tom3kb Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Zagadka Ostatnio w poradach do OP 2.1 pisaliśmy o Krugłowie i problemach z nim podczas eskorty na Jantar. A tu dzisiaj widzę taki screen, który dobrze to przedstawia. Jaki on jest przydatny w tej misji 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Odpowiedź na zagadkę = 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 39 minut temu, kondotier napisał: Odpowiedź na zagadkę = 35 E tam ..... mnie wyszło ciut inaczej tzn 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Mi wychodzi 9, w ostatnim pamiętać, że mnożenie przed dodawaniem Pamiętacie słynne ile jest 2+2x2 Ale skąd aż 35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Kolejność działań się kłania . Zapomniałem, bo teraz to tylko posługuję się odejmowaniem ( z konta ) . Po poprawce działań i obliczaniu bez kalkulatora wychodzi mi 2 + 1 x 7 = 9 . Pośpiech jednak jest potrzebny tylko przy łapaniu pcheł Dobrze że to nie klasówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 2 + 1 to jest 3, i to x 7 wychodzi 21 z zagadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Przy założeniu że to nóż do rzucania, a giwery zmodyfikowane - nie mniej niż 30 (trupów)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 (edytowane) ostatnio dorwałem jakiegoś tetrisa i oczywiście musiałem zagrać. Gierka zrobiona tak sobie (z błędami!) i co pewien czas coś króciutko wyświetlała na ekranie na żółto - chciałem się dowiedzieć, co; po kilku takich mignięciach ogarnąłem, że to napis "następny poziom". Pograłem jeszcze trochę i dostałem czerwony napis "jesteś trupem" - lekko mnie to zdziwiło, ale grać mogłem dalej. Dopiero po chwili dotarło do mnie, że przecież odpaliłem tetrisa wewnątrz Lost Alfa i umarłem z pragnienia! Edytowane 11 Lipca 2019 przez qqprim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Po wyjściu OP 2.1 technicy mieli pełne ręce roboty z najpopularniejszą modyfikacją do broni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Jakby Stalkera robili ci od "chińskich bajek". I coś czuję, że stalkerki co chwilę wpadały by w "łapy" mutantów z wieloma mackami a gra dostępna by była na pr0nhubie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 To raczej (stalkerskie) Anime niż ''chińskie bajki'' chociaż prawie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 27 minut temu, STALKER CHEEKIBREEKI napisał: To raczej (stalkerskie) Anime niż ''chińskie bajki'' Ty to wiesz i ja to wiem A zwrot "chińskie bajki" to żeby wkurzyć fanów, ewentualnie używają go ci co w ogóle nie wiedzą co to anime itp i dla nich to wszystko to są "chińskie bajki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Widać, że lubi grać z powiększonym udźwigiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Al "Sidorowicz" Bundy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Zona staje się jeszcze bardziej niebezpieczna, z centrum zony nadciągają nowe mutanty, a najstraszniejszym z nich jest... Nibysidor 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Ja to się zawsze boję, że jak będę łaził po wodzie to zaatakuje mnie zmutowana wędzona @MaklerRa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 @tom3kb O nie, ten bandyta nie ma planu zmutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) Gimby nie pamietajom........ Edytowane 19 Lipca 2019 przez boberm 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Wojna frakcji: https://vk.com/video-100520680_456239297 Tu trochę zdjęć: Spoiler Różnice pomiędzy kichaniem: Zakupy (po lewej u kobiet, po prawej u mężczyzn): Striełok przeniknął w bunkier Świadomości-Z. Czarnobylska Elektrownia Jądrowa. 2012 rok. Foto w kolorze. Po lewo "Początek operacji Tor Wodny (SBU naprzód!!!)"; Po prawo "Koniec operacji Tor Wodny (SBU z powrotem!!!)" Wybierz swoją klasę (Od lewego górnego rogu: Paladyn, Kupiec, Człowiek od niszczenia budynków; od środka, od lewa: Mag, Barbarzyńca, Kapłan; od dołu od lewa: Assasyn, Czarownik, Snajper): Tłumaczenie tytułu filmu: "Jak należy patrzeć na dziewczynę, żeby wzbudzić zainteresowanie" Uniwersalny automat dla walki z radiacją: Straszne życiowe czyny, które prowadzą do katastrofalnych konsekwencji: 1. Zmiana 2. Kradzież 3. Zabójstwo 4. Pójście w Dead Air do X18 bez topowego ekwipunku Rzeczy, które dobrze się palą: Od lewej: Kordon, Wysypisko, Magazyny Wojskowe; na dole od lewej: Prypeć, Czarnobyl. Kiedy w moddingu więcej niż rok: [Rozeznaje się więcej w moddingu niż ty nowicjuszu] Po lewej plusy służenia w WSU (Siłach Zbrojnych Ukrainy): + Fajny ekwipunek + Można przestraszyć jakichś idiotów ze śmigłowca + Można naciskać na kopaczy na podwórku + Jeździć BTR'ami + Brać łapówki z posterunków Po prawo minusy: - BTR wybucha od uderzenia nożem - Ktoś będzie zawsze kradł z pod nosa dokumenty - Bronić się od fanatyków w operacji Tor Wodny - Naznaczony rozniesie wasz pluton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 W takim kombinezonie powinniśmy biegać w OP 2.1 gdy w Dolinie Mroku dołączamy do bandytów. Jak ktoś nie oglądał finału Gry o Tron to trudno, wybaczcie zaspoilerowanie wygranego. Na Żelaznym Tronie zasiadł ostatecznie Wolność, czemu mnie to nie dziwi. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Dziś dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Alternatywa 1.3.2: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi