kondotier Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Musiał Kardan być naprany do imentu, że zrobił taki zestaw. Nawet samobójśtwa z niego się nie da popełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Jak Macmillian został złapany: Taniec: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 (edytowane) Striełok śpiewa Dame Da Ne : Edytowane 19 Września 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Nawet jak wysadzili bunkier, to on i tak tam siedział... : Dlaczego mnie bolą plecy?: Spoiler Slogan stalkerów: Spoiler Czy są oliwki?: Spoiler Stalker to: Spoiler Kiedy łapiesz jego kulkę: Spoiler Kiedy słuchasz anegdot setny raz: Spoiler Kiedy jest gotów spełnić twoje życzenie: Spoiler Kiedy prosisz o śrubę: Spoiler Kiedy wchodzisz i nie zatrzymujesz się: Spoiler Kiedy da-da-da-da-da-da...: Spoiler Kiedy prowadzi cię przez anomalie: Spoiler Kiedy potrzebują cię: Spoiler Kiedy ty mówisz mu o anomaliach, a on tobie o łupie: Spoiler Kiedy zielony żuk...: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 To mi się z czymś kojarzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... gdzie jest jego pamięć?: Na niektóre czyny zareaguję frazą: "Będzie co wspominać" : Wideo z OGSR: Spoiler Slavik Trump: Spoiler Co będzie jeśli Mózgozwęglacz zostanie przejęty przez...?: Spoiler Różnice pomiędzy mangą, anime a adaptacją Stalkera: Spoiler Kiedy uderzyłeś w Sidorowicza: Spoiler Fajne okładki na telefon: Spoiler Płacz: Spoiler Na górze: Gdzie płaczą chłopcy: Na dole: Gdzie płaczą mężczyźni: Najemnicy i Diegtiarow: Spoiler - My najemnicy, profesjonalni zabójcy. Zakład przetwarzania odpadów jak twierdza - Diegtiarow, który planuje szturmować zakład: Teraz będzie mięso Autopark - chłopca i mężczyzny: Spoiler Bardzo przydatna informacja: Spoiler Miłość: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Widzieli już pierwsze screeny z gameplay-u z Stalkera 2. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Koleś w tle ma taką minę jakby zara miał powiedzieć "proszę was, zakończcie moje cierpienie, nie chcę już tu być" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Otwieranie zamków w różnych grach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Klasyka w stylu kasyna: Też czekasz, aż będzie ocieplenie?: Płotka i artefakt w animowanej wersji: Spoiler Oryginał jest z pająkiem, a to jest ze szczurem: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Nie ma to jak prawdomówni NPC 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 @ArNie Wyższa Szkoła Handlowa im.Sidorowicza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Kto ma oczy z korka, ten daje do worka - 3 karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Chłopaki ruszający na CEA: Fortnite vs Stalker 2: Nie chcemy być królikami doświadczalnymi Świadomości: Spoiler Pierwszy karabin snajperski został wynaleziony w 1850 roku. Ludzie w 1849 roku: Spoiler Major Diegtiarow - Czemu jesteś taki smutny?: Spoiler Pułkownik Kowalski - Teraz jestem taki już zawsze))) Wano - Kowalski, co się stało? Pułkownik Kowalski - śmigłowce nie przylecą Obrazki: Spoiler SBU nie będzie, Diegtiarow dołączył do Monolitu: Spoiler Walet(- sprzedam) i Wano(- nie trzeba): Spoiler Trzyma temperaturę, trzyma spodnie i trzyma Wysypisko w strachu: Spoiler I dokąd teraz pójdziesz?: Spoiler Oświadczyny: Spoiler - Mam mieszkanie, samochód i dużo pieniędzy. - Gram w Stalkera z rangą Mistrz/na poziomie Mistrz. Poziom tajemniczności: Spoiler - Brak granicy Najbardziej przyjemne rzeczy: Spoiler Ból stalkerów i Striełoka/Naznaczonego: Spoiler - Ty nigdy nie zrozumiesz mojego bólu. - Hehe... Przepraszam... Przepraszam... - Można wyjść?: Spoiler Nauczyciel: - Nie mogłeś pójść do łazienki na przerwie? Toaleta na przerwie: Elon Musk pokazał mięsacza/świnię z implantowanym w mózg czipem: Spoiler Monolitowcy i Striełok & Superemisje vs Szrama: Spoiler Diegtiarow i dwie opcje do wyboru: 1. Powiedzieć wszystkim, że jest wojskowym. 2. Nikomu nie mówić, że jest wojskowym.: Spoiler 4 obrazki: Spoiler - Kiedy Lebiediew rozkazał oczyścić Bagna z Renegatów. - Biegnijcie, jestem skończony. - Monolit i egzoszkielet - Stalker 2 Lekcje technologii: Spoiler Dziewczyny na tych lekcjach: - Patrzcie jaką lalkę zszyłam. - Jak zrobić bliny? - Moja zupa jest najlepsza. Chłopaki na tych lekcjach: Przenośny kask dla kurczaka, zabawny kask ochronny dla kurczaka, twarda czapka w kształcie ptaka, nakrycie głowy z elastycznym paskiem, akcesoria dla ptaków: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Serious Sam zawitał do Zony: Stalker jak gra 2D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Odwieczny konflikt przenosi się w kosmos ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Modding kiedyś: - Zrobiłem dobry mod i dostałem uznanie społeczności. i teraz: - Dodamy STCOP, Atmosfear, parę modeli HD i zrobimy z GG najemnika Kiedy usuniesz Stalkera: Co wybierają wszyscy: Among us w Stalkerze: Spoiler Grupa Taczenko - Pośród nas jeden oszust Nie chcę się chwalić, ale mama kupiła mi ... dla ...: Spoiler Popularni aktorzy i ich foto z dzieciństwa: Spoiler Karma dla: Spoiler - kotów - psów - pijawek To jest cudowne. Patrzyłem na to 5 godzin : Spoiler Monolit vs. Wolność i wszyscy pozostali w Zonie na jednym obrazku: Spoiler Kiedy zepsułeś swoją broń i nagle dali ci nową: Spoiler - Nie dzisiaj, przyjacielu. Pijawka: Spoiler Pijawka Jegor - Horror. Toż to moja żona. Podpowiedzcie jak usunąć jej zdjęcie Uciekasz od: Spoiler - od tuszkana - od pijawki - od chimery Kobieta vs. Bandyta: Spoiler Kobieta: Bandyta: - cycki - modna kurtka z rynku - jeśli będzie miał mało kasy, rzuci ciebie - jeśli nie będziesz miał pieniędzy, to będzie grabił stalkerów - kaprysi i prosi o dużo dodatkowego g.... - obejść hołotę obok łupu - nie ogrzeje cię zimą - rozpali ognisko ze swoich ostatnich kul - możliwe, że będzie cię zdradzać z drugim - będzie grabił stalkerów tylko z tobą - może być brzydka - nie zobaczysz całkowicie jego twarzy, a tylko jego dobre oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Stalker: Ej Kardan potrzebuję AR-10b, da się załatwić, masz tu fotkę. Kardan: Żaden problem, ja nie załatwię. Po tygodniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 @tom3kb I ja się tylko zastanawiam, który obrazek jest bardziej "przeklęty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 18 minut temu, ArNie napisał: ja się tylko zastanawiam, który obrazek jest bardziej "przeklęty" Wszystkie Jak już walić, to z grubej rury @tom3kb się nie rozdrabnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Język Polski - czas zaprzeszły - oni(m.in. my na forum) odzobaczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Stare dobre niezależne kino akcji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @gawron Klasyka kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi