Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż, nie mogłem znaleźć Śnieżnej pijawki, bo już jej nie było. Sprawdziłem to, cofając się do zapisu niedługo po podniesieniu artefaktu Śnieżka. Wróciłem na miejsce i znalazłem pijawkę nie tylko śnieżną, ale i zimną. Wcześniej raniona prawdopodobnie dokonała żywota w anomalii. Udało mi się dopisać mutanta, z tym że w innym miejscu lokacji więc w papierach wszystko się zgadza. Przyjrzałem się jej bliżej i na moje oko Śnieżna jest znacznie bledsza od swoich pospolitych koleżanek.

p.jpg

• Dodatnia 2

Witam , wykonałem zadanie na artefakt z tunelu dla Wolności , ale gość z Wolności nie chce gadać i nie dał mi tego tłumika  , co mogę zrobić aby zaliczyć zadanie .

Dodam , że w PDA wisi mi jeszcze kilka zadań .

Sprawę rozwiązałem , nie miałem pistoletu w slocie.

Edytowane przez kanon1022

• 8 miesięcy temu...

Dzięki za spolszczenie.

Ktoś kupuje jeszcze artefakty po pełnej cenie z wyjątkiem naukowców w pierwszej lokacji, nie chce mi się tam podróżować kolejny raz a trochę się nazbierało, jestem na etapie szukania Borsuka.

Co do moda to nie trafi do moich ulubionych, raczej na raz.Początek dość nudny, dużo chodzenia w te i z powrotem, przeciwnicy trafiają z 300 metrów, udźwig mały przez długi czas, teren trochę za duży, szczególnie pierwsza mapa.Do tego brak zadań pobocznych czy jakiś przemierzających zonę stalkerów też nie pomaga na nudę, warto by dodać przewodników do szybkiej podróży moim zdaniem.

Właśnie przymierzam się do kupna egzo i zebrałem kilka fajnych artefaktów więc teraz się robi przyjemniej ale początki były dosyć upierdliwe, żaba zabija mnie na strzała serio:)

Na plus na pewno nowe/przerobione lokacje, dużo artefaktów i sprzętu, fabuła trochę intryguje, tym razem bez żadnego mistycyzmu, jestem ciekawy co będzie dalej.

Edytowane przez Daner