LordDino Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 A znalazł ktoś odpowiedź na mój problem może na innych forach (rosyjskich)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Świetna wiadomość panowie, akurat dzisiaj trzydniowe chorobowe rozpocząłem i wiem jak je spędzę :) Naprawdę dziękuję tłumaczą jak i testerom za chęć pomocy innym graczom. Bardzo to doceniam i pozdrawiam. Jak widać forum bez linku "gra".pl może być i jest dużo lepsze jak i przyjaźniejsze niż owe "oficjalne". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 A znalazł ktoś odpowiedź na mój problem może na innych forach (rosyjskich)? Próbowałeś zapisać przy Mielniku grę i od razu ten zapis wczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Czyli mamy gotowego Geonezisa...do roboty,śćiąganko spolszczenia i mam nadzieję tym razem już do końca bez przeszkód :) Odwalacie kawał dobrej roboty Panowie,szacun !!! Pozdro i w Zonę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejhiev Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 @LordDino Wiem, że tam jest alfa. Mi pomagało zapis i wczytanie gry przy Mielniku, lub wczytanie autosave z wejścia do Podziemi. Na tych różnych "balkonach" pod kopułą miałem okazję widzieć zespawnionego członka alfy / monolitu, który blokował Mielnika. Co więcej spróbuj wybić mutany w okolicy - skryptów nie przeglądałem, ale kto wie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wolno sie ściąga to spolszczenie...jest szansa na szybszy serwer ???Teraz mam speeda 45 KB/s :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Zapisałem przy nim raz nawet zdążyłem wcisnąć f i mi otworzyło stronę dialogu, ale zaraz kleknął i po balu. Łaziłem dookoła sali z Fenixem i pokazywał tylko stalkerów, chodziłem w górę i w dół korytarzem wybiłem wsio mutanty w obie strony. Nic, powtórnie zabiłem całą Alfę po raz kolejny nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 @ LordDino Jak chcesz to poszukam sejwa z tego momentu mojej gry i Ci podeślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Możesz podesłać zobaczę co i jak ale szczerze powiedziawszy wolałbym iść moją ścieżką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 To podeślij swojego sejwa, najlepiej z przed wejścia do podziemi, albo autosave. Zobaczymy, może u mnie dialog zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 @ LordDino Proszę bardzo - pod linkiem poniżej masz kilka moich sejwów z akcji z Mielnikiem ;) : https://www.rapidshare.com/files/844673806/savedgames_Geonezis_-_Mielnik.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Czy można do tej wersji SGM z genoezisem dodać atmosfear 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Geonezis to bardzo rozbudowany addon i może kolidować z Atmosfear. Nie mówiąc o tym, że potrafi porządnie obciążyć kompa. Jak jeszcze dodasz Atmosfear to może ci się komp zagotować. Poczekaj, pewnie Cromm zrobi jakieś patcha adaptacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Czy normalne są ciągłe wypady przy próbie wczytania gry? Jeśli uruchamiając nową grę wczytuję to nie ma problemu, lecz jeśli np. zginę będąc w grze i wtedy spróbuję załadować kończy się całkowitą zawiechą, a po kilku minutach wypadem. Podałbym loga, ale otwierając przez notatnik wyświetlają się jedynie jakieś krzaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 To nie jest normalne, przemyśl proces instalacji, ewentualnie podaj parametry twojego kompa. Może ci nie wyrabia. Loga znajdziesz na dysku c w dokumentach publicznych w katalogu S.T.A.L.K.E.R. Zew Prypeci. Tam w folderze logs na górze będzie plik tekstowy x_raytwój login. Otwórz go w notatniku i wszystko co jest poniżej FATAL ERROR to log twojego wylotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 1) Instalacja według instrukcji z 1 posta, ściągane z tych samych linków. 2) Intel core 2 duo e 8600 MSI P45 Neo-3fr GeForce 9800GTX+ 2gb ram A-data CL5- 1033 mhz 3) Otwiera mi się jedynie takie coś : xrAPI.pdb RSDSą†Ę–IŽ1D˙áÝ dinput8.pdb RSDSšk‰Ţ @E|hrçĐ› d3dx9_42.pdb RSDSFz–ť&A©g7 ťČě imm32.pdb RSDSř®=%kŰH¦N·LM/# msctf.pdb RSDSŔć˙]`ćF¶Ť>{G[<U setupapi.pdb RSDSĄ/N I‰.8š“p cfgmgr32.pdb RSDSĆÄ^PëE–ôĎÜÜn devobj.pdb RSDS6öěrJ©zö§;‰śů apphelp.pdb RSDS2álŕóÚLŚ3É&k6 iphlpapi.pdb RSDS[ ÷¦O†d”óöżŃ winnsi.pdb RSDS€ŕó1`¬CęXľĆtŘ dhcpcsvc.pdb RSDS5«ě[qç5H¦ż=Ř‘»: UxTheme.pdb RSDS?ŮŘš3ÜO–çmô Kawałeczek żeby strony nie zawalać, ale log wygląda u mnie właśnie tak, a chyba powinien inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 73 tuż po wejściu do podziemi 77 stoję na Mielnikiem.savedgames.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Czy początkowe 20 GPS przewodników można wykorzystać ot tak? Bo zajmują miejsce w plecaku, a nie mam pojęcia czy będą zdatne dla fabuły czy po prostu zapychacze miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 No! W końcu jakaś dobra wiadomość ! Na vivat 3 razy HURA ! HURA ! HURA ! Dobrze że teraz ferrie i na chorobowym leże to idze coś z tym fantem zrobić . Brawo ! EDIT (Yurek): Zmodyfikowałem nieco początek Twojego posta i wygląda on teraz nieco lepiej. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Czy początkowe 20 GPS przewodników można wykorzystać ot tak? Bo zajmują miejsce w plecaku, a nie mam pojęcia czy będą zdatne dla fabuły czy po prostu zapychacze miejsca?Można korzystać do woli z GPS przewodników, po wykorzystaniu 12 dostaniemy jeden stały GPS przewodnik. Twórcy moda dali tyle GPS przewodników, bo w tym modzie jest dużo przemieszczania się po lokacjach. Jednak warto również poruszać się pieszo z detektorem w dłoni, bo tylko w ten sposób zdobędziemy unikalne artefakty które pojawiają się poza anomaliami i są bardzo potrzebne do zaliczania questów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : out_of_memory_handler [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCorexrDebugNew.cpp [error]Line : 336 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Out of memory. Memory request: 58611 K Coś z pamięcią zapewne? jakaś rada..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Zmniejsz ustawienia graficzne- na jakich grałeś do tej pory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Pełne oświetlenie dynamiczne. Suwaki na 3/4 bez wygładzania i cienie na średni. Konfiguracja kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Oświetlenie na pewno zmniejsz na średnie, sam musisz spróbować z ustawieniami graficznymi tak, żeby były optymalne dla twojego kompa, w poście pierwszym masz kilka porad, a w menu SGM podczas gry jest zakładka 'optymalizacja' można ją zastosować kosztem utraty opisanych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Dziękuję. Czy najemnicy w Izmurdnoje i Krugu ( pojedynczy ) są potrzebni fabularnie? Bo się ich pozbyłem, lecz nie wiem czy czasem nie mogło być jakiegoś questa do wykonania z ww. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi