vidkunsen Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 idziesz do sarkofagu, nie możesz do laboratorium - Generatory więc idziesz do wyjścia za Monolitem - zielone takie kręgi jak na w/w fotce. Rzuca cie na początek kordonu - patrz ostatnia fotkę, dostajesz komunikat, że Monolit nie chce cie wpuścić i masz kod do wejścia: 5489. Od teraz jesteś mistrzem z frakcji Monolit i masz się dostać do generatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Kiedy przemierzamy Zonę. Słychać krzyk. Dziwnie znajomy krzyk. A, no tak wycięty z Gothica, kiedy giniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 @naznaczony09 Dźwięki, modele postaci, mutantów, broni, obiektów itp itd. Rosjanie w swoich modach "pozyczają" sobie co chcą z innych gier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hecker94 Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 A mam pytanie? Gdzie znajdę nóż w podziemiach Rostocku który trzeba przynieść barmanowi? Nie odsyłacie do poradnika bo nie jest on w ogóle w czytelny sposób napisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 58 minut temu, Hecker94 napisał: A mam pytanie? Gdzie znajdę nóż w podziemiach Rostocku który trzeba przynieść barmanowi? @Hecker94, w tym modzie te podziemia są mocno rozbudowane. Dawno już grałem, ale wydaje mi się, że schodziło się do podziemi po drabinie w hali fabrycznej i tam był ten nóż, ale pewności nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 2 godziny temu, Hecker94 napisał: Nie odsyłacie do poradnika bo nie jest on w ogóle w czytelny sposób napisany. Ale ludzie grają i jakoś są w stanie go przeczytać... Co nie zmienia faktu, że przydałoby mu się odświeżenie, zgadzam się. O to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Gdzie znaleźć grawigun i artefakt grawitacyjny dla profesorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 A na samym dnie x18 był i gadał z gadającym zombie? W temacie wspominane na bank pare razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 W laboratorium w dolinie mroku złazisz na sam dół po schodach i tam będzie dziura do której schodzisz po drabinie i zagadujesz do zombie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Witam, mam problem z instalacją ;( popełniam jakiś błąd interpretacyjny albo kolejności instalacji. Instaluję mod i mam folder OLR_v2.5 (na dysku D w Games) a następnie instaluję fix 19 (OLR25_fixx19_Setup.exe i olr25_fixx19_disk2.pak) i tworzy mi się folder STALKER-OLR25 (także na dysku D w Games). Nie mam zielonego pojęcia co dalej. (spolszczenie dogrywam do SSTALKER-OLR25. W folderze STALKER-OLR25. konfiguruję. Jak odpalam grę z OLR to się uruchamia ale jest po rosyjsku i bez tego fixa, jak uruchamiam z STALKER-OLR25 to się nie uruchamia. Jak wgrałem pliki z folderu fixa z zmianą do folderu OLR_v2.5 to w ogóle nie działa. Czy maja być 2 foldery, czy jeden ? Może mi ktoś tak "łopatologicznie" wyjaśni co robię źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 W pierwszym poście jest taki bajzel, że się nie dziwię Instalujesz TYLKO to, w tej kolejności: I koniecznie przejdź przez konfigurator, bo inaczej nie pograsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Dziękuję za szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 8 minut temu, Sierioża napisał: W pierwszym poście jest taki bajzel, że się nie dziwię Oj tam, w 2012 były inne trendy. Poza tym miał być zaraz koniec świata, kto by się tam porządkiem przejmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Nie za ma co, miłej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Wywaliłem przestarzałe dane z pierwszego posta. Powinno być nieco czytelniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Porządek był do fixu bodajże 05 czy 06 do którego na początku było przygotowywane spolszczenie. No ale moderzy potem ciągle dłubali w modzie, co trochę wychodziły kolejne łatki oficjalne i nieoficjalne. tu patch 13.7 tu 15.6, tu 17.9 i co jakiś czas znowu robione były polonizacje no i trochę faktycznie jest tam bałagan. Kilka patchy i kilka spolszczeń. Ale jak któregoś pięknego dnia tam wpadnę z miotłą O @Ranger801 pierwszy czystkę zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Wywołałem temat ale dzięki temu uruchomiłem przed chwilą bez problemu grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @Buber A może był, tylko przegapiliśmy...? Fix 19 jest na tyle stabilny (przynajmniej u mnie), że spokojnie może być "oficjalny". A zamiast liczyć kolejne fixy i dostosowywać spolszczenie, lepiej czekać na 3.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 W martwym mieście dowódca wolności kazał mi wyłączyć antenę psioniczną w jakiejś chatce, przeszukałem już chyba coś się da i nic .Wie ktoś gzie tego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 @Zwinny Patrz od 41 min https://www.youtube.com/watch?v=o_8kNdbH3No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jeszcze jedno pytanie (jak na razie). Skąd wziąć artefakt kinetyczny? Mam już dwa psi prototypy i gravigun ten strzelający śrubami jeśli o tego chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlucioPL Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Artefakt kinetyczny to inaczej Silny artefakt grawitacyjny Robisz go w transmuterze artefaktów z 1 słabego i 1 normalnego grawi arta nawet łatwo możesz je znaleźć na wysypisku w stertach złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Można go też dostać czy kupić? Było parę razy w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlucioPL Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nie wiem, przeszedłem OLR dwa razy i nie przypominam sobie że ktoś sprzedawał Grawi-arty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Miałem silny grawitacyjny i nie zaliczyło mi questa, a to na pewno chodzi o miotacz gwoździ czy ten artefakt który dostaje się w laboratorium do przesuwania przedmiotów? Przepadł mi w którymś zadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi