cez137 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 @kondotier no zgoda ale do niektórych sejfów trza mieć kody albo jakieś klucze, a kartki z kodami i klucze potrafią być w najbardziej absurdalnych miejscach , myślałem że da się te arty wyłowić z jakiś anomalii, w końcu przez większość czasu latam jak kot z pęcherzem i rozstawiam skanery,myślałem że coś będę z tego miał więcej niż figę, a idź pan panie 1 godzinę temu, kondotier napisał: Innych szukaj sam, zaglądając nawet do mysiej d...y. ale mnie tym rozbawiłeś @tom3kb zbieram części u Sacharowa w bunkrze, mam już trochę tego syfu tam Godzinę temu, tom3kb napisał: bierz misję na tego jednego super. tak zrobiłem Jestem na etapie już ostatnich skanerów do rozstawienia w Parowie i wybieram się do x18 po wojence powinność x najemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 @cez137 A to prawda, że np. klucze są w miejscach niespodziewanych. A na kody będziesz miał naprowadzenie. Z tym, że jak na filmiku podejrzysz kod, możesz z niego skorzystać i sejf otworzyć. Tylko w nim może być jakiś item potrzebny dla fabuły, więc lepiej wszystkiego nie zabierać od razu. Wykonanie zadań może trochę potrwać. Nie ma czegoś takiego, wziąłem zadanie i go wykonuję za jednym podejściem do końca. Czasem do tego jest potrzebne wykonanie innych zadań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryksrem Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Hej, Dostałem od Sacharowa zadanie na wysadzenie nadajnika. Po nim pojawiaja się najemnicy. W momencie kiedy zaczynam do nich strzelać wywala do pulpitu. Taki log: FATAL ERROR [error]Expression : res!=-1 [error]Function : get_rank [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\Restrictions.cpp [error]Line : 34 [error]Description : cannot find rank for [error]Arguments : wpn_m4a1 stack trace: Wie ktoś jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Witam wszystkich,mam problem z wybiciem oddziału który sie pojawia po zniszczeniu emitera,po zabiciu pierwszego gra sie blokuje: FATAL ERROR [error]Expression : res!=-1 [error]Function : get_rank [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\Restrictions.cpp [error]Line : 34 [error]Description : cannot find rank for [error]Arguments : wpn_m4a1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Link do fixa z głównego pierwszego posta to to samo co Linka do patcha №3? Link do fixa jest nieaktywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @prozmus84 dodałem do tematu nowy link niby do tego fixa. Weź pobierz go i tego patcha nr 3, porównaj rozmiar i ewentualnie liczbę plików to zobaczysz. Ale w instrukcji instalacji nic o tym fixie nie ma, patch nr3 był ostatnim więc zawierał to co było w poprzednikach najpewniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @patryksrem Spróbuj czegoś takiego. Znajdź plik w katalogu z bronią, zrób jego kopię bezpieczeństwa, a w oryginale opcją zmień nazwę, jeszcze raz napisz taką jak jest ze swojej klawiatury. Bo to jest chyba taki błąd, że w nazwie znalazła się jakaś "bukwa" kształtem podobna do łacińskiej - wzrokowo nie do odróżnienia - a Twój komputer ( system ) nie potrafi jej zinterpretować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) @patryksrem, @kondotier - Dziękuję. Edytowane 26 Marca 2020 przez prozmus84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @prozmus84 Poszło? To było to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @kondotier - pobrałem tego fixa, zainstalowałem zgodnie z instrukcją i wszystko działa. W paczkach są różne dodatki i zmiany np. tekstur, folder o nazwie Technicy - warto coś z tego wrzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @prozmus84 Musiałbym na nowo zapoznawać się z opisami tych fiksów, bo nie pamiętam żadnego. Możesz sam wrzucić te opisy do translatora. Na pewno ułatwiają grę, lecz w tym przypadku inaczej niż w przysłowiu "Od przybytku głowa boli". Mod, jak się gra prawidłowo, szuka schowków, daje wszystko co potrzebne i jeszcze trochę zostaje na sprzedaż. A przy tych fiksach, robi się po jakimś czasie nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @kondotier masz rację. Dzięki. Jestem w Rudym lesie. Wychodząc od Leśnika znalazłem 2 różne plecaki między kamieniami. Problem w tym, że nie mogę zabrać zawartości. Jestem bardzo blisko nich - 0.5 i nic. Tak ma być, czy coś źle wgrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 @prozmus84 A nie są one czasem zamknięte na klucz, lub są zakodowane? Tych kluczy w modzie jest sporo, ale trzeba je znaleźć czasem w dość niespotykanych miejscach. Spoiler Tyle jest dobrze, że jak coś jest zamknięte na kod, to działa on nawet jak się nie znajdzie naprowadzenia. Jak z jakiegoś filmiku wyłapiesz taki kod, to możesz go śmiało użyć, otworzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ewentualnie nie trafiłeś w punkt "otwierania" schowka myszą żeby pokazało się F, tu nie raz trzeba się nacelować No a może to jakiś nieużywany schowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 @kondotier - nie trzeba wpisywać kodu ani dawać klucza. I kolejny plecak, tym razem pod choinką. To już 3 którego nie mogę otworzyć - nic się nie pojawia. I kolejny - kucanie, schylanie nic nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 @prozmus84 Są w modzie plecaki, które do końca gry nie da się otworzyć. Jeśli nie jest to plecak z konkretnego wskazania, to się nimi nie przejmuj. Ale widzę, że robisz zdjęcia telefonem. Od robienia zrzutów zapisywanych w katalogu tam gdzie są zapisy, masz klawisz F12. We wszystkich modach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @kondotier - racja. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @prozmus84 Po napisaniu małpy @ , nie kopiuj niczyjego nicka, ale bez odstępu zacznij go wpisywać z klawiatury. Pojawi się lista rozwijana i po którymś kolejnym znaku na niej nick tego kogo szukasz. Wtedy klikasz w niego i on wskoczy do wpisu. Dajesz wtedy spację i jazda z pisaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @kondotier - Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Czy jest łatka aby po walce broń przeciwników nie była zniszczona całkowicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 @prozmus84 W podstawowym temacie moda , spojler Linki, masz Link do patcha nr3. Pod nim mój opis w spojlerze. W nim masz opisane wszystkie "ulepszenia" jakie oferują twórcy moda. "Санкции на хабар" pozwalają na pozyskiwanie lepszej broni. A przy okazji możesz sobie zobaczyć co jeszcze możesz legalnie sobie zmienić. Tyle tylko, że jest zalecenie o dokładnym zapoznaniu się z opisem udogodnień, a opisy są po rosyjsku. W tym przypadku możesz skorzystać z translatora, bo przetłumaczy na tyle dokładnie, że będziesz wiedział na co się porywasz. Bo po wstawieniu maksymalnych ulepszeń, mod staje się nudnawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 @kondotier dzięki, będę testował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Miał ktoś problem w Limańsku z postawieniem i włączeniem Rejestratora obecności artefaktów? Wchodzę do tej anomalii ale nie mam informacji aby nacisnąć "F" i potem aktywować. W poprzednich lokacjach nie miałem problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @prozmus84 Na zrzucie widać, że stoisz w złym miejscu. Powinieneś się znaleźć trochę wyżej, w tym znaczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 :) @kondotier - zrobiłem już 6 takich punktów. Wchodzę do tej anomalii i staje w punkcie który jest zaznaczony - na środku i nie mam informacji aby ustawić rejestrator. Wczytałem wcześniejszego sava i jest to samo. Kucanie nie pomaga. Na wcześniejszych punktach wystarczyło być w zaznaczonym środku i nacisnąć F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi