scigacz1975 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Musisz grać na pełnym dynamicznym (DX9) - jak masz ustawione oświetlenie statyczne (DX8) to będziesz miał takie lagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dzięki pomogło.Wersja odnowiona rewelacja extra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Zmieniłem linki w poprzednim poście, mod został uzupełniony o aktualne poprawki i oficjalne ENB z AA2.1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 M16 Jurka Poljaka - gratulacje dla osoby, która dokonała zbalansowania tej broni - jest wyśmienita, skuteczna i daje wiele frajdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Pobieram właśnie tego moda zobaczę jak SHOC wygląda na modach po 8 latach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xendix500 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Czy to normalne że gra crashuje przy braniu dowolnych zadań pobocznych typu "przynieś artefakt"? Jeżeli nie to jak pozbyć się problemu crashy przy braniu tych zadań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Nie jest to normalne. Wstaw loga błędu po wylocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xendix500 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 FATAL ERROR [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)[error]Function : CUIXmlInit::InitWindow[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUIXmlInit.cpp[error]Line : 87[error]Description : XML node not found[error]Arguments : simple_answer_item Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Brakuje ci pliku. Albo masz go uszkodzony. Albo źle zainstalowałeś moda. Najprawdopodobniej chodzi o plik talk.xml z folderu gamedata / config / uiAlbo o jakiś inny plik, który sie do tego pliku odwołuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Po początkowym zachwycie powoli zaczęły mi opadać witki. Znowu skiepszczone obszary gdzie save nie da się wczytać . Prypiat , na Radarze aż trzy obszary. W X10 wywala błąd grafiki , co 10 kroków save , wylot i tak do wyjścia. Przemęczyłem Radar , Poszedłem na Wysypisko strzał do drugiego bandyty, wylot bez loga i tak za każdym razem. W Final Update już tego nie było...EDIT E tam, miałem zły dzień, gra się spoko ;) Edytowane 15 Lipca 2015 przez Buber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Co to za plik DMMAE Extented ? :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dołączam się do pytania i mam następne.Po zainstalowaniu, w/g oczywiście instrukcji, w ogóle nie mogę wejść do gry. Krótka klepsydra i pulpit. Log pusty. Co za dziwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Sprawdź czy sie odpala czysty stalker, bez modyfikacji. Jeżeli tak to masz uszkodzone pliki podczas ściągania lub rozpakowywania albo źle zainstalowałeś. Jeżeli czysty stalker się nie odpala to go przeinstaluj i zrób tak by sie odpalał. Potem instaluj modyfikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Sprawdziłem. Działa. Chyba będę musiał ściągnąć jeszcze raz. Na razie gram na wersji , chyba Ścigacza, ze Stalker.pl . Ale tam też są jaja. Napisałem posta.Dla pewności. Do gry wrzucić gamedatę, bin i patcha z tym samym ? Edytowane 11 Listopada 2015 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Skoro jest patch to zapewne coś ma patchować. A zatem trzeba go całego wrzucić. Od zarania dziejów takie jest zadanie i cel istnienia patchy. To samo z innymi folderami. Jeżeli są zawarte w plikach modyfikacji to najwyraźniej są potrzebne. Raczej nikt nie wrzuca do takich folderów byle czego, co mu tam na dysku leżało. A co do procesu instalacji akurat nigdy nie instalowałem takiej wersji Tajnych Ścieżek. Musisz się trzymać instrukcji instalacji która zapewne jest zawarta w plikach moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Z tym modem to jakiś absurd Kobal. Wrzucam gamedata i bin z moda. To samo z patcha. Na moment pojawia się czarny ekran i wywałka na pulpit bez loga. Jest co prawda jeszcze jeden plik - DMMAE Extended v1.0 (po rozpakowaniu - gamedata i exstras a w środku ekstras spakowane jeszcze trzy pliki) z readme który informuje, że był testowany z 1.0006. Teraz tego nie ruszam. Wcześniej ruszyłem i nic nie dało. Po za tym jest to mod freeplayowy. Natomiast TT2+AA2 ze Stalker.pl działa. Czyli to nie u mnie. Chyba. Z kolei wydaje się nieprawdopodobne żeby pliki moda były uszkodzone. Ot zagwozdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Czy tu, czy na stalker.pl, wstawiała je ta sama osoba - Vandr. Czyli teoretycznie powinny być to te same pliki. Możliwe, że były jakieś problemy, Vandr zrobił nową wersję ale tu już jej nie wstawił. Skoro ta ze stalker.pl działa, graj w nią. Albo po prostu zainstaluj sobie zwykłe Tajne Ścieżki update final bez Autumn Aurora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Dzięki za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Mam problem z emisją. Przy każdej - wylot na pulpit bez loga. Oświetlenie zredukowałem do statycznego, nawet rozdzielczość... i nic. Przyśpieszanie czasu lub ucieczka na inną lokację też nie pomagają. Po za tym ok. No, może celowniki są za małe ale... Właściwie są do d... Nie rozumiem tego. Celownik powinien ułatwiać strzelanie, a nie wk.... bojownika. Wiem, jest szkoła taka i taka, ale mnie to przeszkadza i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Spróbuj tej poprawki Chociaż na razie nie idzie jej ściągnąć. Co do celowników to po prostu takie zrobili i już. Trzeba z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Dzięki Kobal ! Rzeczywiście, chwilowa blokada. Poczekamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ognisko przygasa, coraz więcej pustych butelek i puszek, a tu nic. Poprawka nie daje się ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) No próbowałem na swoje konto MEGA, niestety. Edytowane 22 Listopada 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Pisz do ścigacza na stalker.pl. To jego poprawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 To @scigacz1975 jest na stalker.pl? O ile wiem to na forum @cichego nie ma go od dawna, ale nie wiedziałem że jest aktywny na stalker.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi