STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Kiedy się odwrócisz od NPCta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Tego pana skądś znamy ktoś go wytropił w rzeczywistości. Nawet dla niego ceny w jego sklepie są za wysokie i robi zakupy u konkurencji 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Ponoć oficjalny screen ze S.T.A.L.K.E.R.a 2 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 W dniu 7.09.2019 o 22:55, TheSoldy napisał: Ponoć oficjalny screen ze S.T.A.L.K.E.R.a 2 ...a jak już skończą wycinać zawartość... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (GSC kontra gracze) Stalker 2 - "Wasze Blagorodije!" kiedy będzie/wyjdzie 2 część, dajcie chociaż jakiś obrazek!: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Kto by pomyślał , że to też są Kałasznikowy ? Ciekawe, kiedy będą w sprzedaży u Sidorowicza . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) Spoiler Władymir Wojnowicz "Moskwa 2042" http://lubimyczytac.pl/ksiazka/69169/moskwa-2042 https://ebook4all.com.pl/11345-wlodzimierz-wojnowicz-moskwa-2042.html Tamże: ... produkt końcowy jest taki sam jak produkt wtórny. Tylko dla Stalkerek/Stalkerów o mocnych nerwach, znaczy się żołądkach Edytowane 14 Września 2019 przez vidkunsen 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Po znalezieniu trzech zestawów naprawczych dla technika. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 telewizja-radar-zombie 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Ja wiem, że przezorny zawsze ubezpieczony ale co to musi być za anomalia? Albo ten stalker taki cykor. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Końcówka najlepsza 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Trochę o Monolicie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Tak przekonasz każdego niejadka "Łyżeczkę za mamusię, łyżeczkę za tatusia, łyżeczkę za..." 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 NPCe siedząc przy ogniskach opowiadają sobie różne dowcipy i anegdoty. Ale że są one opowiadane po rosyjsku, nie wszyscy mogą je zrozumieć. Poniżej spora część z nich po przetłumaczeniu. Tłumaczenia: Podchodzi koleś do handlarza i pyta: Granat za pięćdziesiąt kupisz? Handlarz daje kasę i mówi: Dawaj ten granat. Koleś daje mu granat, ale palcem dalej trzyma za zawleczkę. He he. Do Badiana jak jeszcze był młody, przyczepiła się wróżąca i mówi. Prawdę o życiu ci powiem i mało policzę. Powiem kim i jakim będziesz. Ja się go pytam, no i co? A on, co co. Nie pamiętam co. Stoi stalker na skrzyżowaniu w Zonie i na drogowskazie czyta, jakby to czytać potrafił. he he. Na prawo anomalie, prosto mosntra, na lewo burdel i dziwki. Idzie dalej i duma. U kogo by spytać, co to za jakieś nowe zjawisko - burdel i dziwki. Idzie dwóch stalkerów lasem. Starszy nagle mówi do młodszego: Idź i zobacz czy przy tamtym drzewie jest bezpiecznie. Młody doszedł do drzewa i pyta: I co dalej? Starszy podchodząc upewnia się: Na pewno bezpiecznie? Młodszy: Bezpiecznie. Starszy: Ha, no to już wiem, że tę anomalię gdzieś przeniosło. Stuknęły się w Zonie dwa toczydła. Z obu wyskoczyli stalkerzy, zaczęły się kłótnie, opieprzanki i przepychanki. A kontroler siedzi na kamieniu i rozmyśla: Zaraz cała polana trupkami się zapełni. Nie będzie wstydu braciszków na ucztę poprosić. Podjeżdżają pod bar dwie Toyoty. Jedna wypasiona i odpicowana, a druga to rzęch. Ten z wypicowanej, patrzy, jak ten z rzęcha się męczy i drzwi zatrzasnąć nie może. Mówi mu: Po co to robisz, ja do swojej drzwi w ogóle nie zamyka i nic się nie dzieje. Na to ten z rzęcha: Też tak robiłem do czasu, ale wczoraj wieczorem burery mi na siedzenia nasrały. Próbuje kontroler ślepego psa nauczyć chodzenia na dwu łapach. Siedzący obok zombi mówi: Nie wysilaj się i tak ci chuj z tego wyjdzie. Na to kontroler: Zamknij ryja tępy stalkerze, na początku, komendy "przynieś" też nie wykonywałeś. Idzie trzech stalkerów po Zonie i się przechwalają jacy to są twardzi. Pierwszy: Twardy jestem, trzech bandytów rozwaliłem. Na to drugi: To ja jestem od ciebie lepszy, ponad dziesięciu załatwiłem. A trzeci: A ja ich ponad stu rozwaliłem. A tu nagle widzą, że zbliża się jakiś koleś, zmęczony, w podartym płaszczu, w dziurach wiatr pogwizduje. Stalkerzy prysnęli w krzaki. Koleś przeszedł obok jakby ich nie zauważył. Siedzą stalkerzy w krzakach i pierwszy mówi: Co to za głupota! Drugi: Nie głupota, a tchórzostwo. A trzeci: Coście tak na mnie tak gały wywalili, tak tylko z zawiści gadałem. Spotyka się dwóch stalkerów i pierwszy mówi: Klawą masz czapkę. Ze szczura? Drugi wali go w pysk i mówi. To za szczura masz odpowiedź. Spotkali się na Wysypisku trzej stalkerzy. Jeden ma wybite oko, drugi pokiereszowaną twarz, a trzeciemu brak palców u nóg. Opowiadają skąd się wzięły ich uszkodzenia. Pierwszy mówi: Podpieprzyłem kolesiom klamoty, musiałem się ostrzeliwać i rykoszet mnie trafił. Drugi odpowiada: Byłem nieostrożny i nadziałem się na stado psów. Trzeci nic nie mówi, więc naciskają. A on na to: Widziałem, jak kolesie na popromienną zachorowali, więc do majtek ołowiu naładowałem, aby nie zostać bezdzietnym pacjentem. Pozostali pytają: A co to ma wspólnego z brakiem palców. Trzeci odpowiada: Ano, gumka w majtkach nie wytrzymała i pękła. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 @kondotier fajnie, że przetłumaczyłeś, bo ciekaw byłem, co opowiadają, ale nie przypuszczałem, że są takie denne. Swoją drogą, to jest ich chyba więcej, bo kojarzę taki, który w miarę zrozumiałem, a nie widzę go tu przetłumaczonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Na pewno odwalili świetną robotę w misery tłumacząc żarty w napisach. Jak na coś więcej wpadniesz @kondotier to śmiało pisz, są słabe ale można się uśmiechnąć, zwłaszcza przy srających burerach XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Te co wstawiłem, były robione do wstawienia w Lost Alfa, ale one są tak w podstawkach, jak i w innych modach. I jest ich niewiele więcej, bo się powtarzają przy ogniskach różnych frakcji. Nie wszystkie się też dało przetłumaczyć, bo czasem zawierały ważne wyrazy w rosyjskim mające podwójne znaczenie, a u nas nie. Wychodził bełkot. A tłumaczenie z odsłuchu nie jest wcale łatwym, bo nie zawsze wyraźnie słychać. Jak będzie potrzeba i nowe "bajeczki" dla jakiegoś moda, to wtedy można dorobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Mokry sen każdego Seby grającego w stalkera. Na co komu Egzo jak można mieć... @kondotier ty chciałeś żeby w stalkerze pojawił się Dryling, a może coś takiego 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 A skąd w Strefie wezmę wózek i konia, aby to za sobą wozić? Wolę to z obrazka, jeśli nikt drylingu nie zaanimuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Zona potrafi cię zmutować w różną stronę 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi