LisKot Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 @miki19941 Ja z ciekawości pytam. xd Ja nie obstawiam kiedy, a jaki będzie. A będzie pewnie Metro Exodus 2.0. Mam nadzieję tylko, że nie będzie tak samo krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki19941 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 3 minuty temu, LisKot napisał(a): @miki19941 Ja z ciekawości pytam. xd Ja nie obstawiam kiedy, a jaki będzie. A będzie pewnie Metro Exodus 2.0. Mam nadzieję tylko, że nie będzie tak samo krótki. Metro tez w moim sercu jak chyba u kazdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Panowie zawzięcie szukam dokumentu ukrytego na bazie Powinności i nie mogę odszukać zajrzałem gdzie się da zlatałem nawet fabryke i nadal nie mam pojęcia gdzie on jest jeśli pamiętacie nakreślcie gdzie są te papiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 @FilmisterPL a w poradniku patrzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Tak i za cholere nie wiem gdzie jest tam gdzie miały być dokumenty było coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Film od gostka pokazujący 12 dokumentów gdzie je drapnąć https://www.facebook.com/groups/589595779232839/permalink/868359851356429/?mibextid=bKks23 cześć Panowie takie małe pytanko od kogo otrzymam ulepszone PDA by wchodzić przez te zakodowane drzwi Panowie mam problem z dokumentem z Rudego Lasu w rurze jest tylko skrzynka a w niej nie ma nic procz artefaktu,patrzyłem po drugiej stronie rury i nie mogę tego dokumentu wyciągnąć napisaliście też że nie ma go w kopalni tylko w padole jak czołg stoi jest jaskinia ale jaka zlatałem i zero efektu nie mam pojęcia gdzie go szukać,patrzyłem na filmie i gość dokładnie z tego moda pokazuje gdzie jest dokument a ja staram się wygiągnąć i nic, podajcie może jakieś rozwiązanie lub spawner bo ponad 20 materiałów wyleci do kosza a szkoda by było. TU macie film na wzór od ruska jak pokazuje gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 @FilmisterPL Opisujesz schowek z Czerwonego lasu, a dodajesz filmik z Limańska? Czerwony Las, zobacz od 5:20. Zaczynasz w pobliżu porzuconego czołgu, nieopodal którego jest zejście do kopalni. Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=njeZ4GV6JTQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Juz dodaję film z dokumentami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Panowie mam pytanie,jak dostać się do tego labolatorium na CEA i skąd wziąźć te ulepszone PDA by mi fleszki odczytało bo nie mam zielonego pojęcia. Jest może jakiś spawner do tego moda Specjal Relase,gram na edycji polskiej. Elektrownie pozamiatałem by mieć spokój później. Gram dla samego siebie ale też nagrywam tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 A czasami w Barze nie ma stalkera, który jest w stanie ulepszyć PDA? To raz, a dwa, że musisz znaleźć wszystkie dokumenty, jakie są rozsiane na lokacjach. Jeżeli chodzi o spawner, to nie wiem. Może @vidkunsen coś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Esc - F1 - pobrac (połuczyt) yanek bez rejestracji: https://disk.yandex.ru/d/9gQqyjF056kHGw torrent: /_ld/6/657_Spavner-Dead_Ci.rar 657_spavner-dead_ci.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Mam sprawę,byłem u mechanika pytać się o ulepszone PDA ten potrzebuje 6 palptopów ale kazał mi z barmanem pogadać bo on wskaże gdzie szukać jak podchodzę do barmana mam tylko chandel żadnego dodatkowego dialogu,czy to jakiś błąd moda czy tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Panowie pilnie szukam karty dostępu w Górskiej dolinie oraz papierów w schowku gdzie miały być dokumenty nie ma ich były leki karty dostępu nie mogę odszukać gdzie mogą być te fanty.Mod Dead City Specjal relase Edycja Polska spolszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 @FilmisterPL Pod jednym z mostów powinno być ciało naukowca, a przy nim karta. Niestety nie pamiętam, czy na tej karcie był kod do drzwi laboratorium w Górskiej dolinie. Tu masz filmik z lokalizacją naukowca: Spoiler Jak rozumiem dokumentów w Górskiej dolinie, szukałeś w skrzyni obok bezzałogowego samolotu? Swoją drogą, to masz już deszyfrator? Bez niego nie otworzysz wielu drzwi w tym modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Mam deszyfrator klimat był taki że jak gadałem z mechanikiem z Powinności ten odesłał mnie do handlarza by z nim pogadać ale handlarz nic więc pomyślałem cofnę się zapisami i poszedłem do Wolnościowca ten odesłał mnie do mechanika z Powinności potem do handlarza z Powinności i wtedy dopiero dialog wyskoczył.Dokument już mam znalazłem ale potrzebna karta kodów w oczyszczalni. TU MASZ PLAYLISTĘ JAKĄ TWORZĘ Z MODA : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topur 345 Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Witam ma ktoś morze Stalker Dead City Special Release 05.01.2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 @topur 345 Najlepiej szukać w morzu. Jest w temacie moda na ap-pro wzmianka o tej wersji, ale link padł. Na innych stronach również. Chyba ostatnia nadzieja jest w Clan.su, ale nie mam dostępu do tej strony. Proponuję zagrać w wersję, do której przygotowane zostało spolszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Topur 345 - autorem moda jest Policai, napisz do niego: https://www.moddb.com/members/register Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topur 345 Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @vidkunsen Jak instalować tego moda z linków, które podałeś w tej odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @Starika.. Ja do pobierania torrentów używam tego. https://www.freedownloadmanager.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Starika.. - nie wiem, nie korzystam z torrenta. Znalazłem link ale co dalej nie wiem. p.s. Liskot może znać odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @LisKot A podpowiesz mi z którego linku pobrać tego moda, poniważ link w temacie jest martwy i torrent się nie uruchamia. Mega odpada tak samo jak i Drive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @Starika.. Teraz na szybko wziąłem ten drugi ze zdjęcia i działa. Tu masz trochę łopatologiczny poradnik. (kto wie dlaczego powstał ten wie...) Tutaj jest Złota Kula, ale mi o samo wrzucenie torrenta chodzi. A i po wybraniu pliku jak klikniesz wielokropek, możesz wybrać folder, gdzie umieszczone zostaną pliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @LisKot Ten repack od SergaLus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi