Anatolij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Racja bałagan jest. Fiks od @Rager801 wrzucilem teraz to intro super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 @anatol - a to intro zrobił Allen. Taka jest informacja w #1 tematu pobierania moda. Ranger801 zrobił napisy do przetłumaczonych przeze mnie informacji "gadanych" . Bo niektóre z nich są bardzo istotne i bez ich zrozumienia, nie bardzo wiadomo o co chodzi. To że jedno i drugie znajduje się w tym samym fixie, to tylko ułatwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Przepraszam niedokladnie się wyraziłem dzięki całej ekipie za wykonaną pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alchemik Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam, mam otóż pewien problem z wczytaniem save'a. Wszystko się ładuje i gdy ma wczytać wywala mnie do pulpitu i po chwili pokazuje się "Bugtrap". Od razu mówie, iż aktualizowałem S.T.A.L.K.E.R.a do 1.0004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Sprawdź i wklej loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alchemik Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:393: attempt to compare number with nil stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ten wylot oznacz, że twoja gra nie jest w wersji 1.0004, a FOTOGRAF wymaga SoC właśnie z tym patchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alchemik Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Już dobrze nie pamiętam, dawno go stawiałem, ale chyba do niego trzeba mieć oryginalne 1.0004, lub podnoszone z 1.0000. Na degradowanej z 1.0006 nie pójdzie. Było to w #1 tematu moda, dopóki Godlike nie namieszał w tematach. Teraz w zrobionym przez niego temacie, nie ma połowy informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alchemik Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) A steam ma coś do tego? Bo mam wersje steamową. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Alchemik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Steamowa gra jest w v.1.0006, więc też musisz ją degradować. I w tym degradowaniu leży problem. Był chyba repack gry z modem. Może ktoś ma na niego namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Ja fotografa postawiłem na steamowej wersji. Jeśli będzie potrzeba to napisze jak to zrobić. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez blablabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alchemik Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 blablabla przydałoby się bo jestem laikiem jeśli chodzi o mody do stalkera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Przecież to proste jak drut. Skopiuj stalkera gdzieś indziej Wrzuć paczkę z downgradem Crack. I graj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 @Alchemik To nie graj od razu w Fotografa... Mod jest naprawdę dobry, wręcz świetny jeśli chodzi o rozwiązania, fabułę i sposób prowadzenia akcji, aż po jej, dość zaskakujące zakończenie. Może najpierw spróbuj ograć coś bardziej przystępnego? Np. mody Zaurusa - są fajne, przyjemne, nie atakują milionem nowych mechanik i fajnie prowadzą historię po podstawce. ... Ale gdybyś stwierdził, że wiesz lepiej niż wujek Sieriożeńka, to TU jest repack. Ten sam, który gdzieś na forum był linkowany już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 @Alchemik- jeśli chcesz zwrócić się do kogoś z forum zaczynając od jego nicka, to nie kopiuj tego nicka znad jego awataru. Wtedy razem z kopiowaniem przenosisz styl pisania, a ten do kogo piszesz, nie jest informowany o tym. Aby określić forumowicza do którego piszesz, wstaw "małpę" @ i bez odstępu zacznij pisać nicka. Po wpisaniu kilku liter, pojawi Ci się rozwijana lista z wieloma nickami. Wybierasz kliknięciem ten który chcesz. Masz go w postcie zaznaczony na żółto. DODANO: I @Sierioża ma rację. Fotograf, to dla laika nie najszczęśliwszy wybór. Aby w niego zagrać i mieć z gry przyjemność, trzeba mieć spore doświadczenie. Na początek proponuję Ci W pajęczynie kłamstw, Kroniki Czarnobyla lub AZM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tylko nie wiem czy na Repacku od komy pójdzie ostatnio mi się wykrzaczał zaraz po instalacji, a nie chciało mi się z nim za bardzo walczyć, na oryginalnym Stalkerze patchowanym z 1.0000 do 1.0004 nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Z tego co pamiętam tylko na oryginale paczowanym pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Byłby ktoś tak uprzejmy i wrzucił " NAPISY PODŁOŻONE POD KWESTIE "MÓWIONE" W MODZIE " na jakiś inny serwer niż yandex, bo nie mogę od nich nic pobierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Z mega: https://mega.nz/#!3RBDxQwC!A6IUMKVXxoDJsUr_FLpcL_VnHGKvkJ2E-OO545himtI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dzieki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przewodnik_43 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Otóż piszę tutaj z pewnego problemu który uniemożliwia granie w owego moda. Problem wygląda tak, budzę się w bazię oenzetowców ok, rozmawiam z generałem ok, potem z ogolonym aż dojdę do Sidorowicza, pochodzę do niego klikam "F" i co? wyrzuciło mnie na pulpit, tak po prostu nie mam pojęcia czy to był crash czy co? Wiem, wiem dziwnie to brzmi ale serio klikam "F" i centralnie bez żadnego powiadomienia wyrzuca mnie na pulpit i tyle. Mam nadzieje że ktoś mi pomorze rozwiązać ten problem. PS:Moda pobrałem dzisiaj z tej stronki dokładniej z mega. Pozdrawiam. Edytowane 6 Lutego 2017 przez Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 @Przewodnik_43 musisz przejrzeć - dokładnie - wszystkie 40 stron. Jest na nich dużo rozwiązań różnych problemów. Miałem podobny do Twojego i udało się go załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Na początek podaj loga z błędem bez tego ciężko będzie pomóc. Jeśli nie wiesz jak znaleźć log napisz jaki masz system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przewodnik_43 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Mój system to windows 7 wystarczy ? Czy podać dokładniejsze dane ? Hmm... Dzięki za radę , w wolnym czasie porozglądam się na tych 40 stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi