tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Podepniemy pod czarny humor "Bo konserwa była za słona, a wódka za ciepła." 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Nieważne mutanty, strefa i inne takie tam duperele, brwi muszą być! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 No trochę się na wyprawę do Zony nie przygotowała bo pazurki nie pomalowane, no jak to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Młodziutkie Pijaweczki 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 W czasie niedawno zakończonej podróży przez Cień Czarnobyla w celu odświeżenia sobie pamięci o tejże grze, natknąłem się na wiele przeróżnych sytuacji, w tym i również kilka, powiedzmy..... niecodziennych Spoiler Zaczęło się od pijanych stalkerów leżących tak sobie na ziemi.... Jak się okazało, to był tylko początek. Później natknąłem się na bandytów potrafiących dokonać samozapłonu - ot tak, sami z siebie Udało mi się nawet odnaleźć lewitujące krzaki - czyżby tajny projekt z laboratoriów X? A na sam koniec odkryłem tajną moc żołnierzy Monolitu - lunatykowanie Czy i Czyste Niebo zaskoczy mnie podobnymi sytuacjami? Zobaczymy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Nadawałaby się jako kolejną bron białą, w niektórych modach. Żeby się nie nudziło oczekiwanie na Stalker 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Odział, robimy mały odpoczynek w bezpiecznym miejscu. Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Przyszła "kryska" na Sidorowicza 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Nudzi mi się więc kombinuję sobie przy modelach. Tłuczek ze śruby, i mały powinnościowiec 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Ja myślę niech dziadziuś wybierze Metro bo Stalkera 2 może nie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Po tym, co wstawił @Fizzed przypomniało mi się parę moich wynalazków sprzed kilku lat. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Godzinę temu, Ranger801 napisał: Prawie jak AR-15 na zombie apokalipsę. A widziałem jeszcze lepsze konstrukcje No i twój wytłumiony nóż to już podwójnie "cicha broń". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Sidorowicz sprzedaje szajs. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Egzoszkielet 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Czym skorupka za młodu nasiąknie 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Profesjonalny Streamer Stalkera: Spoiler WTF?! Spoiler Chillout: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Ktoś wrzucił na vkontakte to mi się przypomniało. Kto pamięta "protoplastę" Stalkera od GSC czyli Codname Outbreak Kombinezony Beryl to praktycznie to samo co wyposażenie wojaków w tej grze. Mam wciąż tą gierkę na płytce. Na Gogu za 23 zeta. Gameplay Spoiler A polski dubbing w tej grze był srogi Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 @tom3kb pamiętam, grałem i przeszedłem ale dopiero w wersji z GOGa, wersja z płyty (a dokładnie to z czasopisma Click!) miała buga w jednej z z misji gdzie AI kompana wysiadało. Ale i ta z GOGa nie była idealna, w pewnym momencie (misja na pustynnym lotnisku) musiałem przechodzić pozostałą część misji bez zapisu bo wylot. Albo na platformie wiertniczej ale nie pamiętam co tam siadło. Sama gra prosta jeśli odkryjesz że strzelając w głowę trupom podnosisz sobie tak mocno statystyki że od piątej misji wszyscy mieli rangę Kapitana Zapowiedziano Darkest Dungeon 2, jest obecnie promocja na pierwszą część z dodatkami a trzeba pamiętać, że każdy potrzebuje odetchnąć przy ognisku. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Grałem, fajne, mam grę nadal, podobało mi się to, że nie wolno było za blisko podchodzić bo obcy skakali na ryło i przejmowali kontrolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 To musi boleć 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi