pacjent1972 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Plusik i dziękuję, zwaliłem sprawę w momencie uzyskania zadania od Żwawego, a jak zwalisz raz to potem nic nie idzie jak trzeba. Szacun kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Spoks jak mogę to pomogę Ważne że fabuła toczy się dalej.Dobrej Zony Stalkerze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Ukończyłem moda... pyszności... dzięki tłumaczom za PL... https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=usOSxvJCQF4Pozdro dla Was!p.s. Szkoda że ten Gauss jest dopiero na koniec gry.Wrażenia? Graficznie, stabilnie bez skazy... trochę chciało by się więcej. Edytowane 25 Lipca 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Świetny mod , żadnych wylotów bardzo dobra fabuła zmienione lokacje aż żal że już skończony . Końcówka ciekawa ale po zapisie za drugim razem . Oby więcej takich modów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spcrobus Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Witam,to już drugi mod co mi nie działa,tylko że tym razem zacząłem grę bez problemu aż do czasu gdy z niej wyszedłem,od wyjścia z gry już nie mogę moda odpalić wyskakuje błądExpression : fatal errorFunction : out_of_memory_handlerFile : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\xrDebugNew.cppLine : 336Description : <no expression>Arguments : Out of memory. Memory request: 92174 Kproszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zwiększ pamięć wirtualną, ewentualnie kup więcej ramu. Jeśli to nic nie da to źle odpalasz grę (rosyjskie wydanie?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Wedlug loga brakuje ci pamięci. Albo masz za słaby sprzęt, albo natrafiłeś na jakiś błąd krytyczny, który zżera ci całą dostępną pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Ta za mało pamięci jak koledzy wyżej pisali. Zanim dokupisz ramu ;) to opcje graficzne w dół (nawet ostro w dół, rozdzielczość w dół) i może wystarczy żeby minąć ten fragment. Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Hej,Tak jak napisał @MonoLityczny najlepiej będzie jeśli zwiększysz pamięć wirtualną. Wtedy przy lekkim zmuleniu kompa będziesz mógł przejść ten pamięciożerny fragment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spcrobus Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Dziekuje wam za pomoc, zmieniając w opcjach gry wszystko minimum pomogło , jednak nie wyklucza to ze czas zmienić kompa :), jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ale po co spawner lub poradnik? Mod jest krótki łatwy i nie potrzeba takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 prawdziwy stalker nie używa ułatwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 ułatwień może nie,ale "kozaków" już tak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Mądre słowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 ja tam zawsze staram się wyłączyć hud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Do #1 postu tematu dodałem link na MEGA do moda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Czy wam tez wyskakuje ten komunikat na MEGA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Wybrałem Pobierz przez przeglądarkę i od razu zaczęło pobierać, nie miałem, żadnego komunikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 1 godzinę temu, Strielon napisał: Czy wam tez wyskakuje ten komunikat na MEGA? Tak czasem mi wyskakiwał kliknij na zezwól. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dziekuje za odpowiedz.Pozdrawiam cieplutko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Mam problem :( Jestem już w Barze i mam odnaleźć Azota. Znajduję go, ale jak tylko do niego podchodzą, bądź usiłuję rozpocząć rozmowę wywala mi bugtrapa o treści "xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "E:\S.T.A.L.K.E.R. - zew prypeci\GTX Box Team\S.T.A.L.K.E.R. Zew Prypeci\bin\xrCore.dll" at 0023:00A2E12E, xrDebug::backend()+174 byte(s)" pomagite tawarisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Większość moich błędów wyskakiwała przy włączonej latarce. spróbuj podejść bez włączonej latarki. I przy następnym crashu skopiuj bugtrapa. Mam nadzieję, że pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgasiłam latarkę i znowu to samo, cały czas ta sama treść "xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "E:\S.T.A.L.K.E.R. - zew prypeci\GTX Box Team\S.T.A.L.K.E.R. Zew Prypeci\bin\xrCore.dll" at 0023:00A2E12E, xrDebug::backend()+174 byte(s)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 To nic nie mówi. Skopiuj wszystko od Fatal Error. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Najpierw wyskakuje mi, że program przestał działać i gra się zamyka, a potem pojawia się Edytowane 29 Lutego 2016 przez kinia_as Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi