bolo Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Witam, Wesołych Świat. Mam prośbę, wywala mnie z takim logiem, co to znaczy?. FATAL ERROR [error]Expression : I != levels().end() [error]Function : GameGraph::CHeader::level [error]File : d:\tools\xray_bogdan\xr_3da\xrgame\game_graph_inline.h [error]Line : 171 [error]Description : there is no specified level in the game graph : 158 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Zacznij od czyszczenia systemu. I to nie jakimś CCleanerem. Użyj np. WinTools.net Professional i AVG PC TuneUp. Zdefragmentuj dysk np. O&O Defrag lub PerfectDisk. Zdefragmentuj rejestr. Uruchom ponownie kompa i zmniejsz ustawienia. Miałem to samo i po tych zabiegach wyloty ustały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Dziękuję, część tych czynności wykonałem w sobotę ale programami systemowymi, zassam te co polecasz i zobaczę czy pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 59 minut temu, bolo napisał: Witam, Wesołych Świat. Mam prośbę, wywala mnie z takim logiem, co to znaczy?. FATAL ERROR [error]Expression : I != levels().end() [error]Function : GameGraph::CHeader::level [error]File : d:\tools\xray_bogdan\xr_3da\xrgame\game_graph_inline.h [error]Line : 171 [error]Description : there is no specified level in the game graph : 158 Moim zdaniem coś nie tak jest z instalacją moda. Spróbuj jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Z pewnością ponowna instalacja nie zaszkodzi, ale miałem kilka razy taki Error i czyszczenie wystarczyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Poczyściłem i chodzi ale wyskoczył inny problem na Pchlim Targu mam znaleźć noktowizor i plecak jest pusty, bo chyba powinien być w plecaku. Znalazłem apteczki oraz strzelbę Kniaźia a noktowizora nit. Czy to może być związane z tym błędem ? a może szukam nie tam gdzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Noktowizor powinien być tu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Faktycznie , tam nie szukałem, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Czeka nas wersja Remake, i to już nie długo: http://ap-pro.ru/forum/59-12233-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) @up Ta Remake HAHA takie coś to powinno się nazywać ver1.1 bo to przecież rozwój danego moda ale nie, Rosjanie będą wypuszczać kolejne wersje "tego samego" i później będziemy mieli 5 wersji Historii Dzika do pobrania i będziemy zgadywać, która to jest ta oficjalna, dopieszczona i ostateczna (bo za jakiś czas dodadzą parę nowych questów i wydadzą to znowu jako jakaś Historia Dzika Remake 2 Droga do władzy czy coś w tym stylu ) Edytowane 29 Marca 2016 przez tom3kb 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ciekawa historia tylko szkoda że tak krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam! Mam problem z bug trapem,wywala mnie gdy przechodzę z Doliny Mroku na Wysypisko lub gdy gadam w dolinie z npc którzy nie są potrzebni w fabule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Mod jest nie dopracowany te wyloty z wysypiska na DM spowodowane są renderowaniem, natomiast npc w dolinie mroku mają gdzieś błąd w xml. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Da się to jakoś naprawić czy ma czekać na ten ich "remake"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Możesz skończyć moda bez rozmowy z losowymi NPC, co do wylotów na przejściu to ustaw dynamiczne oświetlenie i nie powinno być wylotów przynajmniej u mnie się skończyły jak je włączyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Aj żenada... nawet to nie pomaga. @edit @gawron królu złoty dziękuje.(to co napisałeś w WAŻNE proponuje wrzucić do pierwszego posta). Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Strielon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Też mam ten sam wylot co kolega wyżej w Dolinie mroku po rozmowach z npcami w bazie bandytów. FATAL ERROR [error]Expression : I != levels().end() [error]Function : GameGraph::CHeader::level [error]File : d:\tools\xray_bogdan\xr_3da\xrgame\game_graph_inline.h [error]Line : 171 [error]Description : there is no specified level in the game graph : 117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Sposób jest bardzo prosty żeby uniknąć tego wylotu. Po prostu nie rozmawiajcie z bandytami w Dolinie Mroku. Z postaciami które wymagają rozpoczęcia dialogu i tak pogadacie. A bandyci przez których jest wylot i tak nic nie wnoszą do fabuły. Ma pojawić się nowa wersja tego moda - autor zapewne naprawi dotychczasowe błędy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ale muszę pogadać z tym z zadania w pda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Rozmowy z kwestowymi NPCami wylotu nie powodują. Możesz gadać. A jak zdobędziesz nowe wdzianko, to idąc na Wysypisko, w inwentarzu możesz mieć tylko jedno. Inaczej wylot. Można kombinować. Drugie zostawiasz przy kamieniach, idziesz do DM. Tam zrzucasz to co masz, wracasz do DM, zabierasz pozostawione, na Wysyp, podnosisz to co tu jest i masz dwa. Ale to jest nieopłacalna robota. No i wylot też się może przytrafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Problem w tym że z kwestowym też ale w dolinie mroku bo na wysypisku nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Spróbuj jeszcze raz wejść z Wysypiska do DM. W inwentarzu nie miej dwu kombinezonów, jeśli masz. Chyba nic tu w DM nie zrobiłeś z zadań, więc straty nie będzie. I nie kombinuj z poszukiwaniami, tylko od razu wal do kwestowego NPCa. Pozostałych omijaj z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Właśnie modzik ukończyłem, ciekawa podejście od strony bandytów z którymi przeważnie się nie lubimy albo przynajmniej staram się być neutralny . Fabuła ciekawa, choć dość prosta ale zagrałem z przyjemnością choć początek trochę zaczynałem z mieszanymi uczuciami. Instalacja bezproblemowa, mod stabilny o ile w dolinie mroku faktycznie rozmawia się tylko z postaciami qwestowymi, ale explorować można i arty zbierać. Trochę krótki ten modzik. Ale gorąco polecam zapoznać się z nim od strony bandytów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Mi w tym modzie zabrakło paru wątków, po obrabowaniu stalkerów powiedział jeden z nich ze się zemści lub tego pożałujemy czy coś w tym stylu. Czekałem aż zemści się na mnie w jakimś zadaniu i nic. Tak samo liczyłem na to że stalker któremu pomogłem zabije jakiegoś bandytę i będę miał przez to problemy a tu nic. Mod dobry ale mógł być <brzydko>. - świetny Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Strielon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) To drobne szczegóły i gdyby szukać dalej to dziwne było też że nie możemy pomóc braciakom po ataku na kompleks naukowy, niby opcja rozmowy z rannymi jest, proszą o pomoc ale nie ma możliwości dania im apteczki więc leżą i jęczą . Przy okazji bo zapomniałem podziękować naszym tłumaczom za świetną robotę. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi