kondotier Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Jakże nisko się stoczył. Co z ludzmi wyczynia ta Zona? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 14 minut temu, kondotier napisał: Jakże nisko się stoczył. Co z ludzmi wyczynia ta Zona? A może dobrze odgrywa swoją rolę? Jakaś operacja? Też jestem na tym etapie to nie wiem czy dobrze strzelam czy nie, a może nic się nie wyjaśni? Też fajna taka opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Diegtiarow też jest w Wolności: Spoiler Najbardziej groźna broń: Spoiler Na górze: Cyberpunk w trailerach: Spoiler Na dole: Cyberpunk kiedy wyjdzie Na Kordonie w pobliżu wojskowego posterunku zauważono wojskowych: Spoiler W sieci pojawiły się pierwsze screeny Stalkera 2: Spoiler To jest zdecydowanie lepsze od iPhona: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nie ma to jak zagrać w Stalker Zew Prypeci w Zewie Prypeci: Sponsor: Spoiler Śmiercionośne drzwi: Spoiler Ktoś znowu przyłożył drewna: Spoiler Na górze: Wojskowi, kiedy stalkerzy przechodzą przez Południowy Posterunek, aby dostać się do Zony: Spoiler Na dole: Wojskowi, kiedy Szrama przeszedł z lokacji Bagna na Kordon Emocje: Spoiler Od lewej na górze do prawej: Niepokój, miłość, depresja, pogarda, duma, wstyd, zawiść Na dole: Ja, który wyszedłem z anomalii Cyrk Kiedy włączasz pierwszy raz Cień Czarnobyla: Spoiler Na dole: Ale wylatuje ZNT: Czy ekolodzy powinni się militaryzować?: Spoiler Żółty pasek: "Nie masz pojęcia, co właśnie zobaczyłem" Powiedział ekolog | Aukcja artefaktu o 21:00 Wolność i Powinność: Spoiler https://www.reddit.com/r/stalker/comments/hq0dya/okay_i_might_smoked_to_much/?ref=share&ref_source=embed&utm_content=title&utm_medium=post_embed&utm_name=625752c62fc847f194bf8a0d8d05c245&utm_source=embedly&utm_term=hq0dya Może pogadam z dowódcą twojej frakcji?: Spoiler ZNT: Wywiad z Czystym Niebem na Bagnach: Spoiler Żółty pasek: "To jest nasze Bagno." Twierdzi członek CN. | Wolność debatuje z Powinnością Po prostu idź dalej, na pewno pamiętasz ten moment: Spoiler Pierwsze z góry: Mam magiczne włosy. Drugie: Mam lodową magię. Trzecie na dole: Mam artefakt, ale potrzebuje go dla siebie. Kontroler bawi się: Spoiler Twoja kolacja kiedy żeniłeś się: Spoiler Pierwsze od góry: z Amerykanką Drugie: z Rosjanką Na samym dole: ze Stalkerką Kardanomobil: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Cała prawda o STALKER NLC 7: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Poniższa historia wydarzyła się już jakiś czas temu, ale po dziś dzień o niej pamiętam ze względu na jej czysty absurd. Lost Alpha DC. Wersja 1.4007. Normalnie lecę sobie przez fabułę, wszystko ok. Docieram na Agro. Ratuję grupę Kreta, wszystko ok, pogadanki o tym i tamtym, przytulanie, całuski - no i dobra, lecimy do podziemi. W tunelach klasyka - badanie schowka Strzelcoka i potem ucieczka na powierzchnię. I tutaj zonk. Przy próbie wyjścia z tuneli (wyjście poprzez drabinę na wzgórzu niedaleko bazy wojskowej) - zielony żuczek i wita mnie pulpit. Sobie myślę: dobra, zobaczę co tam w logu, ewentualnie pogrzebię ustawieniach i lecę dalej. I co mi log pokazał? "Nie można utworzyć pliku, który już istnieje" - jak Boga kocham, pierwszy raz w życiu coś takiego widziałem. Ale myślę sobie: sytuacja jednorazowa, pewnie się nie powtórzy. Wczytuję grę i próbuję ponownie. I co? Crash w tym samym miejscu. Patrzę w log - to samo: "Nie można utworzyć pliku, który już istnieje". W tym momencie mózgownica idzie w ruch - co może być przyczyną. Wczytuję jeszcze raz i czekam minutę - to samo. Wczytuję i próbuję wyjść z podziemi szybciej - to samo. Zmieniam ustawienia detali - to samo. I wtedy coś mnie natchnęło. O jaki plik może tu w ogóle chodzić? Pierwsza myśl - a wywalę wszystkie logi jakie mam w folderze. I co? Poszło od razu. Żadnego crasha, nic - gra działała aż miło Tak kochani, Lost Alpha potrafi się crashować z powodu istnienia pliku, który ma pokazywać, dlaczego się crashuje Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @ArNie Mod nie mógł podmienić autosave robionego przy zmianie lokacji. Tylko jego należało usunąć i byłoby git. Tak się może zdarzyć, gdy w LA gramy zbyt długo, w katalogu mamy zbyt wiele zapisów i za mały plik wymiany. Taki standardowy z systemu, czasem modom nie wystarcza. A dla LA to na pewno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 "Siergiej złaź, nie wydurniaj się" Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 (edytowane) Edytowane 24 Lipca 2020 przez STALKER CHEEKIBREEKI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Sidorowicz-san Smutny stalker Pepe. Jak już @Monolithalian idzie w takie tematy, to niektórzy po wczorajszej prezentacji trailera Stalkera 2 (18+) Spoiler Zajęcia z plastyki w przedszkolu na Ukrainie. Plastelina - temat dowolny. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Stalker Pain: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Doczekał się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Oficjalny trailer Sidorowicza w Stalkerze 2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Pętla śmierci Fedora Zimnego Krążą legendy, że Fedor Zimny dalej kręci się do tej pory... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Biore 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 O legendarny Czarny Stalker. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Taaak, Swietłana Krowososowa Puszkinowa na delegacji w Paryżu krogulców z Wysokiej Damy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Monolitowcy: Spoiler Po lewej: w Cieniu Czarnobyla - Mamy połowę Zony, żadna frakcja nie może przedostać się przez Mózgozwęglacz. Po prawej: w Zewie Prypeci - Monolit...*puk-puk*...nie słyszę ciebie Monolicie...dlaczego nas zostawiłeś... Flint zostawia Drzazgę w kamieniołomie. 2012 rok: Spoiler Picie herbaty w Wolności, Powinności, Monolicie, Najemnikach: Spoiler GSC: *Pokazują trailer Stalker 2* | Fani: Spoiler Można, ja już pójdę? Spoiler Monolitowcy ochraniający CEA i Striełok: Spoiler Fani i pytanie odnośnie Stalkera 2, GSC Game World: Spoiler Lornetka: Spoiler Bez komentarza: Spoiler John Wick w Zonie: Spoiler Nie ma to jak przejażdżka samochodem: Spoiler Chcesz się bić?: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Zamiana miejsc. Tak tylko może być w Rebornie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Sidorowicz się doigrał: Jak to, Stalkera 2 ma nie być: Niektóre mody z playground: Spoiler Laser w Zonie: Spoiler Super Gauss: Spoiler Opis broni: Ulepszony LR300. Zwiększona odległość strzelania, przebijalność pancerzy i ergonomiczność... Latające drzewa: Spoiler Dzień bez Sidorowicza to dzień stracony: Spoiler Uwaga! Pijani ludzie: Spoiler Idziesz, idziesz... (OP-2.1): Spoiler Mądre myśli nawiedzają go, ale on i tak jest szybszy: Spoiler PP-19 Bizon - przed i po rozładowaniu i wyrzuceniu z plecaka amunicji: Spoiler Bez komentarza: Spoiler Znalezione w necie: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Jak ktoś ma telegram to można dodać sticker-pack: [PACZKA NAKLEJEK] Naklejki z Sidorowiczem: Spoiler Naklejki ze stalkerami: Spoiler Naklejki z mutantami: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Biore tą po prawej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Pijawki bliźniaczki?! "... jadą, jadą BTR-y, po Donbaskiej stronie... ". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi