vidkunsen Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Dałem się namówić i zagrałem wczoraj, znalazłem ushi itd/itp ale nie mogę odnaleźć tego zas...markanego kluczyka w piwnicach wioski kotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 @vidkunsen W beczce, w prawe piwniczce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Dzięki, sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Miałem filmik, ale nie chciał się wkleić na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Posta zostawię abym w przyszłości nie próbował wracać do tego wynalazku(kijem nie tykać)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 I znowu kolejny gniot. Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że najlepsze mody wychodzą do Zewu. Cień Czarnobyla nie oferuje nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Zmieniam zdanie. To nie gniot, ale totalny crap. To gówno wczytuje się dłużej niż Metro Exodus i Red Dead Redemption 2 razem wzięte (a chyba każdy wie, że to najładniejsze gry), a wygląda jak kupa. Fabuła to zlepek przypadkowych zadań. Optymalizacja to koszmar. Dziesiątki zombie i mnóstwo mutantów, które dodatkową po śmierci wybuchają i zamieniają się w jakąś srakę. Silnik tego nie przetrawia. Mod jest przeładowany tym całym badziewiem. Ciągłe wyloty. W Dolinie Mroku postać ma jakieś ataki padaczki i robi się ciemno. To chyba miał być efekt trucizny. Wow... Wygląda to ohydnie, jakby ktoś rzucał mi na ekran gówno. Dotarłem do X-12 i chyba odpuszczam. Dawno nie grałem w tak irytującego crapa. Najgorszemu wrogowi bym nie życzył, aby w to grał. Edytowane 19 Marca 2020 przez naznaczony09 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 W dniu 16.03.2020 o 18:53, naznaczony09 napisał: że najlepsze mody wychodzą do Zewu. Cień Czarnobyla nie oferuje nic ciekawego. Fotograf Ostatni Stalker ( Właściwie to cała seria od Zaurusa jest udana, ale osobiście najbardziej przypadł mi do gustu właśnie Ostatni Stalker ) OGSE Tajne Ścieżki 2 Deja Vu : Outfater ( Bez dodatku " Outfater " mod też jest świetny ) Wymieniać dalej ? Spokojnie znalazłoby się jeszcze dużo modów do SHOC, które bezproblemowo można przejść i co najważniejsze - gra się przyjemnie. Przeczytałem trochę postów w tym temacie i jak się słusznie spodziewałem - mod dość kapryśny, ale do przejścia. 1 godzinę temu, naznaczony09 napisał: Najgorszemu wrogowi bym nie życzył, aby w to grał. Nie lepiej po prostu napisać, że mod się nie podoba i kończysz z nim przygodę ? To, że tobie nie przypadł do gustu wcale nie oznacza, że innym się nie spodoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Ale wyraża swoją opinię o modzie(nie w poetycki sposób, trudno), ale ma napisać: nie podobał mi się(i nic więcej, właśnie dobrze że pisze dla czego). Ogólnie na tym forum jak piszesz "źle" o modach to chcą cie pobić albo choć dogryźć że nie masz racji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Mos - cenię twoje opinie o modach i trzymam kciuki za ciebie, też w to kiedyś grałem w obie części zamierzałem ale druga jeszcze nie wylazła. https://stalkermod.ru/MODYI-CHistoe-Nebo/stalker-zakon-degtyareva-2-novyy-syuzhet.html Mi też dogryzają różni "znawcy" ale ma ambiwalentny stosunek do opinii bo mam własne zdanie. Jak w/w może dla tego nie wyszła druga część skoro pierwsza jest taka fajna, że tuszkan nie siada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Też kiedyś spróbowałem tego moda ale szybko mnie pokonał, a już w ogóle sobie nie wyobrażam jak w niego można było grać z początkowym rozwiązaniem, że zapisy tylko przy ognisku i gdy mamy zapałki Ale na bank byli i tacy co go przeszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Oczywiście, że przelazłem i to by było na tyle jeśli chodzi o tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Utknąłem na Jantarze. Bibliotekarz nie chce się zespawnować, więc nie wykonam fabularnego zadania. Na dodatek nie mogę wczytać gry, bo mam wylot i muszę się cofać do zapisu przed wejściem na lokację. Do końca niedaleko, ale chyba się poddam. Mod mnie pokonał, ale przez wyloty. Gdyby nie one pewnie bym go skończył. No chyba, że macie jakiś sposób na spawn bibliotekarza. Na kozaka, bez zgonu może bym spróbował przejść... @Agrael Z tych co wymieniłeś nie grałem w żaden, więc nie wiem, ale jeśli chodzi o mody Zaurusa, to się zgodzę, że są przyjemne. Przynajmniej Apokalipsa i Poszukiwacze. W trzeciej części chyba zabrakło Zaurusowi weny twórczej. Jest nudnawa. We wszystkich trzech częściach się trochę biega, ale nie są zbyt skomplikowane i co najważniejsze ZERO WYLOTÓW. W Upadłą Gwiazdę nie grałem, a Ostatniego Stalkera tylko trochę tak więc nie mam zdania. Edytowane 21 Marca 2020 przez naznaczony09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @naznaczony09 Z chęcią bym ci pomógł z tym modem, ale nigdy w niego nie grałem. Zainstalowałem kiedyś, ale porzuciłem dla jakiegoś innego moda. Na twoim miejscu cofnąłbym się w zapisie i tyle. Chyba że masz dość przygód z Prawem Diegtiarowa - wtedy zagraj w coś lepszego. Na twoim miejscu zainstalowałbym Fotografa albo OGSE. Dużo przyjemniejsze pozycje. @MOS Bez przesady. Ten mod miał prawo mu się nie spodobać. Mi nie podszedł OP.2 i po prostu go odinstalowałem, ale nikt cię nie zlinczuje za to, że wystawisz złą opinię na temat danego moda. W poetycki sposób nie napisał postu - zgadzam się, ale dałoby się lepiej. Tak czy siak.. Każdy ma własne zdanie. Ja tego moda nie bronię, bo przecież i tak w niego nie grałem, ale przyznam się, że naszła mnie ochota żeby sprawdzić czy faktycznie jest tak irytujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 @prozmus84 patch 3 dodany do pierwszego postu: https://cs04.spac.me/f/023142023245255246101188212180031139085255162074214180240003253172/1603626034/40538989/0/f7b0c4a00ef5d77eb2499909d5f37dbb/patch3-spaces.im.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 @tom3kb dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Ponieważ linki do pobieralni się posypały wrzucam całość moda i dodatków tutaj i do pierwszego posta. Później dorzuci się do pobieralni. Link do Moda: PART 1: https://mega.nz/file/Z4YlzK6a#PDZmIXbtuEax-u7l-QHw9Ku-HM5Ll6c3j49nilOiVA8 PART 2: https://mega.nz/file/UsZUFLga#QTQlei8PnsszYJ0a34XDxnT7W4wVeEF_qB9N3-u47fY PART 3: https://mega.nz/file/sgAB1IKS#Mvo_mDHOWNETjYzTA5wINvbOcV3oJNEyLBSCSQTggI8 ADAPTACJA DLA SZEROKICH MONITORÓW: Prawo_Diegtiarowa_SOC_ADAPTACJA_DLA_SZEROKICH_MONITOR_W._.rar PATCH KUMULOWANY NR 3: patch3_spaces.ru.rar SPOLSZCZENIE: spolszczenie_moda_prawo_diegtiarowa.7z PATCH 0.1, 0.2 DO SPOLSZCZENIA : patch_0.1_i_0.2.rar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 @tom3kbsuper. Raz jeszcze dzięki za wrzutkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Prozmus84: Spoiler https://yadi.sk/d/Bate1xAv4OQd4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Wszystkie linki zostały już umieszczone w naszej pobieralni. Przy okazji lekko poprawiłem opis moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Jest jakiś sposób na szybkiego savea? Czy zostają zapałki i ogniska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 @prozmus84 zobacz czy zapis przez konsolę działa albo czy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 @tom3kbdzięki. Działa idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Mod zakończony. Fajna zabawa, szkoda tylko, że było dużo wylotów, ale pomijając to, to zabawa świetna. Dzięki @tom3kb miałem możliwość zrobienia szybkiego savea co uprzyjemniło grę Polecam moda. Czy w modzie jest jedno zakończenie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi