Ignachinio Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu No tak czyli pod koniec gry będziesz mógł zdobyć egzę albo karabinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Noo... to ja już mam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu O 16:00 naszego czasu - król jest nagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Czekam na historie związane z pobieraniem gry, ~160GB wymagane na dysku. Jak się wszyscy rzucą na gog-a, epika i grubego to może to być bardzo ciekawy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrowić Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 🥳to dzisiaj 🕓 stalker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Ja tam sobie przeczytam ze dwie recenzje, odpale początek gry na yt żeby zobaczyć o co chodzi, a potem chwilę pogram w NS2016 żeby pograć w Stalkera 😭 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Jest już stream dostępny: https://www.twitch.tv/articreaper Wygląda to średnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Już widać problemy: 160 GB - zapchane serwery tłumaczenie wersji z pc na Polski i jakość tłumaczenia Kto nie zagra przez barierę językową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Na razie dajmy tej grze z miesiąc niech okrzepnie. Niech błędy naprawia. Potem będziemy oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Oj tam miesiąc, za półtorej godziny będzie pobieranie na Steamie dostępne to będę "królikiem doświadczalnym" Chociaż z moim łączem to pewnie gdzieś dopiero w niedzielę dam radę odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Czekam na pobranie ! Na zdjęciu zawartość "Limited Edition " w wersji pudełkowej No muszę się pochwalić ! 😇😆 Edytowane 14 godzin temu przez Trucker64 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 41 minut temu, Trucker64 napisał(a): Czekam na pobranie ! Na zdjęciu zawartość "Limited Edition " w wersji pudełkowej No muszę się pochwalić ! 😇😆 mam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu A ktoś ma ten najbogatszy zestaw i może wrzucić fotkę co się w nim znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu stim 1 godzina pobierania i ruszyłem w zonę😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Pojawiła się łatka/aktualizacja do gry na XboX... i waży tyle co sama gra zastępując niemal wszystkie pliki. No ładnie... Postacie nie reagują na broń wcelowaną w nich przez gracza Do tego na głównej YT poczęstowało mnie finałowym poziomem i zakończeniem. ładne szkło źródło Edytowane 12 godzin temu przez ZapomnialemLoginu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu No, pobrało się, zainstalowało i gram i to na średnich. Jestem mile zaskoczony. Limited Edition. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeRu Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Po wstępnych recenzjach i opiniach oraz gameplayach widzę, ze warto było czekać...Czuć tu nadal starego dobrego S.T.A.L.K.E.R.a. Mam wielką ochotę zagrać już dziś, jednak raz, że nie mam czasu, a dwa chcę sobie pograć jak już poprawią większość bolączek technicznych i może pojawi się już jakieś kilka modzików. Co prawda z tego co widzę, Gra u mnie będzie działać dość dobrze na R7 5800x3d i RTX4080 ale jeszcze nie kupuję i nie pobieram tylko poczekam sobię z miesiąc, dwa a może nawet i trochę dłużej.....Czekaliśmy tyle czasu więc nie zrobi mi różnicy jeśli poczekam jeszcze troszkę by cieszyć się w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi