Junx Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jako, że w nocy moja urodziła mi Córkę to każdemu stawiam po Kozaku dziś, zapraszam do Baru "100 Radów", trzeba pępkowe wypić 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratulacje! Dla Ciebie, Twojej żony i Córeczki wszystkiego najlepszego, niech szybko wracają do domu ze szpitala Pochwal się jak córka ma imię, szczęśliwy tatusiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Moje gratulacje tatusiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratulacje @Junx ! Oby była była zdrowa i rosła jak na drożdżach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 @Gatzek Zuzanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratulacje @Junx , dużo zdrowia dla małżonki i nowo narodzonej córeczki . 23 lata temu tez to przeżywałem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Dzięki @mkk7 ja mam "już" 25 lat więc troszkę więcej niż ty przeżywałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 @Junx to jesteś starszy o dwa lata od mojej córki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 @Junx - No to witaj w klubie -mistrzu . Bo tylko prawdziwy mistrz, potrafi w dużej dziurze, małą dziurkę zrobić . A zgodnie z ludowym porzekadłem, skoro pierwsza urodziła się "piastunka", to czekają Cię kolejne dni szczęścia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 No to moje gratulacje. Kolejny powód do napicia się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Witamy w gronie tatuśków Dużo szczęścia i zdrowia dla maleńkiej Zuzanny oraz gratulacje dla Rodziców. Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Że ja też mam córę to masz test dla ojców: Tylko fachury robią córy. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) No @Junx gratuluje Trza to opić ,,finlandium lejbolsa" xD Edytowane 3 Lipca 2016 przez SEB2E 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratuluję @Junx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Graty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratulacje. Junx... hmmm a jest jakiś "przepis" na to, bo jak ja próbowałem to mam teraz dwóch ogrów a chciałem córkę. A i na dodatek najchętniej bym ich teraz bo pyskate są. Ale polskie litery to proszę robić. - Ranger801 //// Służbista się znalazł Rób swoje i ja będę robił swoje. Należy przestrzegać regulaminu. Ostatni raz ostrzegam słownie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratuluję Junx !!! Niech córcia chowa się zdrowo, szczęśliwie i niech wyrośnie na mądrą i piękną dziewczynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratulacje dla szczęśliwego tatusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Tylko pogratulować! Mi nie było dane mieć córy, same chłopaczyska. To tak jest, jak się ma kijowego sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratulacje! Zdrowia dla nowej Stalkerki :D! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 @metek58 U mnie nie ma sąsiadów a jak są to już fajka nie wstaje Dziękuje każdemu osobno na miłe i ciepłe słowa Wasze zdrowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Gratulacje Junx, sam mam 3 córki. Kobitki są fajne. Niech się zdrowo chowa i była zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi