kondotier Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 To chyba nie ta kusza. Ta jest dla Pliczki. Potrzebna jest jeszcze druga dla Tolika. Nie jestem pewien, ale jest chyba w tym hangarze, który przylega do torów. W tym z jednym wejściem. Chyba na takim okienku w szczytowej ścianie. Tę wskazaną jak oddamy Tolikowi, to co będzie dla Pliczki z zadania? A to dla tych co dopiero zaczynają. Chcesz grać sam, nie otwieraj spoilera ! Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Tolik nie ma questa na kuszę,on tylko mówi za butelkę wódki,gdzie taka leży.Druga kusza jest dokładnie tam gdzie wskazał Pliczko-zbrojownia Wolności na MW. Edytowane 17 Maja 2016 przez tom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Podczas odpoczynku przy ognisku i grzebaniu w PDA wypatrzyłem takie drobne błędy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Gdzie na Kordonie jest jakiś Przewodnik? EDIT: Tak sobie popatrzyłem w pliki dotyczące Majora Kuzniecowa. Wynika z nich, że on ma jakieś zadania dla Naznaczonego. Może jednak nie warto go zabijać żeby zdobyć pistolet dla Sidorowicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 @Gatzek Przewodnika nie stwierdziłem. W barze jest jeden drugi pojawia się na Jantarze po wyłączeniu mózga w probówce. Pytanie do wszystkich jak uruchomić tą dmuchawę o której mówi kopacz w podziemiach Agropromu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 @Ptachu z plików wynika, że Przewodnik powinien być na Kordonie. Chyba, że to jakaś pozostałość po rzeczach nie włączonych do moda. Co do dmuchawy, to dołączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Jaki macie problem z Przewodnikiem?nie macie znacznika na mapie,czy jego nie ma? Przewodnik pojawia się gdy klikniecie na ciało Ducha w X 16.Zrespi się na Kordonie,bodajże "opuszczone gospodarstwo",tam gdzie Lis Edytowane 18 Maja 2016 przez tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Cytat Pytanie do wszystkich jak uruchomić tą dmuchawę o której mówi kopacz w podziemiach Agropromu ??? Cytat Co do dmuchawy, to dołączam się do pytania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 @Ranger801 Byłem blisko ale widać u mnie art źle zadziałał ale wielkie dzięki ! Mnie chodziło o przewodnika zwykłego który prowadzi po okolicy za kase. PRZEWODNIK który pojawia się po tym jak znajdziemi Ducha spawnuje się w tak jak wyżej napisane. Trzeba tylko uważać z A-Lifem jeśli damy w konfiguratorze aby żyli swoim życiem nawet po tym jak wyjdziemy z lokacji. Wtedy nieźle fanty się dzieją z questowymi NPC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 O co chodzi z tym rzucaniem artefaktów i tworzeniem anomalii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) @Tario To quest poboczny od Kopacza Jurego A propo Kameleony respią się gdzie popadnie czy wyznaczone miejsca ? Edytowane 18 Maja 2016 przez Ptachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 9 godzin temu, Gatzek napisał: Gdzie na Kordonie jest jakiś Przewodnik? EDIT: Tak sobie popatrzyłem w pliki dotyczące Majora Kuzniecowa. Wynika z nich, że on ma jakieś zadania dla Naznaczonego. Może jednak nie warto go zabijać żeby zdobyć pistolet dla Sidorowicza? W moich rozgrywkach Przewodnika na Kordonie nie było, a szkoda. Jest w Barze, na Jantarze i w Prypeci. Major Kuzniecow w moim przypadku potrzebny był do zadania z wymianą artefaktów na broń (trzeba podjechać samochodem). Później zginął w potyczce z bandytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Jeszcze dwa drobne błędy, w pierwszym chyba powinno być zaraz a jest zarz a w drugim to: Jeśli chcesz, to ci pomogę? a jest Jeśli chcesz, co ci pomogę? Nawet jak Major Kuzniecow zginie to i tak u niego znajdziemy broń z zadania od Sidora. Edytowane 19 Maja 2016 przez mkk7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Broń owszem znajdziemy. Ale zobaczcie na to: Sekcja dotycząca dialogów u Kuzniecowa: <start_dialog>esc_bridge_soldiers_start</start_dialog> <actor_dialog>kuznetsov_about_job</actor_dialog> <actor_dialog>esc_kvest_help_to_scoryi_say_mils_info_dialog</actor_dialog> <actor_dialog>esc_last_request_kuznetsov</actor_dialog> <actor_dialog>esc_kvest_help_to_scoryi_talk_with_kuzn_dialog</actor_dialog> <actor_dialog>esc_give_dinamyte_to_mils_dialog</actor_dialog> <actor_dialog>esc_give_dinamyte_to_mils_dialog_something_happend</actor_dialog> <actor_dialog>esc_give_dinamyte_to_mils_get_car_dialog</actor_dialog> <actor_dialog>esc_give_dinamyte_to_mils_dialog_trunk</actor_dialog> Dialog przypisany do esc_last_request_kuznetsov wygląda tak: <string id="esc_last_request_kuznetsov_0-0"> <text>No, zlikwidowaliście zasadzkę.</text> </string> <string id="esc_last_request_kuznetsov_0"> <text>Dziękuję ci, Naznaczony, bardzo pomogłeś. Przepraszam, ale nie mam przy sobie nawet pieniędzy, żeby cię wynagrodzić. Pomóż nam jeszcze raz, a wtedy wynagrodzę za całość.</text> </string> <string id="esc_last_request_kuznetsov_1"> <text>Nie, nie będę już dla ciebie pracował.</text> </string> <string id="esc_last_request_kuznetsov_2"> <text>Co takiego?</text> </string> <string id="esc_last_request_kuznetsov_3"> <text>No dobra, twoja sprawa. Dziękuję i za to, co zrobiłeś. Teraz możesz przechodzić pod wiaduktem bez problemów. Nie ruszymy cię.</text> </string> <string id="esc_last_request_kuznetsov_3-1"> <text>Dziękuję za to.</text> </string> <string id="esc_last_request_kuznetsov_4"> <text>Jest problem - zabili naszego kierowcę, a prowadzić nikt nie umie. Dowieź chłopaków i ładunek do posterunku. Zaraz ich powiadomię i nikt nie będzie do ciebie strzelał, a wręcz przeciwnie - wszyscy ci podziękują.</text> </string> <string id="esc_last_request_kuznetsov_5"> <text>Dobrze, pojadę.</text> </string> Stąd moje domniemywanie, że Kuzniecow może mieć jeszcze dla Naznaczonego jakieś zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 A mnie zadania z kuźneicowem jak do tej pory ominęły całkowicie. Zginął na początku i nawet zadania na samochód od sidora nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Gatzek być może masz rację ale chyba u większości on szybko ginie bez naszego udziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Zobaczymy, może u kogoś on przeżyje dostatecznie długo, żeby to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Raczej wątpię, tam przy wiadukcie często jest jakaś strzelanina, za to trup jego leży chyba do końca moda bo co tamtędy przechodzę to jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Pojawiły się pliki z alternatywnym sposobem zdobycia dokumentów od Żeki Dupleta. Autor cały czas rozwija ten dodatek więc na razie tłumaczenia nie będzie (poczekam na jakąś wersję finalną). Dla zainteresowanych link do pobrania https://yadi.sk/d/EtmWUgjnrqRe3 Screeny: http://forum.ogse.ru/viewtopic.php?f=1&t=2685&p=5947127#p5947127 EDIT: W jaki sposób aktywować/wziąć w ręce artefakt? Jak klikam na jakimś dwa razy to wskakuje mi na pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Przy rozmowie z wojskowym jest DCchodź a powinno być To chodź. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Patch 0.3 kumulatywny (zawiera poprzednie patche) do spolszczenia - https://yadi.sk/d/BWhZnOi_rrPMZ Proszę wstawić sobie do gry z zamianą plików. Dziękuję Wam za wstawianie znalezionych błędów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Pytanko - Ile jest rodzajów egzoszkieletów? Jak wcześnie zdobyliście swój? Smox, te artefakty co na swoim zapisie masz to niezłe cude niektóre. Jakaś transmutacja czy coś w ogóle jest możliwa tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 @Tario, pisałem o egzoszkieletach na stronie 8. Kiedy go znajdziemy, to czysty przypadek, może być u zabitego wroga, albo w schowku. Nie wiem z jakiego etapu gry masz mój zapis, ale Transmuty robi Sacharow na Jantarze, a najlepsze arty zdobywa się oczywiście po odszukaniu Klondike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Tario pierwszy egzoszkielet znalazłem dopiero na magazynach u zabitego monolitowca przy pomocy Wolności odparcia ich ataku jak szli z radaru, był też tam w magazynie broni Wolności kombinezon z egzoszkieletem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Kilka linków do podpowiadaczy dla zaczynających grę: 1. 50 schowków na Kordonie: 2. Znajdźki wg. scenariusza na Kordonie: 3. Jak otrzymać Kiwaczka (Czebureszkę): 4. I cały mod: https://www.youtube.com/watch?v=frjkof4SfcU&list=PLZ_4vgrbZV-QJt5plpvFyaQU9afwG0lWw&nohtml5=False 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi