MOS Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Aha, czyli następny niewypał autora. Nie polecam. Żeby nie było fabuła leży, kwiczy i robi pod siebie. A polega na znalezieniu dokumentów na kordonie > wróć do zleceniodawcy > znajdź drużynę na wysypisku > wróć > agroprom dokumenty > wróć > znów agroporm dokumenty podziemia > wróć > bar > dolina mroku dokumenty > wróć > radar dokumenty > wróć > spie... na CEA. Faktycznie fabułę ktoś robił w pocie czoła i te zwroty akcji. Zadania poboczne to też arcydzieło chałupnictwa na kolanie. Też zapamiętam wyloty co 10-20s w labie pod Jantarem, no i burery w egipskich ciemnościach miodzio... Nie pamiętam czy już to pisałem, nie polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 @MOS Fabuła jak w każdym modzie. Są mody odpicowane, ale też robione przez początkujących. Zapewniam Cię, że bardziej spapranych jak ten, jest na pęczki. Grając w oryginalne wersje, o tym się przekonałem. A jak chcesz mieć moda wyzwanie, to zagraj w REBORNy, zaczynając od FF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Witam. Mam taki problem. Gra co chwilę wylatuje na lokacji Jantar, a szczególnie po wzięciu pierwszej misji od profesora. Chodzi o znalezienie źródła światła gdzieś w fabryce. Ja ktylko odejdę od bunkra, to dosłownie co 5 kroków następuje wylot. Próbowałem ratować się quichsave'ami ale to na nic bo gra zaczęła wylatywać już natychmiast po odczytaniu ostatniego quichsave'a. Czy jest na to jakaś rada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 @chszarz A czy napotkany przez Ciebie błąd został wspomniany w #1 poście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Problem naprawiony. Okazało się że artefakt "błysk" powoduje takie rzeczy. Wyrzucenie go przywraca wszystko do normy. Patrzyłem na te błędy w 1 poście, ale tam jest tylko nazwa komunikatu i nie wiem jak się domyślić co jest co. Mi wywalało i już, bez żadnego komunikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Witajcie, wie ktoś jak poradzić sobie z takim wylotem ? Nastąpił podczas przechodzenia z Baru w Dzicz. FATAL ERROR [error]Expression : SG [error]Function : CRender::model_CreateParticles [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender_R1\FStaticRender.cpp [error]Line : 156 [error]Description : Particle effect or group doesn't exist [error]Arguments : _ecp\anomaly_campfire_idle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 @Marek 25 Serwus, spróbuj usunąć plik gamedata\config\misc\zone_kampfire.ltx lub może lepiej zmienić jego nazwę (np. dopisać 'backup') w razie, gdyby nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi