kondotier Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 A nie było to po tym, jak przekazałeś informację Sidorowi, gdzie ukrywa się "dziewka"? Podaj jej imię, bo zapomniałem.Pisałem, że za zdradzenie miejsca jej pobytu, są wielkie kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Nie wiem jak się nazywa bo dałem sobie spokój z modem po tej właśnie akcji ze Żwawym i z Tolikiem a Sidorowicz mówił tylko o " dziewczynie ze zdjęcia ". Akcja z Tolikiem i Żwawym działa się od razu po wzięciu zadania na znalezienie jej tak jak w podstawce z Tolikiem gdy dojdziemy do tego wagonu koło drogi i ze Żwawym na ATP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam mam problem z modem.Gra po rosyjsku uruchamia się jednak kiedy wrzucam spolszczenie wywala mię z takim logiem : FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CStringTable::Load[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp[error]Line : 53[error]Description : <no expression>[error]Arguments : string table xml file not found ui_st_mm_mp.xml, for language pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jaka podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jaka podstawka? 1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 A język podstawki? Jeśli inny niż polski to należy zainstalować spolszczenie gry a potem stawiać moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Brakuje ci plików. konkretnie pliku ui_st_mm_mp.xml. Taki plik musisz zdobyć, najlepiej z polskiej podstawki i skopiować go do folderu pol.Dołączam takowy plik z gamedaty NS. Może ci zagra. ui_st_mm_mp.xml Edytowane 29 Czerwca 2015 przez kobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Brakuje ci plików. konkretnie pliku ui_st_mm_mp.xml. Taki plik musisz zdobyć, najlepiej z polskiej podstawki i skopiować go do folderu pol.Dołączam takowy plik z gamedaty NS. Może ci zagra. ui_st_mm_mp.xmlPo wrzuceniu kilku takich plików pojawia się taki log : FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'san\pripjt' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Teraz brakuje ci tekstury o nazwie pripjt z folderu san. Ty, przemyśl sobie, czy dobrze ci się wszystko ściągnęło albo rozpakowało, ewentualnie instalację. Jak mi się zdaje, kilku ludzi grało w tego moda. Niemożliwe by miał takie braki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Kto posiada na dysku Dopełnienie? Dopełnienie do moda Alternatywa 1.1, "Wybór" od Хемуль36рус . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja bym sobie z tą wersją moda dał spokój. To była beta z wieloma błędami. Dopełnienie było zrobione przez jakiegoś "nienasyconego" trudnościami forumowicza i zrobiło grę makabryczną. Może dlatego nie zadbano o jego aktywność. Jeśli odświeżyć pamięć o modzie, to od v.1.2, wersji ukończonej i stabilnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 To jedyna spolszczona Alternatywa więc chyba warto powalczyć i ją zaktualizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jak chcesz, bo nie sądzę, że ktoś się za nią zabierze mając już 1.3. A po informacji o zmianach, dostosowanie tego spolszczenia do najnowszej, może trwać tyle samo co tłumaczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jak mogę dostać się do kordonu jako Stalker ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Podczas poprawy wstawki (podziękowania dla @Meta za grafikę oraz drobne poprawki tekstu) miałem spore problemy z linkami. Początkowo prezentowało się to tak: Spoiler Nie wiem, czy ktoś się skusi na tę wersję Alternatywy, ale linki do moda wygasły. Udało mi się znaleźć dwa i oba zawierają dodatek "Wybór": stalker-workds.ru - [KLIK] allgames.zone - [KLIK] Żeby mieć 100% pewność, że pasują do spolszczenia, ktoś musiałby je sprawdzić. Ponadto na nasz serwer trafiło: Spolszczenie do wersji z dopełnieniem. Patch 03 do spolszczenia - z wersją, która zawiera dopełnienie oraz bez. Spolszczenie do wersji bez dopełnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi