Paranoia Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) możliwe... zazwyczaj ktoś po prostu zapomina zmienić "max_walk_weight" A jak nazbierać sprzętu, to ustaw sobie zdrowie na maxa i zabij wszystkich w okolicy, 5 min i masz pełny plecak Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Paranoia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokol Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Nie no Panowie, to nie pierwszy mod w którym ten knif działał. Wszystko zrobione jak należy, a jednak nie działa. Poniżej dodaję sejwa tomek_000 - quicksave.scop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ten mod w oryginale, to zlepek z różnych modów. Np. opisy broni były po angielsku. To że po przetłumaczeniu plików rosyjskich i angielskich na polskie nie widać tego, nie zmienia faktu, ze ten mod to duża niedoróba. Miał być dalszy ciąg i się nie pojawił. Pisałem aby zapytać @Stalker76 vel mr.Filmster. On miał chyba ten sam problem, że maksymalny udźwig w pliku actor nie skutkował i GG mu padał na nos jak miał więcej na garbie jak pozwalał autor moda. Pohandlować się za wiele nie da, ekstra broni też w modzie nie znajdziemy, więc zbieranie i dźwiganie złomu jest niecelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Po wielu próbach poddałem się :( Sama struktura moda jest na tyle dziwna, że plików actor.ltx jest kilka łącznie z tymi spakowanymi w plikach db. Nie bardzo rozumiem po co to zabezpieczenie wprowadzili autorzy moda ale... Co tym zyskali to już ich sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 @kazik - to nie zabezpieczenie a zwyczajne niechlujstwo. Wziął jakiegoś innego moda, albo jego projekt, wsadził pliki tekstowe i posłał w naród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokol Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Dobra chłopaki, szkoda czasu. Pogram bez zmiany udźwigu. Tak czy inaczej dzięki za pomoc i poświęcony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makuva Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) Witam wszystkim To mój pierwszy post i proszę o wyrozumiałość. Jakby ktoś jeszcze chciał pograć w "The Project Medeiros" w tzw. "trybie złomiarza", jak to nazywa mój ulubieny Stalkerowy jutuber Filmmajster.pl ;] to proszę standardowo edytować system.ltx i zamiast actor.ltx zająć się plikiem m_karlik.ltx ( gamedata\config\creatures) ten cały karlik robi za ukryty actor.ltx, przynajmniej ja tak to nazywam. Mi działa i mam nadzieję, że i wam pomoże. Trzy prywatne grosze, mało piszę ogólnie i skorzystam z okazji dziękując wszystkim osobom którzy tłumaczą mody, opiekunom, ogólnie wszystkim którzy umożliwiają mi, nam zagranie w tyle fajnych modów w ojczystym języku, za poradniki, za rady i za paczki Wielki szacunek i pozdrawiam serdecznie Edytowane 19 Lutego 2018 przez Makuva 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 @Makuva - Prawem każdego jest dostosować moda do własnych potrzeb, w tym i grzebanie w możliwościach GG. Ale w tym modzie, nie ma najmniejszego sensu. Wartości jakie dał GG autor moda są całkowicie wystarczające, do jego potrzeb. Ale za wskazanie pliku do "grzebania" daję plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Jakby nie działało w/w plik to zawsze można podłączyć trajner do zewu, zawsze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Mod ukończony. Według mnie optymalizacja w modzie to dno ale na najniższych da się pograć z przycinkami. Fabuła bardzo dobra 9/10 ale optymalka to 2/10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Zna ktoś tytuł tej kozackiej muzyki, która gra przy instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Ludzie celownik mam w taki sposób zainstalowany, co jest nie tak? bo on w żaden sposób nie pokrywa się z torem lotu pocisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 @cez137. Rozwiązanie powinieneś znaleźć w odpowiedzi @tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) @gawron ahaaa no właśnie ja też coś tam zaznaczyłem, da się to jakoś cofnąć czy trzeba od nowa instalować? Edytowane 8 Czerwca 2020 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 10 godzin temu, cez137 napisał: da się to jakoś cofnąć Poniższa poprawka powinna pomóc, wcześniej zrób kopię bezpieczeństwa. gamedata.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 @gawron no niestety, nie pomogła, dobra kij z tym bo i tak nie używam celowników praktycznie, a na ponowną instalację już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 @cez137 Jeśli zachowasz ostatni zapis, to po ponownym zainstalowaniu z prawidłowymi ustawieniami, powinieneś dostać właściwy wygląd celowników. A jeśli nie, to nic nie stracisz. Starą wersję moda możesz sobie zabezpieczyć, zmieniając nazwę katalogu z nią. Nowa będzie miała więc swój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 @kondotier dobra tam, olać to, nie chce mi się z tym bawić, krótki mod to zaraz go skończę...albo i nie ponieważ... ...mam zadanie na tajną drogę do Prypeci, znaleźć lektora i dowiedzieć się gdzie ona jest ale gdy przychodzę do stacji antenowej krug to nikogo tam nie ma,a na filmiku wszyscy są, czyżby coś mi się skopało? bo znaczniki są a ludzi nie ma, co za czort? akcja od 2:57 https://www.youtube.com/watch?v=RoOGta3QQqY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 @cez137 Pobiegaj po Zatonie i powykonuj zadania, głównie te w bazie. Lektor chyba pojawia się później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 @Protean ale oni tam wcześniej wszyscy byli, wcześniej miałem kilka wylotów FATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 166 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : Arsenal\Ammo\ě209_spec.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 @cez137 znajdź plik Arsenal\Ammo\m209_spec.ltx i zmień na Arsenal\Ammo\ě209_spec.ltx najpierw zrób kopie bezpieczeństwa oryginalnego pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Problem polega na tym, że nie ma takiego pliku w modzie, nawet nie znalazłem takiej nazwy, chyba że źle szukałem, albo coś przeoczyłem, ostatnio mi się to zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Mam taki problem. Poszedłem na płaskowyż i otrzymałem nowe zadania, ale nie są widoczne w moim PDA. Załączam dwa screeny. Macie pomyśł? Edytowane 1 Grudnia 2020 przez prozmus84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 @prozmus84 w wielu modach są dawane zadania na gębę, bez wpisu w pda, może tutaj to też taka sytuacja. Ewentualnie przez to, że ten mod ma nową fabułę, a to są zadania z podstawki to może w taki sposób autor je ukrył. Może nie wiedział jak się ich pozbyć? @edit "Nie należy przeszukiwać helikopterów, niczym to nie skutkuje, jednak zadania będą niepotrzebnie wisiały w PDA." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 @tom3kb dzięki za obwiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi