Rakuu Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Witam, Ma ktoś działający link do addonu, który pozwala na ładowanie amunicji bezpośrednio z ekwipunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Szkoda, że link był tylko z naszego serwera, bo chyba zdechł. W każdym razie nie mogę znaleźć innego. Może w tym przypadku przyda się @vidkunsen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakuu Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Witam, Problem rozwiazął się sam, bo znalazłem tego addona na starym dysku podczas czyszczenia.Wrzucilem na google drive'a dla potomnych . https://drive.google.com/file/d/15-9CmKpg1N9Ga9FmxCg4-bqRkqvcyHmc/view?usp=sharing 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Spoiler Wczytywanie tekstur... FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\Texture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find texture 'lmap#132_1' Wywala mnie z gry, po wejściu do Baru. Pobrałem fix17, potem 19, a następnie pobrałem dodatek graficzny ze strony "centrum zony". W menu na dole ekranu mam fix 19, a na tle menu mam "dostosowane do fix 46". Pisać do nich, czy ktoś z forum jest wstanie pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Co jest Panowie, nikt nie ma pomysłu? Średnio chce mi się wszystko jeszcze raz przechodzić. Spróbuje to zainstalować z fixem 46 i przenieść zapisy, ale jak się nie uda to do anomalii wskocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 @Sin member chcesz grać to instaluj co było dostosowane do wersji PL, czyli stanęliśmy na fiksach 19? Jak nawrzucasz jeszcze jakieś mody graficzne to powodzenia. W tym modzie mnie wkurzało, że baba żaba co chwilę wypuszczała jakiś fix 27,36,78 i kij wie co kto tam robił. Ja sobie przeszedłem na jednym z pierwszych fixów z spolszczeniem i problemów nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 1 godzinę temu, tom3kb napisał(a): @Sin member chcesz grać to instaluj co było dostosowane do wersji PL, czyli stanęliśmy na fiksach 19? Jak nawrzucasz jeszcze jakieś mody graficzne to powodzenia. W tym modzie mnie wkurzało, że baba żaba co chwilę wypuszczała jakiś fix 27,36,78 i kij wie co kto tam robił. Ja sobie przeszedłem na jednym z pierwszych fixów z spolszczeniem i problemów nie było. Pobrałem fix 46, przeniosłem zapisy i działa jak narazie. Zobaczymy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Nie no, Panowie tragedia jakaś. Kupuje auto, jest problem żeby wyjechać bo przód i tył mam zastawiony przez textury, jednak wkońcu się udało, ale co się okazuje? Samochód max 13km/h jedzie, biegi nie działają. Z buta przez bar do magazanów, a potem cofka na jantar. Bardzo fajny jest też skok, mały płotek a nasz aktor nie potrafi go przeskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 W misji od naukwoca z Jantaru, który zleca nam odnalezienie 2 prototypów do hełmu PSI, trzeba jeszcze mu dostarczyć "grawigune". Co to do cholery jest? Artefakt jakiś? Patrzyłem już w poradnikach, ale nic nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Grawigun, to nie chodziło czasem o tą strzelbę na śruby którą dostajemy w X-18 od przyjaznego zombiaka? Dawno grałem to do końca nie pamiętam, ale to chyba o to chodziło. Ewentualnie o artefakt grawitacyjny, którym można przenosić przedmioty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Ta to była ta giwera, były jej bodajże dwie sztuki, oprócz zombiaka jeszcze gdzieś można było ją dostać chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Samochodami to chyba tylko w Lost Alpha dało się w miarę normalnie jeździć. W innych modach to albo jechały do tyłu, albo właśnie tak ociężale. Pomagało skierowanie ich na północ, zapisanie i wczytanie. Może i tutaj zadziała. A skok sobie podnieś w plikach, chyba w pliku actor się to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 (edytowane) Dzięki panowie, ale pojawia się nowy problem. Doktor na bagnach zlecia nam misje: iść do chaty rybackiej i przyprowadzić stalkera. Problem w tym że nikogo tam nie ma, a to na pewno to miejsce (widziałem na yt) Wczytałem wejście na bagnach od nowa i doszedłem do tego momentu i dalej nic. Przejdę gre bez tej misji? Edit: Postanowiłem wyjść z bagien i spróbować przejść gre bez tej misji i gdy się zbliżałem do tego mostu, to z dala widze właśnie tego stalkera, który biega w tej okolicy w tą i we te jak głupi ... Edytowane 30 Września 2023 przez Sin member Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalA68 Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca ja mam podobny problem co .D.u.c.h. - M.K. - przy wyborze trudności rozgrywki nie mogę dalej iść - klikam i klikam i nic. Proszę o pomoc. ja mam podobny problem co .D.u.c.h. - M.K. - przy wyborze trudności rozgrywki nie mogę dalej iść - klikam i klikam i nic. Proszę o pomoc. ja mam podobny problem co .D.u.c.h. - M.K. - przy wyborze trudności rozgrywki nie mogę dalej iść - klikam i klikam i nic. Proszę o pomoc. ja mam podobny problem co .D.u.c.h. - M.K. - przy wyborze trudności rozgrywki nie mogę dalej iść - klikam i klikam i nic. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi