Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 po co ty grasz w tą dziwna grę z której nie rozumiem żadnego słowa zaróno mówionego jak i pisanego Ja ciebie nie rozumiem, przecież Polski niema żadnej przyszłości a ty się go uczysz/piszesz na PL forum i jeszcze grasz w PL, nie lepszy był by Angielski/Rosyjski czy Niemiecki, w końcu gra ma te języki w standardzie. Chyba ze to twoje hobby, poznać polskich dziwaków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 32 będzie już niedługo w tym 7 lat poświęcone na stalkera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 W końcu mieszkamy koło siebie na Ślasku to nie są to dla mnie Polskie dziwaki tylko moi przyjaciele, kumple, sąsiedzi, nie ważne ile kto ma wiosen ważne co ma w głowie, jeden kuma już jako 15- latek drugi nigdy. ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Salutate Kondotier - wyrazy szacunku i życzenia wielu lat grania w coraz to lepsze odsłony STALKERA.Ja mam zaledwie 55 i może łatwiej mi będzie psychicznie zaakceptować rangę, którą to forum przyzna mi za kilka postów.Nie sądziłem że jeszcze kiedyś będę "KOTEM"Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Pozdrowienia dla Andre Woz, może mała łezka w oku: a jak tam twój "azok" - automatyczny zwijacz ogono - kity? ;) Gdy miałem 20 wiosen był z nami koleś co ich miał 28, ten to miał doła całe 3 lata, nie że służył ale, że dał się złapać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja mam 32 ale cieszę się, że nie jestem tu najstarszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Pisałem już w #136, prawie dwa lata temu. A że czas biegnie, podam nowy wiek.70 lat i 4 miesiące. To nie żart :yes: , jestem ze względu na wiek, człowiekiem niezwykle poważnym .Kto da więcej ?Ale po Zonie biegam równie sprawnie, lak Walik Czosnek, Wańka czy MonoLityczny, nie dostając zadyszki.Może tylko zadania wykonuję rozważniej, stateczniej. :o jestem pod wrażeniem. Proszę żebyś nie zrozumiał mnie źle ale nie spodziewałem się że jakikolwiek nawet 60-latek gra. Choć że akurat w Stalkera to wybór dość przewidywalny. Ta gra ma coś w sobie z przeszłości co daje hmm jak to nazwać przyjemne uczucie w każdym razie. A i powiew nowego się w niej zakrada. Przyznam że fakt iż mamy w swojej "bandzie" tu na Stalker Team człowieka o takim wieku podniósł mi nie tylko morale ale i uratował mój dzień.Liczę również że Wielce Szacowny Kolega @kondotier dobijając w zdrowiu do setki będzie nadal grał w Stalkera i udzielał się na forum. Mam nadzieję że dożyję (ja). Najlepszego! :) EDIT: (dodałem "ja" żeby nie było) Edytowane 11 Czerwca 2014 przez vranorvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 hmmmmmmmm 100 lat i w zonie... , trzeba będzie uważać by nie pomylić z wrogiem, kondotier nie ubieraj nigdy wdzianka z kapturkiem... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 19 lat w Sierpniu 20 latek . Ani młody ani stary , ani siana w kieszeni ani ołowiu w... drobna cenzurka.I mi czas może stanąć najlepiej na sobocie :D ale cóż czasu się nie zatrzyma. Pozdrawiam wszystkich weteranów choć miałem 13 lat jak wychodził STALKER to od początku w niego grałem dzięki mojemu nauczycielowi WOSu Dla niego chwała i deszcz artefaktów że poznałem tą grę i wspaniałą wspólnotę STALKERÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jak juz naskrobałem gdzieś na forum - nie ważny wiek tylko co masz w dyni. Nie daj się, bądź Stalkierem, Stalkera sie nie rozumie, Stalkerem się jest. ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brownskin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User_Name Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja 15.02 kończę 14 to jednak chyba najmłodszy, a w S.T.A.L.K.E.R.-a gram od 6 roku życia xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer222 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Na dzień dzisiejszy 16lat(może STALKERA 2 dożyje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 13 Młody jesteś @Homer222. Mój sąsiad na syna w Twoim wieku i pożyczyłem temu jego synowi Stalkera SoC. Chyba po trzech dniach przyszła do mnie żona sąsiada i mówi bym zabrał synowi grę, bo boi się sam grać i musi przy nim siedzieć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 ja mam 16/17 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Strasznie nam stalkerska brać odmłodniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Albo ktoś tu się postarzał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dostrzegamy swój wiek gdy patrzymy na nasze dzieci.Ale gdy zasiadasz przed monitorem, wchodzisz na forum, potem odpalasz kolejnego moda do Stalkera znowu zapominasz o swoim wieku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Albo ktoś tu się postarzał.To chyba o mnie mam 45 lat do 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam ja mam 18 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Anatol, ty młokosie. Najlepsze lata przed Tobą.Mojemu ciału za miesiąc, 72 stuknie . A dusza nadal wesoła . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ważne na ile lat sie czujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ja mam 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Godlike, a słyszałem na TS, jak mówiłeś, że masz 52 lata.A ja mam 32, a gupi jestem jak 12latek hehehehe. 72 lata piękny wiek pewnie 3/4 z nas go nie dożyje. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez LordDino 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi