OldMan Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Spokojnie. Misja na zbieranie nadajników od Swibłowa nie wymaga rozmowy z nikim a pozycję nadajników masz zaznaczoną na mapie. p.s. pisząc post nie musisz cytować całego mojego postu wystarczy ze zaczniesz @OldMan Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Cześć, OldMan Robię zadanie gwiazda proroka. Watażka chce embrion wilka. nie miałem info na czerwono i przy pomniku w martwym miescie ież. https://www118.zippyshare.com/v/i3psR5at/file.html , info stąd jak możesz to podpowidz coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 @marek74chros Jak chcesz mnie wywołać w poście wpisz symbol @ otworzy się lista użytkowników i wybierz z niej moją skromną osobę. Dodatkowo jak podajesz do przejrzenia film to podawaj minutę i sekundę np 01:15 A co do Embrionu Wilka skoro masz w PDA receptę na ten embrion (dostałeś od Fenrira) to można brnąć przez poszczególne składniki recepty ale prościej jest kupić przez menu -> opcje -> rozgrywka gotowy embrion. W sejwie:65 ok.dds65 ok.sav masz już kupiony embrion a jak chcesz sam kupić to nazywa się mutant_wolf_cocoon Chyba już Ci kiedyś pisałem jak używać opcji zakupów przez menu a jak nie to pisz pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Ok dzięki myślałem że trzeba dostać się do tego teleportu w martwym mieście tak jak jest to pokazane na yt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Hej. Robię zadanie gwiazda proroka nie otwiera się skrypt z min. 30.53 . Możesz coś poradzić Old? https://www90.zippyshare.com/v/wBDAWhQ4/file.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 @marek74chros Mogę ale.... czytaj dokładnie wskazówki. Chciałeś zrobić to zadanie w nocy a w tym miejscu powinieneś być o 6:00 kiedy cienie ze schodów przetną się z cieniem słupa. W OP-2 autorzy zastosowali restrykatory i jeśli się przez nie nie przejdzie fabuła ugrzęźnie. Restrykator jest umieszczony w miejscu przecięcia cieni: Po jego "zaliczeniu" pojawia się czerwona wiadomość i kolejny restrykator na słupie: Restryktory są niewidoczne dla graczy i w tym przypadku nie da się oszukiwać. OP-2 zakończyłem nie wiedząc o tym więc do dzieła tylko czytaj wskazówki i będzie ok 7 ok.dds 7 ok.sav Tu masz sejw już po słupie a jak chcesz to zrób to zadanie po swojemu. Jeśli zagrasz po swojemu około 13:00 będzie emisja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Dzięki. Pierwsze przecięcie cieni mi zaliczyło tylko na słupie nie, może dlatego że prób miałem dużo. Nie chciałem oszukać tylko tym na tych filmach tak pięknie wszystko wychodzi. Wiesz o której emisja? Ty włączasz te emisje? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 @marek74chros Nie miałem na myśli, że Ty oszukujesz była to raczej uwaga ogólna. Może powinno być tam "nie da się pominąć" Pamiętaj, że jeśli skończysz OP-2 będziesz zaliczony do grona nielicznych którzy to zrobili. Nie steruję emisjami gdyby coś Będzie po 13:00 Po to jesteśmy na Forum żeby sobie pomagać i na mnie do końca OP-2 (i w innych modach) może liczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Jeszcze raz dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Mam problem. Nie mogę znaleźć pewnej broni, którą zgubił Woron na wysypisku obok przejścia do Zapomnianego Lasu. Ponoć na uschniętym drzewie się znajduje. Ktoś kojarzy to zadanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Między przejściem do Doliny Mroku a lasem na Wysypisku jest taka mała dolinka. Na końcu tej dolinki jest uschnięte drzewo. Na drzewie broń Worona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Tym razem mam problem, który jest powiązany z zadaniem " PDA Tyrana ". Po otrzymaniu PDA od Dana dostałem ciekawą wiadomość od Kuźniecowa: Znacznik na Kordon w pobliżu więc pobiegłem i faktycznie kręci się tam paru Najemników. Problem polega na tym, że Wojskowi razem z Kuźniecowem doczepili się neutralnych stalkerów z fermy obok oraz ruiny domu, gdzie zawsze przesiaduje Lis i Przewodnik - zrobił się niezły cyrk. Zmiana lokacji nie pomogła.. Tak samo zresztą jak próba szybkiego wybicia Najemników i powrót na Bagna.. Trepy się uwzięły na pobliskich stalkerów i co chcesz to rób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 W ogóle nie kojarzę akcji ale jak wstawisz sejwa mogę u siebie sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Jakoś sobie poradziłem. Jakby ktoś miał problem to daję poradę jak ja to zrobiłem. Jest dwóch Najemników na moście i jeden pod nim obok Kuźniecowa. Najprościej skryć się za drzewem i uwalić snajperów ( jeden z nich ma maskujące egzo i trudno odróżnić czy to nie przypadkiem wojskowy, ale na szczęście mają zachodnie pseudonimy ). Głównym problemem jest to, że wszyscy wojskowi z okolicy mostu próbują ukatrupić neutrałów z fermy oraz zrujnowanego domu, a tym samym oddalają się od swojego miejsca i nawiązuje się walką pomiędzy nieśmiertelnymi postaciami ( Przewodnik / Kuźniecow ). Cały szkopuł polega na tym, żeby w odpowiednim momencie wybić najemników nie myląc ich z trepami. Ja zrobiłem tak, że zabiłem stalkerów z fermy by wojacy za bardzo nie odchodzili od mostu. Jak dobrze wszystko pójdzie to się cofają tam gdzie ich miejsce. Wiele czasu mi to zajęło, ale w końcu się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Przez tego questa już nie jeden miał problemy z Soliankami Bo "wybiłem żołnierzy i Kuzniecowa bo do mnie strzelali", a to była robota tych najemników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Najemników ukrywających się pomiędzy wojakami najłatwiej rozpoznać po "angielskich" nickach. To najłatwiejszy sposób na ich wytłuczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Kto chciałby sobie postrzelać do butelek po wódce ? Dzik daje zadanie na zestrzelenie 130 butelek, ale ja po prawie 4 godzinach męczarni mam dość. Amunicji wystarczy, a wybrałem do tego dalekosiężne SWD ( nie wolno schodzić z cystern ). Jeżeli znajdzie się śmiałek z dobrym wzrokiem to daje zapis: cccc.dds cccc.sav ---- Okej.. Po problemie. W końcu się udało. Jeżeli ktoś chce zapis to niech bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Panowie mam problem z soljanką W czasie zadania dla Sidorowicza - zdobycie walizki z posterunku - szedłem w nocy - i liczba żołnierzy na posterunku wynosiła 15 - nie było szans wejść Potem urządziłem rzeźnie w dzień i po ataku specnazu na wioskę kotów wchodzę bokiem na posterunek - omijam obydwa BTRy - jak tylko wezmę walizkę pojawia się 23 żołnierzy - jak mam szczęście to stuknę ze 2 -3 zanim zaliczę kolejnego fatala. Poradzicie jak to zrobić ? W nocy na skradankę ? Przez dach ? I druga sprawa - jak zwiększyć limit transakcji u handlarzy ? Bo Woron jeszcze jedną mi zrobi - testowałem sejvami - i potem zostaję bez cennych nabojów 12ga. Widziałem na forum, ale myślałem że wciągnięte do polonizacji tak samo jak nieśmiertelne npc i udźwig 500kg - który nie miałem i dogrywałem. A teraz wpisuję w szukajkę i nie mogę znaleźć - to był bodajże post boberm. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 @koboldzisko - wywołałes mnie więc jestem . limitdialogowOFF.7z - plik nie mój - podziękowania dla @goodlike . W kwestii Posterunku. Jezeli dobrze pamiętam powinieneś mieć pomoc ze strony Buusty'ego i najemników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 @koboldzisko Trzy filmiki, każdy z innym sposobem wykonania tego zadania. Wybierz sobie które chcesz. https://www.youtube.com/watch?v=wT0gxe3FuqA https://www.youtube.com/watch?v=-3Qa2ZwwxyY https://www.youtube.com/watch?v=-3Qa2ZwwxyY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) @kondotier - filmiki są z NS2016 czyli lajcikowo a kolega gra w OP2 . W Op-ku wygląda to tak: ........czyli w pewnym momencie spawnuje się grupa Buusty'ego która wykosi resztę. Nie zapomnij pogadać z nim po zakończeniu "rzeżni". Edytowane 9 Listopada 2018 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Mea culpa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Panowie dzięki wielkie czyli mam próbować przeżyć na posterunku aż Buusty mi pomoże ? Dobra będziemy próbowali - więc cały rajd nabrał sensu i uniki przed wiertolotami też edyta: czyli najpierw mam też ubić obydwa btry ? dobra Edytowane 9 Listopada 2018 przez koboldzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 @koboldzisko Po prostu zacznij rozróbę na posterunku chowając się np. w domu, a Buusty i jego ekipa zrobi za ciebie resztę. Następnie z nim pogadaj i tyle. A co do BTRów.. Warto je zniszczyć, bo na posterunek wrócisz jeszcze nie jeden raz. Pomoże mi ktoś zlokalizować schowek w Zapomnianym Lesie ? Chodzi o nagrodę od Sidora za przyniesienie mu narzędzi ( młotki, śrubokręty, klucze ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Agrael napisał: Pomoże mi ktoś zlokalizować schowek w Zapomnianym Lesie ? Chodzi o nagrodę od Sidora za przyniesienie mu narzędzi ( młotki, śrubokręty, klucze ). @Agrael Ca siódma minuta. Edytowane 9 Listopada 2018 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi