kondotier Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tytuł oryginalny: TeamX MOD Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004 Data premiery: 20.07.2013 r. Autor: Sergash, Alex Meyson Autorzy spolszczenia: @yellow, @metek58, @smox Śr. długość rozgrywki: (ok. 5-7 godzin) OPIS: Spoiler Poznajcie historię byłego żołnierza o ksywce Klim, który przed przejściem na emeryturę postanawia zarobić dodatkowe pieniądze i podejmuje się odnalezienia oraz likwidacji tajemniczego ugrupowania. Czy uda mu się dotrzeć do zamkniętej części Strefy Wykluczenia i wypełnić kontrakt? Przekonajcie się sami! Cechy moda: nowa (krótka, aczkolwiek wciągająca) fabuła; wiele zadań pobocznych; 6 znanych lokacji z podstawowej wersji gry; ok. 70 nowych NPC. Poradnik: [KLIK] SCREENY: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Pobrane archiwum z modem, fixem oraz spolszczeniem umieszczamy w głównym katalogu gry. Jeżeli nie instalowano wcześniej żadnych modów, to otwieramy plik fsgame.ltx i zmieniamy linijkę: $game_data$ = false| true| $fs_root$| na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| W skrócie gry dodajemy parametr -nointro. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Nasz serwer: Część 1 [KLIK] Część 2 [KLIK] Część 3 [KLIK] Część 4 [KLIK] Fix: Nasz serwer - [fix_teamx.7z] Spolszczenie: Nasz serwer - [KLIK] Autorzy spolszczenia moda NIE WYRAŻAJĄ ZGODY na jego uploadowanie / publikowanie na inne serwery niż forum stalkerteam.pl Dodatek do wersji zmienionej od @gawron (zawiera spolszczenie+fix): Nasz serwer - [KLIK] Cloud.mail.ru - [KLIK] Instalacja: Kopia folderu gamedata moda do głównego katalogu gry. Kopia pliku user.ltx do folderu z zapisami gry. Źródła: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Zaczynamy spolszczenie tego moda 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Sądzę, że szybko wam pójdzie, bo nie będzie problemów językowych. Czysty rosyjski bez slangów i żargonu.A mod wart zagrania, choćby dla uspokojenia nerwów np. po HMW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 To fakt - przyjemny spacerek po Zonie :D . Coś na ukojenie nerwów. Nie ma zadań podstawki - same nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Polonizacja moda dobiegła końca. Ukończyłem też moda i śmigłowcem odleciałem do domu. Mod lekki, łatwy i przyjemny. Nikt nie powinien mieć z nim problemu. Jego zaletą jest całkowicie nowa fabuła. Dla poprawienia wyglądu można dodać sobie jakiś mod graficzny i zmienić wygląd broni.Tak ten mod wygląda u mnie: 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Miło słyszeć. Czy w modzie na prawdę niema lokacji Magazyny Wojskowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Tak, to prawda. Są tylko te lokacje - Kordon, Wysypisko, Bar, Dolina Mroku, Agroprom z podziemiami i Prypeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Miło przeczytać, że mod się spodobał. Jest do niego poradnik, w którym daję kierunki działań, nie ma screenów i nie psuję nim gry za dużo pokazując, bo nie potrzeba. DODANO.smox - Widziałem, że coś edytowałeś w #1, ale linka do polonizacji nie widzę. Sam wstawisz linka polonizacji do #1? Jeśli nie, to daj go do posta, a ja wstawię. Edytowane 23 Września 2013 przez kondotier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 W 1 poście uaktualniłem sposób instalacji ze spolszczeniem. Link do spolszczenia pojawi się, jak @Portals wstawi do pobieralni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Teraz już w porządku. Nie zajarzyłem z tym wstawianiem do pobieralni. Ale po powyższej Twojej wypowiedzi, nikt już o tego linka pytać nie będzie :yes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Już mi się podoba ten mod. Dopiero zacząłem w niego grać, mamy nową linię fabularną, nowe ugrupowanie o nazwie ''Obłok''. Ale jeszcze w głąb zony się nie zapuściłem. Spolszczenie - jak zawsze świetna robota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 A gdzie jest spolszczenie do tego moda? :ermm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Spolszczenie jest zrobione, ale jak @Portals je oceni, to wrzuci do pobieralni. Wyżej (post 10) mówi wyraźnie, co jest z polonizacją, więc zajrzyj tam łaskawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Mod został ukończony. Dotarłem do Prypeci a stamtąd zabrał mnie śmigłowiec, szkoda że to już koniec. Moda przeszedłem w jakieś 8h, fajnie się grało, zero jakichkolwiek problemów technicznych czy w fabule. To chyba najkrótszy mod fabularny w jakiego kiedykolwiek grałem ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ale to nie jest jego koniec. Autor moda, po jego zaakceptowaniu i pozytywnych opiniach przez rus grających, zdecydował się na jego kontynuację. Oby jak najwcześniej dał tę resztę, której teraz ze względu na niedopracowanie nie wstawił.Ten mod jest idealnym, dla rozpoczynających przygodę z modami. Ma w sobie wszystko to, co zachęci do wyzwań z większymi i trudniejszymi modami. A dla weteranów Zony, miły przerywnik na deser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Linki polonizacji w temacie...miłej gry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Czy miał ktoś problem z Fomą po powrocie z Agropromu do Baru? Przy próbie rozmowy z nim (namiar od Barmana) wywala mi grę bez żadnego loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Z tych którzy grali w tego moda, nikt takich problemów nie zgłaszał.Jeśli zdarzał się wylot bez loga ( piszę o moich zdarzeniach ), wystarczyło wgrać poprzedniego sava.To pierwsza rozmowa z nim? Czy już rozliczenie.Już nie pamiętam, jakie Foma dawał zadania, ale czy je zrobiłeś?Poczytaj w poradniku, co należało zrobić i w jakiej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Mam wylot przy próbie wzięcia zadania z komunikatem " XR_3DA.exe has stoped working". Reinstalowałem grę i złożyłem raz jeszcze moda, ale też nie pomogło. Spróbuję jeszcze raz pobrać moda i dodatki. Czy zadanie od Fomy jest fabularne, czy tylko poboczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Mam ten sam wylot jak wasyl .Poprostu nie gadam z Famą .Z poradnika wynika ,że jest to zadanie poboczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dobrze nie pamiętam, ale pierwsze rozmowy z Nyczem i Fomą trzeba było chyba przeprowadzić od razu obydwie, a to zadanie od Fomy zrobić jako pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ale to nie jest jego koniec. Autor moda, po jego zaakceptowaniu i pozytywnych opiniach przez rus grających, zdecydował się na jego kontynuację. Oby jak najwcześniej dał tę resztę, której teraz ze względu na niedopracowanie nie wstawił.Ten mod jest idealnym, dla rozpoczynających przygodę z modami. Ma w sobie wszystko to, co zachęci do wyzwań z większymi i trudniejszymi modami. A dla weteranów Zony, miły przerywnik na deser. ...słuchajta z innej beczki tak: a co jeśliby stworzyć moda w którym jest rostok, bar, wysypicho, jakis las Limańsk elektrownia oraz Prypeć, główny bohater to miły młodzieniec po 40-stce który ma fryz na kodżaka, był w syfie(dla mniej kumatych w wojsku) i zerwał się do zony bo: dzieciaki już dorosłe a matki swoich kinderów już nie trawił, kaloszki wiąże sobie jak falschirmjäger, sztany starego typu z bundeswehry, flayers, kaniołka wełniana i te jasnobłękitne oczy które nie kłamią lecz tylko poświadczają nieprawdę, ... aha, jego koleś z bywszego otriada od nietoperzy (takie tam naszywki z wojska ;) ) polazł za taka jedną i trza go poszukać bo jest za rok zlot absolwentów z takiej tam szkoły z Pitra... muza stonowana, żaden tam szajs anglosaski tylko ballady Sokyry Peruna, Kolowrata oraz Vandala...a na koniec jako bonus teledysk Viagry( jak jeszcze były młode) dajcie znać jak wam mój pomysł przypadnie do gustu... ------------------------Boże..@vidkunsen Osobiście przyznałem ci bodajże trzy ostrzeżenia, za każdym razem gdy piszesz post jest to samo. Nie w tym temacie, piszesz jak.. nie będę tutaj cię obrażał, ale dziecko z podstawówki nie pisze takich głupot jak ty, dodatkowo głupot których nie można zrozumieć. Zdecyduj się, niemiecki albo polski. Masz ochotę robić moda ? rób i nikomu nic do tego. Ręce opadają. -- Agrael. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 vidkunsen - wszystko to piękne, ale nie w tym temacie. Bo z tym modem nie ma nic wspólnego.Tego typu rozważania, pasują tutaj: http://stalkerteam.pl/forum/5-hyde-park/.A co do zrobienia nowego moda, droga stoi otworem. Powodzenia. Tylko nie mów, że nie potrafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 nie potrafię ale latwo sie uczę...a teraz w temacie - gdzie mozna oprócz tego forum zapoznać się/ściągnąć w/w mod! co do tekstów to i często klawiartura nawala, postaram się.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Szukaj u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi