piotr12 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Nowe linki do moda.Nie które SA NA naszym forum Inne z Sieci. LINK DO MODA lwtod3.0_fixedhttp://yadi.sk/d/bANdpWn5LewXL dynamic_patch_lwtod_2.0http://yadi.sk/d/qj5T5hlHLdjvi Patch 3.5.5 + polonizacja (wersja PL)http://yadi.sk/d/8c0kpgsoLdiUq LWToD_patch_3.5.5_fixhttp://yadi.sk/d/8c0kpgsoLdiUq siatki celowników dla monitorów szerokokątnych 3.5.5http://yadi.sk/d/TOKvzxOALdiAm pak_gitarnyh_pesen.rarhttp://yadi.sk/d/UFegUNZoLewgK Mapy LWToDhttp://yadi.sk/d/e1Pt7QmLLdjxN Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez piotr12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Nowy linki do moda. LINK DO MODA http://narod.yandex....49746/LWTOD.rar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 jestem juz w Zatonie i zblizajac sie do skadowska na 150 merow mam wylot na pulpit z takim bledem :confused: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrRenderTexture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find texture 'wpnupgradesammo_762õ54' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zdaje się że masz uszkodzony plik. Reinstalacja moda powinna pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Trzy pytania: 1. W Sarkofagu w jednym z pomieszczeń chodzi sobie grupka 8 Kontrolerów. Umieram jak się tylko do nich zbliżę. Tak ma być? W ogóle spawn mutantów w tym modzie przechodzi czasem ludzkie pojęcie. EDIT: Przebiłem się. Istny potop kontrolerów, snorków i burerów. 2. Gdzie znaleźć/kupić noktowizor? 3. Czy z elektrowni jest jakieś wyjście? Jestem we freeplay'u, skończyłem fabułę Cienia Czarnobyla i chciałbym wykonać pozostałe questy, które mam w PDA. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Viper46820 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 W sarkofagu byłem raz i ciężko było się dostać. Pobiegłem tam tylko wykonać quest z odnalezieniem Lebiediewa i nigdy tam nie wracałem. Noktowizor ja kupiłem u najemników w Limańsku. Z elektrowni bodajże jak wyjdziesz z bunkra sterowania monolitem, na CEA2 idź w lewo do bramy i tam chyba było przejście na CEA1. Stamtąd do prypeci lub generatory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź, poleciał punkcik :) Mam jeszcze pytanie bardziej techniczne - jak zmienić zasięg widzenia w tunelu pod Prypecią? Ja rozumiem, że klimat, że utrudnienie, że Zona, ale moim zdaniem jest to na dłuższą metę irytujące i chciałbym zwiększyć sobie pole widzenia o te kilka metrów... Odpowiada za to jakiś skrypt czy cuś? EDIT: Znalazłem sposób na ciemnicę w tym tunelu! Wchodzimy do gamedata/config/weathers i otwieramy plik weather_indoor.ltx. W tym pliku szukamy sekcji: [weather_undermetro_01]flares =sky_texture = skysky_5_cubesky_rotation = 0sky_color = 0.0, 0.0, 0.0clouds_texture = skysky_oblakaclouds_color = 0.001, 0.001, 0.001, 0.001, 0.001far_plane = 400fog_distance = 8fog_color = 0.0000, 0.0000, 0.0000fog_density = 0.9rain_density = 0.0rain_color = 1.0, 1.0, 1.0thunderbolt =bolt_period = 3.fbolt_duration = 0.25fwind_velocity = 0.0wind_direction = 0.0ambient = 0.005, 0.005, 0.002lmap_color = 1.0, 1.0, 1.0hemi_color = 0.001 0.001 0.001, 0.001sun_color = 0.0, 0.0, 0.0sun_dir = -24, 290env_ambient = ambient_env_metroground[weather_undermetro_02]flares =sky_texture = skysky_9_cubesky_rotation = 0sky_color = 0.0, 0.0, 0.0clouds_texture = skysky_oblakaclouds_color = 0.001, 0.001, 0.001, 0.001, 0.001far_plane = 400fog_distance = 8fog_color = 0.0000, 0.0000, 0.0000fog_density = 0.9rain_density = 0.0rain_color = 1.0, 1.0, 1.0thunderbolt =bolt_period = 3.fbolt_duration = 0.25fwind_velocity = 0.0wind_direction = 0.0ambient = 0.005, 0.005, 0.002lmap_color = 1.0, 1.0, 1.0hemi_color = 0.001 0.001 0.001, 0.001sun_color = 0.0, 0.0, 0.0sun_dir = -24, 290env_ambient = ambient_env_metroground W obu sekcjach szukamy linijki fog_distance zmieniamy wartość 8 na dowolną, np. 40 Efekt: W ten sposób pozbyliśmy się absolutnej ciemności :D Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Viper46820 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 reinstalacja moda nie pomogla. mam ten plik w folderze po instalacji ale nadal mam wylot na pulpit Zdaje się że masz uszkodzony plik. Reinstalacja moda powinna pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Brix już zgłaszam problem portalsowi, mam nadzieję że patch zostanie dodany najpóźniej do jutra. Do wszystkich: Jeśli widzicie jakiś nie działający odnośnik z tekstem "index.htm" a w linku jest www.pobieralnia.stalkerteam.pl zgłaszajcie go do mnie albo portalsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Witam, mam mały problem z upgradem kombinezonu "świt", po zainstalowaniu serwomotorów nie mogę się ruszyć z miejsca.Jeśli miał ktoś podobny problem i o rozwiązał proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovat Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja mam dziwny problem, a mianowicie - mojej postaci ciągle schodzi powolutku zycie, mimo że jest najedzona, wyspana, nienapromieniowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Zapewne masz bug z promieniowaniem tutaj masz rozwiązanie. http://stalkerteam.pl/topic/6711-poradnik-jak-naprawi%C4%87-bug-z-ci%C4%85g%C5%82ym-promieniowaniem/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam mam problem z czerwonym lasem. przy przejściu do (Rzekomo} magazynów wojskowych, to teleportuje mnie na Bagna... W środek lokomotywy, przez co nie mogę się ruszać. pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Ma ktoś ten o to plik z pierwszego posta?dynamic_patch_lwtod_2.0.exeNie chcę ściągnąć. Host nie odpowiada. Cały dzień siedzę i klikam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Spróbuj z tego linka:https://yadi.sk/d/pWqMjt88eLxZtJa właśnie parę dni temu ściągnąłem tego moda z tej właśnie strony i teraz się motam, żeby spolszczenie dopasować do tego patch'a 3.6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Dziękuję ślicznie PS: Początek gry. Walizkę biore od Bormana i przenosi nas do centralnej siedziby. Gdy podchodzę to jakiegoś stalkera wywala to: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...of chernobyl lwod\gamedata\scripts\loan_money.script:218: attempt to index local 'cLoaner' (a nil value) stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des Perados Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Pozdrawiam.Przy próbie pobrania patcha 3.5.5 pl wyskakuje taki oto komunikat:"Żądanie uwierzytelniania nie mogło zostać pomyślnie zakończone z powodu problemu z systemem"Czy istnieje inna możliwość pobrania tego patcha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Upewnij się że wpisujesz dobry login i hasło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 A czy dostęp do pobieralni nie jest od konkretnej liczy postów lub reputacji. Chyba dawniej tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Aktualnie nie ma żadnych ograniczeń - wystarcz się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rywa Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 "Żądanie uwierzytelniania nie mogło zostać pomyślnie zakończone z powodu problemu z systemem" - Wpisuję bardzo dokładnie hasło i login a mam takie coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Spróbuj teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rywa Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 @portals teraz działa. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Pomimo kilku zgłoszeń w postach użytkowników o najnowszej wersji moda czyli patchu 3.6 nie został on nigdy opisany i dodany do #1 postu tematu. #1 post tematu zaktualizowany o nowy patch v 3.6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akmed1109 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Mam problem z Kazbekiem, za każdym razem gdy mam zaatakować grupę bandytów, nie mam nawet sekundy szansy żeby cokolwiek zrobić, bo Kazbek umiera tak szybko. I tu moje pytanie: można ustawić mu jakąś nieśmiertelność? Nie lubię cheatować, ale w tym wypadku nie ma innej opcji, bo próbowałem wszystkiego nawet spamu granatów, a i tak jakimś cudem ginie... EDIT: Dobra, poradziłem sobie jakoś, ale mam kolejny problem. W tym modzie jest w ogóle noktowizja? Patrzyłem w opcjach w sterowanie i nie było nigdzie noktowizji, po za tym nic nie było przypisane pod N. Edytowane 24 Maja 2016 przez Akmed1109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi