DaarMoo Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 @Agrael plik scripts nie pomógł. @LisKot save pomógł i ruszyłem dalej. Dzięki Panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Witam, też chciałem podnieść udźwig, brak pliku actor, pomoże ktoś co się lepiej orientuje w tych sprawach, będę niezmiernie wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Bolo: 1/ "pożycz" plik actor (już "podrasowany") z innego prostego moda do zewu i wstaw, odpal i zobacz czy działa. 2/ trainer do zewu 1602 3/ w skrócie we właściwościach podkopsaj napis spaxja -debug*, potem odpal moda, tylda i wpisz god_mode 1. * czasem god mode działa bez tego dopisku do skrótu. Wpsując, grając w trybie tzw. boga dużo tracisz z satysfakcji z rozrywki ale to teoja bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Problem w tym, że nie mam żadnego, dziękuję za grzeczność a i dodam, że nie jestem zbyt światły w takim kombinowaniu, nie umiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 (edytowane) @bolo proszę plik actor.ltx + system z którego sam korzystam. actor.ltx , system.ltx Edytowane 17 Stycznia 2023 przez DaarMoo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Bardzo dziękuję, dopiero dzisiaj ze względu, że nie zaglądałem z braku czasu. Wkleiłem te pliki i buba, rusza początkowy film ale jak chcę wczytać grę to się zawiesza, instaluję grę od nowa, nie wiem co się mogło porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Mozna dopisać do skrótu w rubryce właściwości: -nointro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 @bolo po instalacji wrzuć tylko actor.ltx. Plik system.ltx jest już w modzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Wkleiłem te pliki i buba, rusza początkowy film ale jak chcę wczytać grę to się zawiesza, instaluję grę od nowa, nie wiem co się mogło porobić. Wkleiłem tylko plik actor.ltx, a system zmieniłem udźwig oraz dodałem nointro i śmiga, teraz to ja mogę zbierać do woli , serdecznie dziękuę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Mam problem znalazłam dwa sejfy w anomali koło tunelu kolejowego i w anomalii z pierwszej części stalkera ale w tej pośrodku nie moge nic znaleźć a te dwa sejfy nie działały :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @Szeregowy Killer Masz na myśli zadanie z samego początku, po zabiciu najemników? Jeśli tak no to szukać musisz w miejscach opisanych jako "Strefa anomalna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Tak znalazłam 2 sejfy ale w środkowej strefie nie ma ani 1 ;-; Edytowane 26 Stycznia 2023 przez Szeregowy Killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @Szeregowy Killer jak zadanie z początku to w tej strefie gdzie stoi lokomotywa, duży zielony sejf obok niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @Szeregowy Killer Ale jeszcze jedna strefa anomalna jest na wschodzie - przy tunelu, a sejf jest przy lokomotywie, kolejna jest koło Wioski Kotów - tam sejf jest w kabinie po dźwigu i jeszcze jedna strefa jest bodajże w bajorku przy posterunku wojskowych i chyba tam też może być ten sejf o który chodzi, aczkolwiek tego ostatniego pewny nie jestem. @tom3kbWłaśnie cały pic polega na tym, że w tym modzie spawn m.in tych rzeczy w sejfie jest losowy - mogą być właśnie w tym sejfie o którym wspomniałeś, albo w pozostałych - dlatego właśnie w dialogach i informacjach z fleszek nie są podane konkretne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @Szeregowy Killer Jeśli mimo podpowiedzi nie znajdziesz właściwego sejfu to podeślij zapis może coś wskóram póki mam moda jeszcze na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 5 godzin temu, tom3kb napisał(a): @Szeregowy Killer jak zadanie z początku to w tej strefie gdzie stoi lokomotywa, duży zielony sejf obok niej. Ten sejf mi nie działał :< 5 godzin temu, Szczepan9205 napisał(a): @Szeregowy Killer Ale jeszcze jedna strefa anomalna jest na wschodzie - przy tunelu, a sejf jest przy lokomotywie, kolejna jest koło Wioski Kotów - tam sejf jest w kabinie po dźwigu i jeszcze jedna strefa jest bodajże w bajorku przy posterunku wojskowych i chyba tam też może być ten sejf o który chodzi, aczkolwiek tego ostatniego pewny nie jestem. Oba próbowałam i żaden z nich nie działa 3 godziny temu, LisKot napisał(a): @Szeregowy Killer Jeśli mimo podpowiedzi nie znajdziesz właściwego sejfu to podeślij zapis może coś wskóram póki mam moda jeszcze na dysku. Okej spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @Szeregowy KillerJeśli się nie mylę to by były 2 pliki dds i scop z users\savedgames w folderze z modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @Szeregowy Killer.Ja znalazłem właściwy sejf w anomalii koło wioski kotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Godzinę temu, LisKot napisał(a): @Szeregowy KillerJeśli się nie mylę to by były 2 pliki dds i scop z users\savedgames w folderze z modem. tutaj jest save meh.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @Szeregowy Killer Na twoim zapisie u mnie był to ten sejf, do tego był już otwarty(rozszyfrowany). Spoiler Łap zapis po zabraniu jego zawartości meh5.dds meh5.scop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 17 minut temu, LisKot napisał(a): @Szeregowy Killer Na twoim zapisie u mnie był to ten sejf, do tego był już otwarty(rozszyfrowany). Ukryj zawartość Łap zapis po zabraniu jego zawartości meh5.dds meh5.scop czyli jestem idiotką 🥲 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 okej znowu potrzebuję pomocy gdzie jest ta winda ? :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 @Szeregowy Killer W tej sali z drugim trupem naukowca. Patrz od 41:30. https://www.youtube.com/watch?v=C2G_CfsJz7g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 mi sejf przy lokomotywie też nie działa, a na filmiku na 2 stronie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 @cez137 A ten przy wiosce nowicjuszy już sprawdzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi