyci/żołnierze zajumają rzeczy, a potem dostaniesz komunikat, że za 50 kawałków możesz odzyskać swój utracony towar z plecaka. Jedyna możliwość, to zostawienie plecaka gdzieś na odludziu, poza płotami, skałami i itp., lub niebieskie skrzynie z założonym zamkiem są pewne, bo tych zielonkawych nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 5 godzin temu, Zwinny napisał(a): Nie brałem ich nie wiadomo ile, skoro na samym początku gry miałem na znalezienie glocka to mogłem przypuszczać że niedługo go znajdę, kilka anulowałem też nie wiedząc że nie wolno i mam efekt Ja się u Jurika na Glocku 35 tak przejechałem. Dlatego teraz działam ostrożnie póki nie mam armaty w plecaku zadania nie biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Plecak - im bardziej niedostępne i ukryte miejsce tym lepiej - tak na logikę, to po co płacic co chwilę 50 tauzenów jakiemuś chomatowi który szuka wrażeń - zawsze jest opcja pojedynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Pojedynku? A co Ci on da? Przecież jak go zabijesz to dostaniesz tylko karteczkę zaszyfrowaną z lokalizacją (nową) schowka. A aby odszyfrować to chyba 200tyś trzeba wyłożyć. ( Ja ze dwie takie karteczki noszę od dłuższego czasu ale w schowkach tani chłam był , he, he ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Najbardziej śmieszne jest Jak NPC twoje schowki wykryją i podchodzą pod płot albo murek za którym są twoje schowki. Albo jak wiedzą gdzie jest twój schowek i idą w stronę jego a jak ty podchodzisz to zawracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Ignachinio - lubię także obserwoweać kmiotków co sie cziły na moje bambetle a potem jak nie dzadzą rady to rżna głupa, że są na spacerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Tak jest więcej takich kwiatków. Jak Ci się pół baru pod płot schodzi i bugaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Ten snajperski lr 300 powinien być w punkcie u najemników? Zabiłem wszystkich i wziąłem pda ale karabinu nie ma nigdzie albo gdzieś odleciał w czasie bitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 3 godziny temu, Zwinny napisał(a): Ten snajperski lr 300 powinien być w punkcie u najemników? Zabiłem wszystkich i wziąłem pda ale karabinu nie ma nigdzie albo gdzieś odleciał w czasie bitki Skrzynka na przystanku:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 (edytowane) Skrzynka była ale się uniosła bo burera zespawnowałem do pomocy i gdzieś odleciał ten karabin, szukałem z godzinę, to jedyne miejsce gdzie można go znaleźć? Dobra już nie ważne, był na dachu Edytowane 15 Lutego 2023 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 (edytowane) Tak to bywa, jak się z burerami kumpluje! 😉 Edytowane 17 Lutego 2023 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Drugi wpadnie Ci później w jakimś schowku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Mam jeszcze jeden problem z cyklami Ten handlarz w czystym niebie co daje noże za cykliczne zadania nie chce mi zaliczyć na znalezienie 5 śledzion szczura, ja je znajduję ale gra ich nie widzi i nie mam jak wykonać tego questa, zostało z 5 dni na wykonanie tego Pamiętam że w op 2.1 miałem ten sam błąd z tym samym zadaniem Da się to jakoś rozwiązać bez anulowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) Zwinny: ten handlarz nie chce "zwykłych" śledzion szczura a części z "zainfekowanych" szczurów (takie żółte z czerwonymi ranami powodujące chorobę i wymuszające użycie antidotum). Może dajesz mu zwykłe? Z zadaniem tym nie było żadnych problemów, a w OP2.1 nie było zainfekowanych szczurów. Edytowane 21 Lutego 2023 przez ksantyp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) Kurcze faktycznie może tak być, musiałem przeoczyć jak było napisane Nie było zainfekowanych w 2.1 ale na 99% pamiętam że gra też nie chciała przyjąć zwykłych śledzion Edytowane 21 Lutego 2023 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Panowie zadanie dla Voronina na oznaczenie BTR w Dolinie Mroku. Chodzi na pewno o Dolinę Mroku? Bo oblazłem całą i nigdzie go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Godzinę temu, Ignachinio napisał(a): Panowie zadanie dla Voronina na oznaczenie BTR w Dolinie Mroku. Chodzi na pewno o Dolinę Mroku? Bo oblazłem całą i nigdzie go nie ma. Prosze filmik..... nie DM lecz NT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi