Hobby Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 @kfiat OK už jsem to opravil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Mojego problemu z narzędziami cd.Czytałem powyższe rady Hobbiego, ale wolałbym je znaleźć sam.Po powrocie z Jantaru ( w drodze przez Dzicz szukanie ), poszedłem do Brudasa i na nowo wziąłem zadanie na narzędzia i podrałowałem od razu na Dzicz. A że w miejscach wskazanych dla spawnu ich nie było, to schodziłem wszystkie zakamarki jakie mogłem znaleźć. Znalazłem tyle barachła, że nie byłem w stanie go zabrać. A narzędzi nie było. Będąc na Jantarze w zakładzie, tę stronę z betonami, gdzie Hobby znalazł narzędzia, też przeczesałem i nic. Szukałem już po drugim pobycie na dole, kiedy tam jest spokojnie. Ale skoro nie ma spawnu na Dziczy, to i na Jantarze być nie może.Mam na Jantar zapewnioną jeszcze jedną wycieczkę w sprawie Słonia, to bym poszukał.Skoro jest spawn losowy, to może ktoś do tego czasu je znajdzie. @kfiat - w której linii usunąć średnik? . Tych reward_item jest sporo. Czy to daj narzędzia i czy zadanie na Kotlet się pojawia, skoro wcześniej Barmanowi już go dostarczyłem?I sądzę, że po zabraniu zastawów należy wrócić do pliku oryginalnego, bo więcej tej czynności wykonywać przecież nie będziemy. I kolejne pytanie z Jantaru. O schowek Thompsona. Mamy się do niego dostać po rurze. Tylko gdzie jest ta rura. Bo ani od strony bunkra, ani od strony zakładu nie można pokonać płotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 @kondotier Středník je už opraven.Zadanie na kotlet se objevuje cyklicky.Jestli jsi už barmanovi kotlet donesl,musíš mu nosit arty tak dlouho až se objeví zadání na kotlet.Potom můžeš vrátit origo soubor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dziękuję Hobby :D . Jak sam nie znajdę, to zamienię pliki i pójdę do barmana.Ale chcę znaleźć przyczynę nie spawnowania się narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja wyszukałem po kwocie nagrody, wiedziałem, że za kotlet jest 8800 i w tym pliku są tylko dwa questy z ta nagrodą, ale tylko jeden od barmana, więc sprawa prosta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 @kfiat - już Hobby wyjaśnił, że plik jest poprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 czy w labolatorium x-18 przy pierwszej wizycie można znaleźć wszystkie 5 dokumentów, brakuje mi nr 3 i nie ma ciała stalkera z tym dokumentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zastrzel kolesia z miotaczem - przy nim znajdziesz nr 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nr 3 ma przy sobie ten samotnik co chodzi po labie, wystarczy go zabic i wziąść dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 hmm.....nie spotkałem żadnego samotnika, tylko jakiś typ w pomieszczeniu "martwy stalker" czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Chodzi i jak zagadasz do niego to pyta się właśnie o dokumenty. Dla tłumaczy: Edytowane 28 Stycznia 2014 przez sedoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Czy jak złapiecie dżumę czarnobylską ,możecie wejść bezproblemowo na terytprium baru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dzięki, co było możliwe, poprawiłem. @sedoro, ten nielogiczny ciąg liter, występuje tylko podczas emisji i to jest zamysłem twórcy. Mam też prośbę, aby wskazywać napisanym tekstem, co powinno być wpisane wg wstawiającego błędy. Dobrze by było wstawiać większą tą część screena z błędem, bo nie mogę rozpoznać tekstu. Piszcie propozycje tekstu, jaki powinien być, to ułatwi sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dałem trochę większe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Oj, @sedoro, niegrzeczny chłopak. Pisałem w poście 102, po Twoich screenach z błędami, że jest nowy patch do polonizacji w pierwszym poście. I co, brachu, nie dałeś patcha 0.1, jak widzę po screenie wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Koledzy, znów potrzebuję pomocy, tym razem chcę zespawnować dokumenty nr 3 z lab x-18, koleś który miał go mieć się nie pojawił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zrozumiałem ze poprawiłeś i czekasz na kolejne zgłoszenie, pobiore i gram dalej. Wie ktoś gdzie znaleźć fleszke nr 5 i Pustaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie musiałem poprawiać, bo to jest zrobione. Koniecznie wgrać trzeba tego patcha 0.1 z pierwszego postu. Jest tam sporo poprawek, a dzięki @The Emperor, zwiększone jest dolne okno dialogowe, bo np. lista artów do gry w kości, wychodziła po za ramkę, co utrudniało wybór dolnych pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 gawron - nie ma problemu, nikt Ci nic nie robi. Tylko sam masz problemy z chodzeniem.kfiat - ten gostek jest na samym początku labu. Wgraj sava sprzed drzwi do labu i wejdź ponownie.Raz żywy biegał mi po labie, a drugi raz już go pijawka zdążyła załatwić. Może u Ciebie gdzieś w jakimś pomieszczeniu leży. Musisz dokładnie przeszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Myślę, że szukałem go dość dobrze, przeszedłem ze 3 razy to labolatorium i ani śladu innego stalkera niż banda wojskowych....nic ,wczytam jeszcze raz sejwa, akurat mam go tuż przed wejściem do labu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jak znajdziesz gostka i będziesz mógł grać dalej, to postaraj się zabić wszystkie pijawy ( i burery ), zanim wejdziesz do ostatniego pomieszczenia. Mnie taka nie zabita pijawa zablokowała drzwi i nie mogłem wyjść. Musiałem powtarzać sprzed sava do tego pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Pro ty které nebaví hledání batohů a nářadí.Ty které to baví ať na to nekoukají: http://ulozto.cz/xteYsWSA/screenshots-zip 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Kondotier-dzięki za odpowiedż ,ale w moim przypadku sprawa nie jest taka prosta.Wykonując zadanie dla Wardoka na kwiat paproci po podniesieniu arta ,musiałem przed kontrolerem załatwić paru ząbiaków (jak opisuje Cichy od nich też można się zarazić).Po przeszukaniu ciał -zawroty i huczenie w głowie. Gdy się zorientowałem , jak najszybciej w kierunku przejścia do Baru, a tu powinnościowcy nie chcą wpuścić zarazy i prują do mnie.Wczytałem grę i trafiłem na moment ataku mutantów na posterunek , dzięki temu udało mi się przemknąć za bramę.W barze przy posterunku ta sama historia.Na szczęście jest możliwość wejścia do baru bez przechodzenia przez posterunki.Z Wardokiem, ani przed , ani po rozliczeniu zadania nie miałem dialogu na temat dżumy i mikstury. Oczywiście próbowałem mikstury znalezionej wcześniej,alle bez inđormacji od Wardoka nie działa . Czy ktoś przechodząc moda miał taki klimat?.Wktórym momencie gry Wardok będzie chciał pogadać o chorobie ?. Editt: Popraw pisownię w postach. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez metek58 Pisownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Gawron - podejrzewam, że wcale nie masz dżumy. Przeszukując trupy musiałeś zabrać artefakt Czarny Magnes i stąd Twoje problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Smoks- żadnego artefaktu u ząbiaków nie było, a nawet jak by był to skąd wrogość Powinności?.Po pierepałkach gdy wszedłem do 100 Rdów z miejsca dostałem w tubę od powlnnościowca ,tego od abakana.Tylko Powinność tak reaguje , pozostali to kumple albo neutralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi